رفتن به مطلب

هم اندیشی برای تالار برق

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان برقی خسته نباشید

میخوام اینجا دوستان از تخصص هاشون بگن و بگن توی چه رشته ای تخصص دارن تا به امید خدا بتونیم ظرفیت تالار برق رو شناسایی کنیم و بتونیم برای اداره تالار برق هم اندیشی ای بکنیم

دوستان هر نفر که تخصص خودش رو که اعلام کرد نظر ش را هم در مورد اینکه چه کاری انجام بشه توی تالار برق بهتره رو اعلام کنه

پیشاپیش از همه شما دوستان ممنونم

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 71
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

شرمنده ام ،مستقیم میرم سر اصل مطلب...

چرا اینقدر اصرار هست که تاپیکهای تکراری و موازی در تالار زده بشه؟همون تاپیکهای قدیمی رو آپ کنید و از همونها استفاده کنید:banel_smiley_4:

[h=3]معرفی: آشنایی با کاربران مهندسی برق

ایراد تالار هست که کاربر حذب نمشه وگرنه تا بخواید کاربر برقی متخصص

تتالار روپویا و آپ کنید کاربر خود به خود حذب میشه

به نظر من نشریات تالار بهترین راه جذب کاربر هست....

• Like 11
لینک به دیدگاه
سلام

چرا اینقدر اصرار هست که تاپیکهای تکراری و موازی در تالار زده بشه؟همون تاپیکهای قدیمی رو آپ کنید و از همونها استفاده کنید:banel_smiley_4:

سلام اقا پیمان شما اختیار دارین حق با شماست ولی قصد من از زدن این تاپیک استفاده از استعداد تالار برقه

میخوایم بدونیم که تا چه اندازه ای ای میشه برنامه ریزی کرد و درضمن مشکلات تالار که باعث شده تالار از رونق نسبی که الان گرفتارش هست چیه تا اون هارو برطرف کنیم وقتی هم فکری باشه کارها خیلی بهتر انجام میشه

در مورد نشریات هم حق باشماست تا الان کم کاری شده ولی انشاالله به زودی اولین شماره روزنه دور جدید اپ میشه

• Like 9
لینک به دیدگاه

پویایی تالار برق و اکثر تالارهای انجمن نیاز به همکاری همه دوستان داره اینکه هریک از ما بتونیم روزانه فقط یک مطلب و اطلاعات جدید به تالار اضافه کنیم چیزی نیست که نشه انجام داد باور کنید وقت زیادی هم نمیگیره نمیدونم چرا دوستان چندان همکاری نمیکنن ولی جدا از ارزش علمی که برای خودمون بوجود میاره ارزش معنوی اینکار رو هم در نظر داشته باشیم میفهمیم که خیلی هم میتونه برای ما لذت بخش بشه.لازمه مدیر و مسئولین تالار هم به تمام بخشهای تالار نگاه جامعتری داشته باشن همکاری دوستان دیگر هم باید بیشتر بشه الان این تاپیک زده شده و از دوستان خواسته شده که هم اندیشی داشته باشن برای بهبود این روند اما میبینم دوستانی که از این تاپیک بازدید کردند اما فقط پیمان عزیز نظر خودش رو گفته و دوستان دیگه هیچ نقطه نظری نگفتن امیدوارم سایر دوستان هم تو این بحث وارد بشن و باهم شروع به چاره اندیشی و حل این مسائل برسیم:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

به نظر من آپ شدن مطالب تالار درسته تا حدودی میتونه با پویا شدن تالار اضافه کنه ولی زیاد نمیتونه اعضای جدید رو جذب کنه به تالار.

جذب اعضای کارآمد و فعال و متخصص تو تالار نیازمند بالا رفتن سطح کلی تالار از نظر آموزش ها و مسابقات ونشریات هستش.

اگه بتونیم یه تعداد دوره تخصصی برای گرایش های مختلف مهدسی برق رو استارت بزنیم، میتونه خیلی مفید باشه.

در همین راستا، اجرای مسابقاتی که باعث جذب کاربرای برقی و حتی کاربرای تالارهای دیگه هم باشه، میتونه مفید واقع بشه.

همینطور منتشر کردن منظم و به موقع کهربا و روزنه میتونه خیلی به سرعت پیشرفت تالار اضافه کنه.

همینطور پاکسازی بخش های مختلف تالار هم میتونه مفید باشه. طبیعیه که وقتی فردی میاد و با لینک خراب مواجه میشه زده میشه و انجمن رو ترک میکنه.

این ها عواملی بود که به ذهن من می رسید و برای اجرا شدنش هم مطمئن به چند نیروی خوب نیاز هست و من تنهایی و با وقت خیلی خیلی کمی که دارم نمی تونم این شرایط رو به تنهایی هندل کنم.

از دوستان دیگر هم خواهش میکنم احساس مسئولیت داشته باشن نسبت به تالار خودذشون و نظراتشون رو بگن و دخالت کنن تو بحث. مطمئنن نظراتتون میتونه باعث حل خیلی از مشکلات بشه :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
سلام دوستان بنده 8سال تجربه کاری مفید در زمینه برق صنعتی و ساختمان وتکنسین تعمییر ونگهداری میباشم.

اگه کاری از من برمیاد در خدمتم.:icon_gol:

سلام دوستان من هم در زمینه الکترونیک و plc و متلب کار کردم ادعا نمیکنم حرفه ای هستم اما شاید بتونم کمکی به دوستان خودم کنم

از هر دو شما دوستان واقعا تشکر میکنم که اعلام امادگی کردین و مطمئنن هدفمون همینه که بتونیم از پتانسیل های موجود در کاربران با اطلاعاتی مثل شما استفاده کنیم تا کنار هم به علممون اضافه کنیم و پیشرفت داشته باشیم.

سعی میکنیم برنامه منظمی طراحی کنیم که از قابلیت های تمام کاربرانی که اعلام آمادگی میکنن در جهت پیشرفت تمام کاربران استفاده کنیم. طی همین چند روز با هم صحبت میکنیم. همینجا جای خوبیه برای مباحثه در این مورد.

بازم تشکر میکنم از شما دوستای خوبم و امیدوارم که بتونیم در کنار همدیگه شاهد پیشرفت تالار و اطلاعات خودمون باشیم :a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه

سلام

اول از همه به عباس آقا و آقا مجید که توی این مدت تمام کار تالار رو به عهده گرفتن و انجام دادن خسته نباشید بگم:icon_gol:

من خیلی سابقه توی تالار برق ندارم حدود یک ساله که فعالیت میکنم میدونم الان هم متاسفانه یکی از همون موقع هاست که تالار برق واقعا پویایی شو از دست داده البته نه مطلق.

میدونم این حرفا تکراریه! همیشه یه دوره هایی یه ایده هایی گفته میشه بعد تا یه مدت ادامه پیدا میکنه ولی متاسفانه خیلی زودتر از اونی که فکرشو میکنیم جو ادامه دادنش بر اثر مسایلی از دست میره.

مثلا همون تاپیک روباتیک. چقدر انگیزه راه انداختنش بالا بود. الان هم انگیزه ادامه ش پایین نیست ولی از طرف خودم میگم مثلا من واقعا برنامه ریزی های کاریم واقعا اجازه نداد که بتونم توی اون بحث کارمو ادامه بدم. در صورتی که الان هم از صمیم قلب دوست دارم اونو انجام بدم ولی واقعا وقت این کار رو ندارم. یا مثلا من واقعا عاشق اون تاپیک "بیایید باهم تحلیل مدارهای الکترونیکی بخونیم" هستم و دوست دارم اونو تا آخر کتابش ادامه بدم ولی وقتم این اجازه رو نمیده که به تنهایی دامه ش بدم:ws37:

به نظر من بهتره تالار به جای اینکه بیاد فقط به فکر آپ کردن تالار باشه اونم اگه قراره فقط کپی کردن باشه کار تالار تا همین حد بالاتر نمیره. من فکر میکنم تالار بیاد هر چند ماه یکبار یه نظرسنجی بین کاربراش بذاره که یه موضوع رو توی هر چند هفته بصورت جدی دنبال کنه تا اینکه بخواد چندین موضوع رو شروع کنه ولی هیچکدوم به نتیجه نرسه.:a030:

:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
سلام

سلام آقا پیمان خوب من تاحالا چند مرتبه از شما دوستان درخواست کردم که منو کمک کنید تاتالار برقو خیلی قوی راه اندازی کنم اما متاسفانه کمکی نشد من علاقه زیادی به کار تو انجمن دارم ولی به دلیل کم تجربگی تخصص لازم برای اداره خوب رو ندارم بازم از همه دوستان تقاضا میکنم منو کمک کنن....:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

سلام دوستان بنظر من یکی از دلایل کم تحرکی تالار کم تجربی و آشنایی کامل نداشتن با تالار و عملیات کامپیوتری هستش لذا از مدیران و دوستان با تجربه خواهش میکنم بخشی رو تهیه ببینن و کاربرارو از پایین ترین به بالا آموزش بدن...:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظر من اگه امکانش باشه با تالارهای دیگه بشه همکاری کرد پروژه هایی که مربوط به اونها هست و به برق هم مربوط میشه رو بتونیم پیگیری کنیم فکر کنم بشه که یک تکونی بدیم به تالار به عنوان مثال چند نمونه میگم

1برق در کشاوزی

2 برق در مکانیک 3برق در معماری 4 برق در شهر سازی ووو.....

این خودش باعث میشه که دوستان جذب بشن به تالار

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام

اول از همه به عباس آقا و آقا مجید که توی این مدت تمام کار تالار رو به عهده گرفتن و انجام دادن خسته نباشید بگم:icon_gol:

من خیلی سابقه توی تالار برق ندارم حدود یک ساله که فعالیت میکنم میدونم الان هم متاسفانه یکی از همون موقع هاست که تالار برق واقعا پویایی شو از دست داده البته نه مطلق.

میدونم این حرفا تکراریه! همیشه یه دوره هایی یه ایده هایی گفته میشه بعد تا یه مدت ادامه پیدا میکنه ولی متاسفانه خیلی زودتر از اونی که فکرشو میکنیم جو ادامه دادنش بر اثر مسایلی از دست میره.

مثلا همون تاپیک روباتیک. چقدر انگیزه راه انداختنش بالا بود. الان هم انگیزه ادامه ش پایین نیست ولی از طرف خودم میگم مثلا من واقعا برنامه ریزی های کاریم واقعا اجازه نداد که بتونم توی اون بحث کارمو ادامه بدم. در صورتی که الان هم از صمیم قلب دوست دارم اونو انجام بدم ولی واقعا وقت این کار رو ندارم. یا مثلا من واقعا عاشق اون تاپیک "بیایید باهم تحلیل مدارهای الکترونیکی بخونیم" هستم و دوست دارم اونو تا آخر کتابش ادامه بدم ولی وقتم این اجازه رو نمیده که به تنهایی دامه ش بدم:ws37:

به نظر من بهتره تالار به جای اینکه بیاد فقط به فکر آپ کردن تالار باشه اونم اگه قراره فقط کپی کردن باشه کار تالار تا همین حد بالاتر نمیره. من فکر میکنم تالار بیاد هر چند ماه یکبار یه نظرسنجی بین کاربراش بذاره که یه موضوع رو توی هر چند هفته بصورت جدی دنبال کنه تا اینکه بخواد چندین موضوع رو شروع کنه ولی هیچکدوم به نتیجه نرسه.:a030:

اینم حرف درستیه. به هر حال هیچکدوم از کاربرای تالار و حتی مدیرا قرار نیست از کارای واجب و اصلی زندگیشون به خاطر تالار بزنن.

از طرفی اینکه فقط یه فعالیت رو پیگیری کنیم هم کار مناسبی نیست. چون ممکنه بعضی کاربرا به شرکت تو اون فعالیت خاص علاقه نداشته باشن یا گرایششون به شرکت تو اون فعالیت خاص نخوره.

اگه کار آهسته و پیوسته پیش بره مشکلی نیست. اما اگه کلا بخوابه این بده.

واقعا هم تعداد تاپیک های مهمی که باید دنبال بشن زیاد نیست و میشه همشون رو موازی پیش برد.

البته این موضوع مهم رو نباید فراموش کرد که باید تاپیک های جدید با محتوای جدید برای فعالیت زده بشه و نباید فقط به همون تاپیک های قبلی اکتفا کنیم. اینم باز خودش به طرز فکر و علایق کاربرای تالار داره. مهم ترین چیزی که یه تالار میتونه داشته باشه، حس مسئولیت پذیری کاربرانش هست. امیدوارم همه مون این حس رو داشته باشیم.نه فقط به خاطر پیشرفت تالار و انجمن. بلکه به خاطر خودمون و افزایش اطلاعاتمون :a030: :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخکسی منو دعوت نکرده ه پس سکوت میکنیم م م

امید جون ... داداش گلم ... مهمونی نیست که دعوت کنیم :ws3:

اسمت که تو لیست دعوت شده ها هست ... :ws52:

همون حرفی رو میزنم که تو پست بالا نوشتم. توی این تالار فرقی بین مدیر و مسئول و کاربر تازه وارد نیست. اینا فقط یه تعداد عنوانه برای منظم تر شدن تالار. و الا اگه قرار باشه همه کارای یه تالارو مدیر و مسئولانش انجام بدن پس کاربرا این وسط چیکاره ان ؟؟

اگه هدفمون پیشرفت خودمونه .... باید نسبت به تالار حس مسئولیت پذیری داشته باشیم.

اگه هدف چیز دیگه ایه ...... دیگه نمیدونم، بسته به هدف باید فعالیت کرد :ws3:

پس شما هم بی زحمت حرفتو بزن. شما اینجا یکی از با سابقه ترین کاربرایی داداش گلم. شما اینجوری بگی دیگه وای به حال بقیه کاربرا :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام آقا پیمان خوب من تاحالا چند مرتبه از شما دوستان درخواست کردم که منو کمک کنید تاتالار برقو خیلی قوی راه اندازی کنم اما متاسفانه کمکی نشد من علاقه زیادی به کار تو انجمن دارم ولی به دلیل کم تجربگی تخصص لازم برای اداره خوب رو ندارم بازم از همه دوستان تقاضا میکنم منو کمک کنن....:a030:

سلام دوستان بنظر من یکی از دلایل کم تحرکی تالار کم تجربی و آشنایی کامل نداشتن با تالار و عملیات کامپیوتری هستش لذا از مدیران و دوستان با تجربه خواهش میکنم بخشی رو تهیه ببینن و کاربرارو از پایین ترین به بالا آموزش بدن...:a030:

آقا محمد من بازم به خاطر پذیرفتن این عنوان و زحمتایی که کشیدین تا الان تشکر میکنم ازت :icon_gol:

درسته به هر حال ما هم انتظار نداریم شما از همین ابتدا تمام کارها رو به نحو احسن انجام بدی.

اما من یکی دو بار هم گفتم که با خود مهدی صحبت کنی تا تمام ابهاماتت برطرف بشه. شمارش رو هم که داری. اون مطلبی رو که برای من فرستادی رو هم نمیشه تو یه کاغذ جا داد. زیاد بود متنش. منم دیدم اگه بخوام از بعضی جاهاش بزنم کار خوبی نیست. به هر حال شما براش زحمت کشیدی. اگه با مهدی صحبت کنی ایشالا دیگه این جور مشکلات پیش نمیاد و کار مجله هم یواش یواش به روال قبلی خودش برمیگرده.

مسئولیت مجله مسئولیت مهمیه .... از پیمان هم میتونی کمک بگیری. پیمان جان لطف کردن و دارن این شماره مجله رو آماده میکنن. میتونی باهاش در تماس باشی و سوالاتت رو بپرسی :ws37: :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
به نظر من اگه امکانش باشه با تالارهای دیگه بشه همکاری کرد پروژه هایی که مربوط به اونها هست و به برق هم مربوط میشه رو بتونیم پیگیری کنیم فکر کنم بشه که یک تکونی بدیم به تالار به عنوان مثال چند نمونه میگم

1برق در کشاوزی

2 برق در مکانیک 3برق در معماری 4 برق در شهر سازی ووو.....

این خودش باعث میشه که دوستان جذب بشن به تالار

این کار خوبیه ... اما دو تا مشکل خیلی بزرگ وجود داره ...

اول اینکه تالارهای فنی دیگه هم خیلی وضعشون بهتر از تالار برق نیست و بعید میدونم بشه پروژه ای تعریف کرد icon_pf%20(34).gif

و مشکل دوم اینکه نفرات برای انجام پروژه نداریم الان. نفرات با سابقه که بهشون اعتماد داریم سرشون شلوغه و نیستن.

و نفرات جدید رو هم هرچند که کاربلد باشن، باید مدتی فعالیت کنن و پیشمون باشن تا اون اعتماد اولیه بدست بیاد، و این خودش کار خیلی راحتی نیست. برای نگه داشتن نفرات جدید باید بسترش آماده بشه که فعالیت کنن که بازم برمیگرده به بحث اصلی همین تاپیک. چیکار کنیم که کاربرا از موندن تو انجمن لذت ببرن و احساس نکنن که دارن وقتشون رو تلف میکنن ؟؟؟ :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اینم حرف درستیه. به هر حال هیچکدوم از کاربرای تالار و حتی مدیرا قرار نیست از کارای واجب و اصلی زندگیشون به خاطر تالار بزنن.

از طرفی اینکه فقط یه فعالیت رو پیگیری کنیم هم کار مناسبی نیست. چون ممکنه بعضی کاربرا به شرکت تو اون فعالیت خاص علاقه نداشته باشن یا گرایششون به شرکت تو اون فعالیت خاص نخوره.

اگه کار آهسته و پیوسته پیش بره مشکلی نیست. اما اگه کلا بخوابه این بده.

واقعا هم تعداد تاپیک های مهمی که باید دنبال بشن زیاد نیست و میشه همشون رو موازی پیش برد.

البته این موضوع مهم رو نباید فراموش کرد که باید تاپیک های جدید با محتوای جدید برای فعالیت زده بشه و نباید فقط به همون تاپیک های قبلی اکتفا کنیم. اینم باز خودش به طرز فکر و علایق کاربرای تالار داره. مهم ترین چیزی که یه تالار میتونه داشته باشه، حس مسئولیت پذیری کاربرانش هست. امیدوارم همه مون این حس رو داشته باشیم.نه فقط به خاطر پیشرفت تالار و انجمن. بلکه به خاطر خودمون و افزایش اطلاعاتمون :a030: :icon_gol:

بله عباس آقا حرفت کاملا درست و منطقیه:w16:

ولی اگه قرار باشه هرکی فقط به موضوعی که علاقه داره سرگرم بشه میشه همین دیگه. هرکسی الان اینجا یه علاقه داره و میخواد توی زمینه خودش کار کنه اینجوری میشه چند گروه تک نفره که باز همون آش و همون کاسه س:ws37:

برای همین میگم رای گیری باشه نمیگم توی یه زمینه توی چندتا زمینه رای میگیریم که چندتا موضوع انتخاب بشه ولی حداقل موضوعهایی انتخاب بشه که چندتا علاقه مند بهش باشه.

برای نشریه هم به نظر من اولین مشکل اینه که نشریه قالب نداره. من پیشنهاد میدم یه مسابقه برای طراحی قالب نشریه بذارید و بعد از اون به بعد اون قالب نشریه بشه الگوی کار. دیگه نفرات بعدی که میان و میخوان شروع کنن و کمتر تجربه دارن حداقل درگیر این مساله ش نمی شن و فقط به فکر متن داخلش هستن تا نحوه کار کردن با برنامه های آماده سازیش:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بله عباس آقا حرفت کاملا درست و منطقیه:w16:

ولی اگه قرار باشه هرکی فقط به موضوعی که علاقه داره سرگرم بشه میشه همین دیگه. هرکسی الان اینجا یه علاقه داره و میخواد توی زمینه خودش کار کنه اینجوری میشه چند گروه تک نفره که باز همون آش و همون کاسه س:ws37:

برای همین میگم رای گیری باشه نمیگم توی یه زمینه توی چندتا زمینه رای میگیریم که چندتا موضوع انتخاب بشه ولی حداقل موضوعهایی انتخاب بشه که چندتا علاقه مند بهش باشه.

برای نشریه هم به نظر من اولین مشکل اینه که نشریه قالب نداره. من پیشنهاد میدم یه مسابقه برای طراحی قالب نشریه بذارید و بعد از اون به بعد اون قالب نشریه بشه الگوی کار. دیگه نفرات بعدی که میان و میخوان شروع کنن و کمتر تجربه دارن حداقل درگیر این مساله ش نمی شن و فقط به فکر متن داخلش هستن تا نحوه کار کردن با برنامه های آماده سازیش:a030:

اینم حرف درستیه .... به هر حال کم پیش میاد راهی وجود داشته باشه که همه چیزش خوب باشه ....

رای گیری نمیشه گذاشت بین همه ...

مگر اینکه بین خودمون ... قدیمیای تالار منظورمه .... یه نظر سنجی بزاریم و بحث کنیم ...

در مورد نشریه هم حرفت درسته ... اگه یه قالب خوب داشته باشیم یکمی مشکلات کمتر میشه ... پیمان ظاهرا یه قالب داره :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اینم حرف درستیه .... به هر حال کم پیش میاد راهی وجود داشته باشه که همه چیزش خوب باشه ....

رای گیری نمیشه گذاشت بین همه ...

مگر اینکه بین خودمون ... قدیمیای تالار منظورمه .... یه نظر سنجی بزاریم و بحث کنیم ...

در مورد نشریه هم حرفت درسته ... اگه یه قالب خوب داشته باشیم یکمی مشکلات کمتر میشه ... پیمان ظاهرا یه قالب داره :w16:

خب اگه قرار باشه فقط بین خودمون باشه که فایده نداره ...

بحث سره جذب کردن افراده!

برای قالب هم بیشتر برای این میگم مسابقه که از ظرفیت تالارهای دیگه هم استفاده کنیم و انگیزه ایجاد کنیم با این کار:a030:

البته بدون مدال فایده نداره ها!!:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...