Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ رابرت داوینسن زو،قهرمان مشهور ورزش گلف آرژانتین زمانی که در یک مسابقه موفق شد مبلغ زیادی پول برنده شد.در پایان مراسم زنی به سوی او دوید و با تضرع و التماس از او خواست تا پولی به او بدهد تا بتواند کودکش را از مرگ نجات دهد. زن گفت که او هیچ هزینه ای برای درمان پسرش ندارد و اگر رابرت به او کمک نکند او میمیرد.قهرمان گلف دریغ نکرد و بلافاصله تمام پولی را که برنده شده بود به زن بخشید. هفته ها بعد،یکی از مقامات رسمی انجمن گلف به او گفت:که ای رابرت ساده لوح!خبر های تازه برایت دارم،آن زنی که از تو پول خواسته بود اصلا بچه مریض ندارد،حتی ازدواج هم نکرده و او او تو را فریب داده دوست من! رابرت با خوشحالی جواب داد: خدا را شکر...پس هیچ بچه ای در حال جان دادن نبوده است.این که خیلی عالی است! 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ اصولا جریان ساده لوحی و کار خیر از هم جداست ادم کار خیر انجام میده ولی با چشم باز چند وقت پیش خانمی اومد پیشم که مسافرم و باید برم تهران پول ندارم سوارماشین بشم گفتم مشکلت تهران رفتنه؟گفت اره گدا نیستم گفتم باشه بریم برات ماشین در بست بگیرم پولشو با راننده حساب میکنم دیدم قرقر کنان رفت و میگفت ملت خسیس شدن! 8 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ خيلي تاثيرگذار بود آفرين به رابرت. دمش گرم 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ اصولا جریان ساده لوحی و کار خیر از هم جداست ادم کار خیر انجام میده ولی با چشم بازچند وقت پیش خانمی اومد پیشم که مسافرم و باید برم تهران پول ندارم سوارماشین بشم گفتم مشکلت تهران رفتنه؟گفت اره گدا نیستم گفتم باشه بریم برات ماشین در بست بگیرم پولشو با راننده حساب میکنم دیدم قرقر کنان رفت و میگفت ملت خسیس شدن! اوهوم قبول دارم حرفتونو اما این داستان هایی که میذاریم یه جورایی سمبله نه اینکه صرفا باید این کار رو انجام داد یه جورایی منظورش اینه که انقدر اهل حساب وکتاب نباشیم موقع کمک کردن مثلا شما گفتید میرید یه دربست براش میگیرید اما ممکنه یکی دیگه بود این کار رو انجام نمیداد 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ اوهوم قبول دارم حرفتونواما این داستان هایی که میذاریم یه جورایی سمبله نه اینکه صرفا باید این کار رو انجام داد یه جورایی منظورش اینه که انقدر اهل حساب وکتاب نباشیم موقع کمک کردن مثلا شما گفتید میرید یه دربست براش میگیرید اما ممکنه یکی دیگه بود این کار رو انجام نمیداد ولی آدم رند و قالتاق که از سادگی آدم سو استفاده کنه زیاده در حین بخشندگی بایدبا چشم باز کمک کرد و واقعا به مستحق کمک کرد 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ ولی آدم رند و قالتاق که از سادگی آدم سو استفاده کنه زیاده در حین بخشندگی بایدبا چشم باز کمک کرد و واقعا به مستحق کمک کرد البته الان دیگه تو این دوره آدم به خودش هم شک میکنه 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ مرسی / فکر کنم یه بار دیگه هم گذاشته بودین این داستان رو مدیر تالار ادبیات . 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ مرسی / فکر کنم یه بار دیگه هم گذاشته بودین این داستان رو مدیر تالار ادبیات . خواهش میکنم الان نگاه میکنم اگر گذاشته بودم پاکش میکنم ممنون بابت یادآوری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده