رفتن به مطلب

اخبار جشنواره فجر امسال


ارسال های توصیه شده

109028.jpg

بازیگران 6 بازیگر در این دوره جشنواره فیلم فجر باتجربه‌های کارگردانی‌شان حضور خواهند داشت.

 

رضا عطاران که بیشتر به عنوان بازیگر شناخته شده است‌، در این دوره جشنواره با دومین ساخته سینمایی‌اش «رد کارپت» حضور دارد.

 

این فیلم با بازی رضا عطاران‌، امیر نوری‌، سوسن پرور‌ و علی سرتیپی درباره یک هنرمند عاشق سینما است که به خیال خود برای دیدن اسپیلبرگ در زمان برگزاری جشنواره کن راهی فرانسه می‌شود.

 

در بخش فیلم های اول جشنواره هم 5 بازیگر با اولین تجربه کارگردانی‌شان با هم به رقابت خواهند پرداخت.

 

مهشید افشارزاده که با فیلم «بایسیکل ران» به سینما معرفی شد، فیلم «پنج ستاره» را در جشنواره دارد که این فیلم با بازی شهاب حسینی ‌، همایون ارشادی‌، امید روحانی‌، و بهناز جعفری درباره مریم دختر 19 ساله‌ای است که در دانشگاه قبول شده و باید برای تامین هزینه زندگی‌اش در هتل محل کار مادرش به عنوان خانه‌دار استخدام شود.

 

جهانگیر الماسی با فیلم «رنج و سرمستی» دیگر بازیگر حاضر در این بخش است که این فیلم هم با بازی ماه‌چهره خلیلی، احمد کاوری، شهرام پوراسد و جمشید مشایخی داستانی در زمان حمله عراق به ایران دارد و زنی حامله به نام طاهره که در یکی از روستاهای غرب اسیر می‌شود.

 

هومن سیدی در این دوره فیلم «سیزده» را در جشنواره دارد که این فیلم هم با بازی امیر جعفری‌، آزاده صمدی‌، ریما رامین‌فر‌، امیر جدیدی‌، نوید محمدزاده‌ و ویشکا آسایش درباره پدر و مادر نوجوان سیزده ساله‌ای است که به دلیل عدم از خود گذشتگی تصمیم به جدایی می‌گیرد، در این میان پسر سیزده ساله‌ آنها که با دوستان بزرگتر خود ارتباط دارد درگیر ماجرای قتل می‌شود.

 

مهدی پاکدل هم در اولین تجربه کارگردانی‌اش در کنار ایمان افشاریان فیلم «فردا» را ساخته است که در این فیلم صادق صفایی‌، امیر رضا دلاوری‌، علی دهکردی‌، مجید آقاکریمی‌، محمدرضا علیمردانی‌، ستاره اسکندری‌ و علیرضا شجاع نوری‌ بازی می‌کنند.

 

این فیلم درباره زنی است که بی‌خبر از همسرش همراه با دختر جوانش راهی سفر می‌شود بی‌آنکه بداند اتومبیلش خراب است. پدر خانواده با دوستش برای پیاده کردن آن به جستجو می‌پردازد.

 

سعید آقاخانی بازیگر مجموعه آثار کمدی در اولین تجربه کارگردانی‌اش «لامپ 100» را ساخته است. که این فیلم با بازی محسن تنابنده‌، ساره بیات‌، مسعود کرامتی‌، پوریا پورسرخ‌، نیما شاهرخ شاهی و حمید لولایی درباره معتادی به نام فرزین است که همین امر باعث شده تا خانواده به شدت او را ترد کنند. فرزین در تلاش است تا با ترک مواد به زندگی برگردد اما ناتوانی‌اش در این مسیر مشکلاتی برای او به وجود می‌آورد.

 

شهاب حسینی دیگر بازیگری است که با اولین ساخته سینمایی‌اش به نام «طبقه وسط» متقاضی حضور در جشنواره بود که این فیلم به جشنواره نرسید.

 

---------------

منبع: ایسنا

  • Like 6
لینک به دیدگاه

منتخبی از عکسهای افتاحیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر

 

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%281%29.jpeg

شبنم مقدمی

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%282%29.jpeg

ستاره اسکندری

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%283%29.jpeg

اندیشه فولادوند

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%284%29.jpeg

الهه حصاریFajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%285%29.jpeg

هما روستاFajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%286%29.jpeg

مهتاب کرامتی

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%287%29.jpeg

آنا نعمتی – پژمان بازغی

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%288%29.jpeg

مهرداد صدیقیان

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%289%29.jpeg

میلاد کی مرام

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2810%29.jpegهنگامه قاضیانی

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2811%29.jpeg

شهاب حسینی و همسرش

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2812%29.jpeg

شیرین بینا

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2813%29.jpeg

گلاره عباسی

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2814%29.jpeg

مجید مظفری و دخترش نیکیFajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2815%29.jpegپژمان بازغیFajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2816%29.jpeg

هنگامه قاضیان

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2817%29.jpeg

گلاره عباسی

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2818%29.jpeg

ستاره اسکندریFajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2819%29.jpeg

شبنم مقدمیFajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2820%29.jpeg

گوهر خیراندیش و دخترش

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2821%29.jpeg

امیررضا دلاوری

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2822%29.jpegمهراوه شریفی نیاFajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2823%29.jpeg

حامد کمیلی

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2824%29.jpeg

شقایق فاهانی

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2825%29.jpeg

جواد عزتی

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR%20%2826%29.jpeg

رامبد جوان – نگار جواهریان

Fajr-Festival-Opening-www-OverDoz-IR.jpegمجید

مظفری و دخترش نیکی

  • Like 5
لینک به دیدگاه

عکسهای تجلیل از هما روستا در سی و دومین جشنواره فیلم فجر

هما روستا بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون در مراسم افتتاحیه جشنواره بین المللی فیلم فجر که امشب جمعه ۱۱ بهمن ماه در تالار وحدت برگزار شد مورد تقدیر قرار گرفت.

در این مراسم ابتدا کلیپی از هما روستا پخش و در آن بخش هایی از گفت وگوهای وی نمایش داده شد. سپس رضا کیانیان و رخشان بنی اعتماد روی سن آمده و از وی با اهدای لوح تقدیری تشکر و تجلیل کردند.

فیلم بزرگداشت این بازیگر سینما و تئاتر توسط محمد علی سجادی ساخته شده است.

تازه ترین اثر هما روستا نمایش «باغ آلبالو» به کارگردانی حسن معجونی سال جاری در تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه رفت. وی پس از ۱۳ سال، بار دیگر بازیگری در صحنه تئاتر را تجربه کرد.

 

 

Homa_Rousta_www_OverDoz_IR_1_.jpegتجلیل از هما روستا در جشنواره فیلم فجر

 

Homa_Rousta_www_OverDoz_IR_2_.jpeg

Homa_Rousta_www_OverDoz_IR_3_.jpeg

Homa_Rousta_www_OverDoz_IR_4_.jpeg

Homa_Rousta_www_OverDoz_IR_5_.jpeg

Homa_Rousta_www_OverDoz_IR_6_.jpeg

Homa_Rousta_www_OverDoz_IR.jpeg

  • Like 6
لینک به دیدگاه

اشک‌ «مریلا زارعی» درآمد!

 

 

ابراهیم حاتمی‌کیا در نشست فیلم «شیار 143»، فیلم سینمایی «چ» به کارگردانی خودش را به این فیلم تقدیم کرد و مریلا زارعی هم از شدت بغض نتوانست به خوبی به سوالات پاسخ دهد.

 

 

در نشست پرسش و پاسخ فیلم «شیار 143» که شامگاه 16 بهمن ماه به نمایش درآمد، مریلا زارعی (بازیگر نقش اول این فیلم) که به شدت متاثر بود و اشک می‌ریخت از ابراهیم حاتمی‌کیا تشکر کرد و گفت: الان برای من پیامکی آمد که نوشته بود آقای حاتمی‌کیا گفته‌اند «چ» را به «شیار 143» تقدیم می‌کنم، باید از ایشان به صورت ویژه‌ تشکر کنم.

این بازیگر که از شدت بغض و اشک نمی‌توانست درست صحبت کند، اظهار کرد: خیلی خوشحالم که در این نقش بازی کردم.

 

 

او بار دیگر ضمن عذرخواهی از تحت‌تاثیر قرار گرفتنش از فضای نمایش «شیار 143» گفت: خیلی حرف برای گفتن و خیلی تشکر دارم. فکر می‌کنم همه شما با من موافقید که از انرژی خوبی که امروز در سالن از شما گرفتم،باید تشکر کنم. باید از نرگس آبیار برای اینکه این متن خوب را نوشت تشکر کنم

 

 

این بازیگر ادامه داد: ما فیلم را خیلی با دقت کار کرده و سعی کردیم خدا ناکرده به ساحت آدمی که داریم نقش‌اش را کار می‌کنیم، خدشه‌ای وارد نشود. این بار خیلی سنگین بود،باید اینجا بگویم من دقیقا همان موقعیتی را داشتم که قهرمان «از کرخه تا راین»ابراهیم حاتمی‌کیا کنار رود راین داشت.

زارعی درباره نحوه حضورش در این فیلم و ایجاد حس بسیار خوبی که در «شیار 143» داشته، یادآور شد: من وقتی فیلمنامه‌ای را می‌گیرم و مطالعه‌اش می‌کنم، به شکل ناخودآگاه موسیقی‌ای از آن در ذهنم تداعی می‌شود. حقیقتش این است که در فضای سخت این کار، من سازم را با مناجات سحرگاهی ماه مبارک رمضان کوک کردم چون همزمان با این ماه کار فیلمبرداری را آغاز کردیم. بیش از هر چیز، این موضوع روی من تاثیر گذاشت.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

[h=2]پس از فیلم کیمیایی حالا در سالن منتقدان، به فیلم پوراحمد هم خندیدند و آن را هو کردند[/h]کافه سینما- از اواسط فیلم «۵۰ قدم آخر» که به یکباره فضای داستان عوض شد و حال و هوایی کاملا متفاوت و شبه تخیلی پیدا کرد تماشاگران با سوت و کف واکنش منفی خود را نسبت به این فیلم نشان دادند.

به گزارش کافه سینما به نقل از فارس، فیلم «پنجاه قدم آخر» کیومرث پوراحمد دقایقی پیش در برج میلاد به نمایش درآمد و با واکنش منفی اهالی رسانه و سینما مواجه شد.

بنابر این گزارش از اواسط فیلم که به یکباره فضای داستان عوض شد و حال و هوایی کاملا متفاوت و شبه تخیلی پیدا کرد تماشاگران با سوت و کف واکنش منفی خود را نسبت به این فیلم نشان دادند.

صدای خنده اهالی رسانه که فیلم را می دیدند تا دقایق پایانی به گوش می رسید و پس از پایان نمایش اغلب کسانی که فیلم را دیده بودند از اینکه نیمه اول فیلم با ساختاری محکم و پرکشش یکباره تبدیل به فیلمی سست و شبه تخیلی شده بود حسرت می خوردند.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

[h=2]ادامه بحث‌ها درباره واکنش‌های منفی به فیلم کیمیایی / مهناز افشار: واکنش‌های امروز به "متروپل"، نظر مخاطب عام نبود[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

نشست مطبوعاتی فیلم متروپل برگزار نشد،اما در پایان اکران فیلم محمد رضا فروتن و مهناز افشار دو بازیگر اصلی فیلم متروپل درباره فیم سخن گقتند.

 

به گزارش کافه سینما به نقل از تسنیم، صبح روز چهارم جشنواره سی و دوم با سرمای برف و اکران فیلم متروپل در کاخ جشنواره همراه بود.فیلمی که با واکنش های اعتراض آمیز حاضرین در سینمای برج میلاد مواجه شد. نشست مطبوعاتی فیلم متروپل هم طبق پیش بینی ها برگزار نشد به خاطر همین در پایان اکران فیلم گفتگوی کوتاهی با محمد رضا فروتن و مهناز افشار دو بازیگر اصلی فیلم متروپل را داشتیم.

فروتن در پاسخ به این سوال که فیلم متروپل را چگونه دیدید گفت: این ارزشی که یک کارگردان برای سینما و هنرش قائل می شود و اینکه یک تماشاگران را در موقعیتی قرار می دهد که احساساتشان بر انگیخته شود و همچنین این که چقدر سینما می تواند ارزشمند باشد در این فیلم به زیبایی نشان داده شده است.

فروتن در پاسخ به این سوال که آیا فیلم متروپل مورد استقبال مخاطبان قرار بگیرد گفت: امیدوارم که این فیلم مورد استقبال واقع شود وفیلمی است که من آن را دوست دارم و از نقشهایی است که بسیار دوست داشتم و از کار کردن با اقای کیمیایی بسیار لذت بردم.

بازیگر فیلم متروپل همچنین در پاسخ به این سوال که نقش یا فیلم نامه کدام برای شما جذابیت داشت گفت: آقای کیمیایی صدا بزنند همه ما می دویم و لازم نیست فیلم نامه بخوانیم.

مهناز افشار دیگر بازیگر این فیلم هم در مورد نحوه حضورش در فیلم مترو پل گفت: اگر کسی سینمایی آقای کیمیایی را بشناسد معرفت و انسانیتی که آقای کیمیایی در فیلم هایشان یاد کردند در این فیلم هم هست و خیلی خوشحالم که در این فیلم بازی کردم.

این بازیگر سینما در پاسخ به سوالی مبنی بر نوع بازخورد تماشاچیان کاخ جشنواره نسبت به فیلم متروپل چگونه دیدید گفت: حضور دوستانی که در جشنواره هستند نمی تواند به طور قطعی نظر مخاطب عام را بدهد و من معمولا با احترام تمام فیلم ها را نگاه می کنم و چه این فیلم را دوست داشته باشم و یا آنرا دوست نداشته باشم چون فکر می کنم پشت هر فیلمی زحماتی که برای فیلم کشیده شده است مشخص است و ممکن است عده ای فیلم را دوست نداشته باشند و عده ای هم دوست داشته باشند هیچ ایرادی ندارد و من به عنوان بازیگر فیلم متروپل خوشحالم که آقای کیمیایی هنوز هستند و هنوز کار می کنند.

منبع: کافه سینما

 

  • Like 3
لینک به دیدگاه

«شیار 143»؛ فیلم برگزیده تماشاگران جشنواره تا روز ششم

 

ستاد انتخاب فیلم برگزیده تماشاگران، نتایج آرای تماشاگران تا روز ششم سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر را اعلام کرد.

 

14-2-7-1526593-1352.jpg

 

 

به گزارش روابط عمومی خانه سینما، طبق اعلام ستاد انتخاب فیلم برگزیده تماشاگران، میانگین امتیازات فیلم برگزیده تماشاگران تا روز ششم جشنواره هفدهم بهمن ماه به شرح زیر است:

1- فیلم سینمایی «شیار ١٤٣»: ٣.٢١ امتیاز

2- فیلم سینمایی «چ»: ٣.١٧ امتیاز

3- فیلم سینمایی «قصه‌ها»: ٣.١٤ امتیاز

 

ستاد برگزاری رای تماشاگران همچنین اعلام کرد تاکنون موفق شده‌اند نسبت به ترغیب و جمع‌آوری و شمارش ٤٣٧٢٠ فقره رای اقدام کنند.

منبع خبر آنلاین

  • Like 2
لینک به دیدگاه

نمایش «معراجی‌ها» ده‌نمکی در کاخ جشنواره‌ی فجر/مسعود ده‌نمکی: نشان دادن این صحنه‌ها ضد جنگ نیست

 

مسعود ده‌نمکی پیش از نمایش فیلم‌اش در کاخ جشنواره‌ی فیلم فجر گفت: سعی کردم در «معراجی‌ها» تلخی‌هایی را که در جنگ دیدم ترسیم کنم و معتقدم نشان دادن این صحنه‌ها ضد جنگ نیست.

 

 

به گزارش (ایسنا)، این کارگردان که شامگاه 17 بهمن ماه به همراه عوامل «معراجی‌ها» بر روی سن سالن اصلی میلاد حاضر شده بود با بیان اینکه تا همین دو ساعت پیش مشغول میکس و کارهای نهایی فیلم «معراجی‌ها» بوده است، اظهار کرد: به بزرگواری خودتان این شتاب در کار را که در فیلم هم دیده می‌شود، ببخشید. اتفاق ناگواری که در این فیلم افتاد ما را مُصر کرد که به هر شکل که شده کار را به جشنواره‌ی فجر برسانیم.

وی سپس از جواد شریفی‌راد مسوول جلوه‌های ویژه فیلمش که طی حادثه‌ای در پشت صحنه فیلم «معراجی‌ها» کشته شد، یاد کرد که با تشویق حاضران روبرو شد.

مسعود ده‌نمکی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: این فیلم پنجمین همکاری من با شریفی‌راد بود و معتقدم همه مردم ایران مدیون او هستند، چرا که در طول سال‌های جنگ و بعد از آن بمب‌های زیادی را خنثی کرد و جانش را در راه پژوهش برای اعتلای این حرفه گذاشت.

این کارگردان با اظهار امیدواری از اینکه زحمت بچه‌ها در فیلم «معراجی‌ها» دیده شود، گفت: عجله را در کار می‌بینیم و کل صحنه‌های جنگی در حدود 9 روز گرفته شد و شرایط گروه پس از آن حادثه خوب نبود بنابراین ادامه یک کار طنز بسیار سخت بود.

در ادامه سیدجواد هاشمی بازیگر این فیلم، عوامل حاضر بر روی سن را معرفی کرد و در پایان برزو ارجمند دیگر بازیگر این فیلم از حاضران خواست خانواده قربانیان حادثه پشت صحنه این فیلم را که در سالن حاضر هستند را تشویق کنند.

در فیلم «معراجی‌ها» که نمایش‌اش تا نزدیک به ساعت 3 بامداد ادامه داشت، عنوان «ادامه دارد» به روال کارهای «اخراجی‌های» ده‌نمکی در پایان فیلم درج شد.

 

قدس آنلاين

  • Like 4
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

آخرین ساخته سینمایی مسعود ده نمکی که کمتر از یک ماه قبل به واسطه انفجار در سرصحنه آن 5 تن از عواملش درگذشتند، امشب و در سئانسی فوق العاده در برج میلاد رونمایی خواهد شد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
آخرین ساخته سینمایی مسعود ده نمکی که کمتر از یک ماه قبل به واسطه انفجار در سرصحنه آن 5 تن از عواملش درگذشتند، امشب و در سئانسی فوق العاده در برج میلاد رونمایی خواهد شد.

 

برنامه اکران فیلمها در کاخ جشنواره در روز ششم، با آثاری از محمدمهدی عسگرپور، ایمان افشاریان و مهدی پاکدل، کیومرث پوراحمد، امیرحسین ثقفی و جمشید محمودی ادامه خواهد بافت؛ اما ویژه ترین اکران امروز مربوط به رونمایی از فیلم تازه مسعود ده نمکی خواهد بود.

فیلم اول: میهمان داریم/ محمدمهدی عسگرپور

 

فیلم تازه محمدمهدی عسگرپور جذابیت های زیادی دارد. از اولین همکاری حرفه ای عسگرپور با پرویز پرستویی گرفته تا حضور منوچهر محمدی در مقام طراح داستان و تهیه کننده. این ترکیب در هر شرایطی کنجکاوی برانگیز است.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

درباره "میهمان داریم" اما علاوه بر این ترکیب داستان فیلم هم کمی وسوسه کننده است؛ خانواده شهیدی که در انتظار میهمانی عزیز و مهم هستند اما شرایط پذیرایی از او مهیا نیست.

 

در فیلم تازه محمدمهدی عسگرپور به عنوان محصول رسمی حوزه هنری در جشنواره امسال علاوه بر پرویز پرستویی بازیگرانی چون آهو خردمند، بهروز شعیبی و پرستو گلستانی ایفای نقش کرده اند.

فیلم دوم: فردا/ ایمان افشاریان و مهدی پاکدل

 

یک تیم تئاتری که حالا برای ورود به سینما دورخیز کرده اند. مهدی پاکدل و ایمان افشاریان برای نخستین تجربه کارگردانی در سینما داستانی جاده ای را انتخاب کرده اند.

 

این فیلم داستان دختری را روایت می‌کند که علاقه به عکاسی دارد و همراه با مادرش راهی سفر عکاسی می‌شود که در این سفر اتفاقاتی برای او پیش می‌آید.

 

پوران درخشنده در این فیلم به عنوان مشاور کارگردان همراه پاکدل و افشاریان بوده است.

 

بنابر برخی شنیده ها بازی متفاوت بازیگرانی همچون صادق صفایی، علی دهکردی، امیررضا دلاوری، علیرضا شجاع نوری و ستاره اسکندری از ویژگی های قابل توجه کار است.

فیلم سوم: پنجاه قدم آخر/ کیومرث پوراحمد

 

"اتوبوس شب" آنقدر فیلم خوبی در حوزه سینمای دفاع مقدس بود که حالا منتظر تازه ترین همکاری کیومرث پوراحمد و حبیب احمدزاده باشیم.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

فیلم سینمایی "پنجاه قدم آخر" که در سکوت نسبی خبری پروسه تولیدش طی شد تازه ترین فعالیت سینمایی پوراحمد هفت سال پس از ساخت "اتوبوس شب" است. کارگردانی که در این سالها ترجیح داد از سینما فاصله بگیرد و با ساخت مجموعه های تلویزیونی خود را سرگرم کند. بابک حمیدیان و طناز طباطبایی از بازیگران اصلی فیلم هستند.

 

در خلاصه داستان این اثر آمده است: واحد اطلاعات عملیات لشکر مصمم است رادار رازیت عراق را در یکی از جبهه های غرب از کار بیاندازد. برای این کار هرمز را که متخصص مباحث الکترونیکی اما بیگانه با فضای جنگ است پیدا کرده با راضی کردن او موفق می شوند رادار دشمن را کور کنند. بدین ترتیب نیرو های لشکر ۸ نجف اشرف موفق به انجام عملیاتشان می شوند.

فیلم چهارم: همه چیز برای فروش/ امیرحسین ثقفی

 

فیلمی که به بهانه تلخ بودن در جشنواره سی ام روی پرده نرفت حالا در بخشش اصلی جشنواره رونمایی می شود.

 

فیلم تازه امیرحسین ثقفی پس از "مرگ کسب و کار من است" فیلمی واقعاً تلخ است درباره برادری که برای درمان برادر کوچکتر خود دست به هرکاری می زند.

 

ویژه ترین نکته درباره "همه چیز برای فروش" ترکیب بازیگران اصلی و فرعی فیلم است که از میان آن ها بازی صابر ابر در مقام بازیگر اصلی قطعاً از جذابیت های فیلم خواهد بود. مریلا زارعی، حبیب رضایی و ساعد سهیلی از دیگر بازیگران فیلم هستند.

 

فیلم پنجم: چند متر مکعب عشق/ جمشید محمودی

 

یکی دیگر از فیلم اولی های کنجکاوی برانگیز جشنواره امسال است که بنابر اظهارات پراکنده هیات انتخاب جشنواره می تواند یکی از پدیده ها باشد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

فیلمی که برخی آن را یک عاشقانه تلخ توصیف کرده اند و آنقدر کیفیت قابل توجهی داشته که علاوه بر بخش فیلم های اول، در بخش سودای سیمرغ نیز جای گرفته است. ساعد سهیلی در این فیلم هم به ایفای نقش پرداخته است.

 

در خلاصه داستان فیلم می خوانیم: عبدالسلام مهاجر افغانی به همراه دخترش در یک کارگاه مشغول به کار است. صابر کارگر ایرانی عاشق دختر او می‌شود اما عشقی که فرجامش را هیچ کس نمی‌داند.

فیلم ششم: معراجی/ مسعود ده نمکی

 

بعد از اکران پنج فیلم حاضر در دوبخش اصلی جشنواره، اکران ویژه امروز کاخ جشنواره، رونمایی از فیلم تاز مسعود ده نمکی است. فیلمی که کمتر از یک ماه پیش به واسطه حادثه ای تلخ خبرساز شد و بر صدر اخبار سینمایی نشست. "معراجی ها" فارغ از هر کیفیت ساختاری و محتوایی که داشته باشد حتماً از این منظر نامش در تاریخ سینمای ایران ثبت خواهد شد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

در عین حال مسعود ده نمکی هم ثابت کرده است یا در مقام کارگردان فیلمنامه ای را در دست نمی گیرد و یا در سروشکلی ساختارشکن و مخاطب پسند آن را به سرانجام می رساند.

 

به دلیل همین مسائل است که دور از ذهن نیست سئانس در برج میلاد یکی از شلوغ ترین اکران های امسال در کاخ جشنواره باشد.

 

فیلم "معراجی ها" داستان خاکسپاری شهدا در یکی از دانشگاه ها و کیفیت مواجهه گروه های فکری مختلف با آن است. در این فیلم بازیگرانی همچون اکبر عبدی و سید جواد هاشمی ایفای نقش کرده اند.

 

در مراسم رونمایی از فیلم "معراجی ها" یادوخاطره درگذشتگان حادثه تلخ انفجار در پروسه تولید آن یعنی محمدجواد شریفی راد، مدیر جلوه های ویژه میدانی، رضا فرجی جانشین و جمشید احسانی فر عضو گروه تدارکات گرامی داشته خواهد شد.

 

فیلم هایی‌‌که‌ کاسه صبرمهمانان جشنواره را لبریز کردند

 

ششمین روز اکران فیلم های سی ودومین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد با لبریز شدن کاسه صبر منتقدان و اهالی رسانه و واکنش های اعتراضی آن‌ها نسبت به کیفیت نازل برخی آثار همراه بود.

 

از همان روزهای ابتدایی جشنواره هم می‌شد نشانه‌های نارضایتی نسبت به فیلم‌هایی که تا پیش از جشنواره هیاهوی بسیاری برای آن‌ها شده بود را در میان اهالی رسانه و منتقدان حاضر در کاخ جشنواره رصد کرد.

احساسی که مهمترین دلیلش روی پرده رفتن فیلمهایی است که کیفیت ساختاری و محتوایی شان هیچ تناسبی با آنچه پیش از جشنواره تبلیغ می شد ندارد و همین باعث برآورده نشدن انتظارات و طبیعتاً بروز اعتراض هاست. اتفاقی که روز گذشته صورتی عیان به خود گرفت و صدای اعتراض میهمانان کاخ جشنواره را بلند کرد.

گزارش روز: شگفتی ها و حسرت های جشنواره سی و دوم

 

در میان شش فیلم اکران شده در روز پنجم جشنواره فیلم "میهمان داریم" به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور، بیش از سایر فیلم ها با استقبال اهالی رسانه مواجه شد.

 

فیلمی از محصولات حوزه هنری که داستانی متفاوت پیرامون یک خانواده شهید را روایت میکند و با کارگردانی حساب شده و بازی کم نقص بازیگران به یکی از اتفاقات خوب روز ششم جشنواره بدل شد.

 

این شروع خوب اما هیچ تناسبی با ادامه برنامه اکران فیلمها در برج میلاد نداشت. اکران فیلم "فردا" به عنوان اولین تجربه کارگردانی مهدی پاکدل و ایمان افشاریان جرقه ای بود برای بروز اعتراض‌ها. در میانه اکران این فیلم تعدادی از میهمانان کاخ جشنواره سالن اکران را ترک کردند و برخی دیگر هم با کف زدن های مکرر سعی در نشان دادن اعتراض خود نسبت به روند روایی فیلم داشتند.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

این اتفاق اما در سئانس بعدی و در زمان اکران فیلم تازه کیومرث پوراحمد از فیلمسازان پیشکسوت و خوش سابقه سینمای ایران به طرز دیگری تکرار شد. فیلم "50 قدم آخر" به رغم داستان متفاوت و شروعی گیرا، پس از گذشت نزدیک به 50 دقیقه ابتدایی به ناگاه چنان تغییر لحنی داد که اساسا مخاطبان حاضر در سالن با بهت این سوال را زیر لب تکرار می کردند: "چرا اینطوری شد؟"

 

این زمزمه ها کم کم تبدیل به صدای اعتراضی توأم با کف زدن و خنده های بلند شد و با ترک سالن از سوی تعدادی از منتقدان و اهالی رسانه به اوج رسید. دامنه این اعتراضات و واکنش عوامل فیلم نسبت به آن نشست خبری پس از فیلم را هم رنگ و لعابی متفاوت بخشید.

 

"همه چیز برای فروش" ساخته امیرحسین ثقفی شرایط بهتری داشت و به رغم تفاوت دیدگاه میان منتقدان مخالف و موافق فیلم، به دلیل ساختار سینمایی و روایت داستانی مشخص هیچ اعتراضی را دامن نزد و میهمانان کاخ را کمی به جشنواره امیدوار کرد.

 

این امیدواری با اکران فیلم عاشقانه "چند متر مکعب عشق" ادامه پیدا کرد. فیلمی ساده و بی ادعا که داستانی متفاوت درباره عشق یک جوان ایرانی به دختری افغان را روایت می کند. این فیلم سبب شد تا کمی شعله اعتراض در برج میلاد فروکش کند.

 

سئانس پایانی اما داستانی متفاوت داشت. رونمایی از فیلم پرحاشیه "معراجی ها" به کارگردانی مسعود دنمکی که به عنوان اکران ویژه در برنامه برج میلاد گنجانده شده بود، با تأخیری بیش از یک ساعت مواجه شد. تأخیری که با توجه به حضور پرشمار حاضران مرتبط و نامرتبط در برج میلاد بسترساز برخی حاشیه ها شد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

فارغ از مسائل فرامتنی و حاشیه ای اما فیلم ده نمکی با ساختاری تلویزیونی که حتی نسبت به کارهای قبلی فیلمساز هم اثری ضعیف به شمار می رفت نتوانست مخاطبانی را که تا بامداد برای تماشای فیلم در برج میلاد مانده بودند را راضی کند و در میانه اکران این فیلم هم شاهد ترک سالن از سوی گروهی از حاضران بودیم.

 

پرونده روز ششم جشنواره در برج میلاد ساعت 3 بامداد امروز بسته شد اما حواشی و بازتابها نسبت به فیلم های اکران شده احتمالا در روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

گفته ها: درباره نسبت مردم و سینما

 

حکایت اعتراض های مخاطبان جشنواره نسبت به فیلم های اکران شده اما محدود به برج میلاد نبوده و برخی گزارش ها حکایت از تکرار این شرایط در سینماهای مردمی جشنواره دارد. این واکنشها آنجا جالب توجه می شود که بدانیم دکتر حسن روحانی رئیس جمهور، در برنامه اخیر تلویزیونی خود به نکته مهمی درباره تولیدات هنری اشاره داشته است که در تحلیل کیفیت آثار جشنواره سی و دوم هم میتوان موثر باشد.

 

روحانی در پاسخ به سوال مجری درباره دیدگاهش درباره جشنواره فجر و سینمای ایران گفت: "ما نمی توانیم به هنر دستور بدهیم. هنر دستوری نیست. اصل خواست مردم است. ما در بخش های مختلف از جمله سینما و تئاتر باید بر امید بیافزاییم و خواست مردم را مبنا قرار دهیم. گیشه ها و سالن هایمان نباید خلوت باشد."

 

درباره امکان تحقق این هدف گذاری با آثار حاضر در جشنواره امسال اما کافی است به این اظهارنظر علی معلم از اعضا هیإت انتخاب جشنواره دقت کنید: "فکر نمی‌کنم بیش از ۱۰ درصد فیلم‌های امسال قابلیت برقراری ارتباط گسترده‌ با مخاطب را داشته باشند.. بسیاری از فیلم‌های امسال انگار در فضای واگویه‌های فردی فیلم‌ساز قرار دارند در حالی که فیلم‌ساز باید یک قدم از جامعه جلوتر باشد نه اینکه پشت‌سر جامعه قرار داشته باشد."

چهره روز: منوچهر محمدی

 

اکران فیلم آرام و بی ادعای "میهمان داریم" یکی از اتفاقات مبارک جشنواره در روزهای اخیر بود. فیلمی که اگر چه بیشتر به واسطه بازی پرویز پرستویی و کارگردانی محمدمهدی عسگرپور در رسانه ها مورد تحلیل و ارزیابی قرار می گیرد اما بیش از هر چیز دیگر فیلم منوچهر محمدی است.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

از معدود تهیه کنندگان سینمای ایران که جایگاه مولف را در تولیدات خود دارند و می توان آثارشان را فارغ از اینکه با چه کارگردانی به سرانجام رسیده در یک بستر مورد ارزیابی قرار داد.

 

"میهمان داریم" که مانند دیگر فیلم های منوچهر محمدی ایده اولیه اش هم از او بوده است دومین فیلم این تهیه کننده با موضوع خانواده شهدا پس از فیلم تحسین شده "بوسیدن روی ماه" به کارگردانی همایون اسعدیان محسوب می شود. دو فیلمی که شاید در آینده با یک اثر دیگر تبدیل به سه گانه این تهیه کننده برای ادای دین به خانواده شهدا شوند.

 

منوچهر محمدی پیش از این نیز با تهیه کنندگی سه فیلم "مارمولک"، "زیر نور ماه" و "طلا و مس" تجربه سه گانه موضوعی را در کارنامه حرفه ای خود داشته است.

 

او امسال فیلم دیگری را هم تهیه کرده است. فیلمی به کارگردانی حامد محمدی فرزندش که با نام "فرشته ها با هم می آیند" در بخش نگاه نو جشنواره سی و دوم رونمایی خواهد شد.

حاشیه ها: کاخ جشنواره در غیاب "سینما"!

 

جشنواره سی و دوم هرچه به روزهای پایانی نزدیکتر می شود از روزهای آرام ابتدایی هم فاصله می گیرد و تنور حاشیه هایش داغ تر می شود.

 

* یکی از عجیب ترین حاشیه های جشنواره در روزهای اخیر حرف و حدیث پیرامون آراء مردمی فیلم سینمایی "عصبانی نیستم" به کارگردانی رضا درمیشیان است. فیلمی که چند روز پیش توانست در اولین روز اکران در سینماهای مردمی صدرنشین جدول آرا مردم شود اما به فاصله 24 ساعت در فهرست های بعدی حتی در میان سه فیلم ابتدایی هم نشانی از آن نبود.

 

این اتفاق سبب پخش شایعاتی همچون حذف دستوری آراء این فیلم از سبد آرا مردمی شد اما این شایعه هیچگاه به صورت مستند تأیید نشد. هرچند اظهارات دوپهلوی دبیر جشنواره در گفتگو با سایت خبری کافه سینما درباره این شایعات که در آن گفته بود "هرجواب واضحی به شما بدهم از آن علیه من استفاده میکنید!" کمی مسئله را پیچیده کرد. هنوز مسئولان خانه سینما که مسئولیت شمارش آراء مردمی را عهده دار هستند واکنشی در این زمینه نشان نداده اند.

 

* برنامه خیرمقدم گویی عوامل فیلمها به مخاطبان در برج میلاد بستر مناسبی برای اظهارنظر حاشیه ای برخی از فیلمسازان شده است. مانند کیومرث پوراحمد که در این فرصت چند دقیقه ای اظهارات متفاوتی را برزبان آورد. کارگردان "پنجاه قدم آخر" در معرفی عوامل این فیلم دلیل علاقه اش به یکی از عوامل را کراوات زدن او دانست و به لحنی طنز گفت: "من هم کراوات دوست دارم اما جرأت زدنش را ندارم!"

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

پوراحمد در ادامه یکی بازیگران فیلم را در ظاهر و باطن شبیه به زنده یاد خسرو شکیبایی توصیف کرد و گفت: "خوشبختانه او همه خوبیهای خسرو را دارد اما مانند او خود ویرانگر نیست." وی در پایان این صحبت ها هم درباره دشواری های ساخت فیلم از سعید سعدی تهیه کننده تشکر کرد و گفت: "سعدی مچکریم، روحانی مچکریم!"

 

* نشست خبری فیلم "50 قدم آخر" هم خالی از حاشیه نبود. به خصوص که جو سالن اکران در دقایق پایانی فیلم به دلیل اعتراض های مکرر حاضران در سالن برای عوامل کمتر قابل تحمل بود و به همین دلیل آنها با کمی دلخوری و تا حدودی عصبانیت در نشست حاضر شدند. این نشست به میدان انتقاد متقابل اهالی رسانه از فیلم و عوامل فیلم از رسانه ها بدل شد!

 

* اکران فوق العاده فیلم سینمایی "معراجی ها" در برج میلاد مانند فیلمهای قبلی مسعود ده نمکی یکی از پرحاشیه ترین اکران های کاخ جشنواره بود. فیلمی که قرار بود به صورت فوق العاده ساعت 23:30 روی پرده برود سبب ازدحام جمعیت در ساعات پایانی شب گذشته در برج میلاد شد. ازدحامی که یادآور خاطره حضور افراد بی ربط به فضای رسانه و گعده های خانوادگی در دوره های گذشته جشنواره در برج میلاد بود.

 

در کنار این اتفاق که امکان تماشای فیلم را از برخی اهالی رسانه و منتقدان سلب کرد، تأخیر یک ساعت و نیمه در شروع فیلم هم مزید بر علت شد تا حال و هوای سالن اصلی برج میلاد برای دقایقی اساسا بی ارتباط با فضای یک جشنواره سینمایی شود. فضایی که کمی بعد با اکران فیلم "معراجی ها" با ساختار و محتوایی بی ارتباط با "سینما" تکمیل شد!

 

در کنار این حاشیه های تإسف بار، گرامیداشت یادوخاطره قربانیان حادثه انفجار در پشت صحنه فیلم "معراجی ها" از بخش های قابل تحسین برنامه دیشب بود. به خصوص زمانی که برزو ارجمند به عنوان یکی از بازیگران فیلم از حضور خانواده این قربانیان در سالن خبر داد و حاضران برای دقایقی هنر این هنرمندان فقید را با تشویق ممتد پاس داشتند.

 

منبع: برترینها

 

  • Like 4
لینک به دیدگاه
:ws3:

شنیدم بدجوری هو شد موقع اکران

 

یه نکته ای وجود داره درباره بعضی فیلمسازها

این که فکر میکنند اگر مثلا به فلان صحنه از یک فیلمساز بزرگ ارجاع بدی یا به خود سینما ارجاع بدی پس کار جالبیه و فیلمشون قشنگ میشه

کیمیایی سالهاست درگیر رفاقتهای بی مزه است

  • Like 2
لینک به دیدگاه

فردوسی پور و گلشیفته آمدند،رضا عطاران بی وقفه تشویق شد!

اکران فیلم «رد کارپت» در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر با استقبال تماشاگران حاضر در کاخ جشنواره فیلم فجر مواجه شد.عطاران در این فیلم کمدی روایت سفر یکی از عاشقان بازیگری به جشنواره فیلم کن را روایت می‌کند.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

او که این فیلم را به هنروران سینما تقدیم کرده، پیش از اکران فیلم طبق سنت امسال جشنواره فجر به همراه عوامل «رد کارپت» روی سن حاضر شد.او با بیان این جمله که امیدوارم فیلم را دوست داشته باشید، گفت: «من دیگه ضر زیادی نمی‌زنم.»عطاران برخلاف سایر کارگردان‌ها حتی عوامل فیلم را هم معرفی نکرد و پس از گفتن این جمله سن را به همراه سایر عوامل ترک کرد.این کمدی فضای سالن برج میلاد را عوض کرد و لحظات طنز آن با تشویق های ممتد تماشاگران همراه شد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

عادل به صورت خودجوش آمد!

عادل فردوسی‌پور مجری برنامه تلویزیونی «نود»شامگاه جمعه به کاخ جشنواره فیلم فجر آمد و به تماشای فیلم «رد کارپت» به کارگردانی رضا عطاران نشست.حضور او در سینمای اهالی رسانه و هنرمندان با تشویق حاضران مواجه شد.فردوسی‌پور در پاسخ به یکی از تماشاگران که به شوخی دلیل حضورش در سالن و نوع ورودش را پرسید؟ گفت که به صورت خودجوش آمده‌ است.

گلشیفته فراهانی هم با رضا عطاران در جشنواره فیلم فجر!

در «رد کارپت» پوستر یکی از تازه ترین فیلمهای گلشیفته فراهانی با عنوان «سرزمین فلفلی محبوب من» که ساخته کارگردانی ایتالیایی-کرد به نام «هانر سالیم» است نشان داده می شود.از آن سو بازیگر اصلی کار با متلکهایی که نثار سلحشور، سریال «یوسف پیامبر»، فیلم «ملک سلیمان» و پروژه های فاخر می کند سعی دارد بخشی از حس و حالی منفی که مخاطبان درباره اظهارنظرات آدمی مانند سلحشور دارند را بروز دهد. این بخشهای فیلم هم به شدت با تشویق حضار روبرو شد.

فیلم «رد کارپت» ساخته رضا عطاران در سئانس ۱۹ کاخ جشنواره به نمایش درآمد.

خودم هم چند سال پیش دنبال گرفتن یک امضاء از شکیبایی بودم!داستان این فیلم درباره یک عاشق سینما است که برای ملاقات با یکی از کارگردان های معروف جهان، خود را در ایام برگزاری جشنواره کن به آن جا می رساند.رضا عطاران کارگردان فیلم درباره شکل گیری ایده اولیه، گفت: «ایده اولیه تقریبا از دو سال پیش مطرح شد. آقای احمدی ایده ای به نام رد کارپت داشت. این ایده ماجرای آدمی بود که دوست داشت برود روی رد کارپت. این ایده را خیلی دوست داشتم و وقتی درباره اش حرف زدیم بیشتر از آن خوشم آمد وکم کم به این نتیجه رسیدیم که برای یک فیلم بلند کشش دارد.»

او درباره این که چرا نقش اول این فیلم را خود بازی کرده توضیح داد:«من با نقش این شخصیت خیلی ارتباط برقرار کردم؛ زیرا سال ها پیش به همین شکل دنبال یک امضا گرفتن از شکیبایی بودیم. ضمن این که پشت صحنه هم خیلی با هنروران حرف می زنم و درددلهایشان را گوش می کنم، به این دلیل فکر کردم می توانم خودم بازی کنم.»

عطاران درباره این موضوع که آیا قرار است فیلم به کن فرستاده شود، توضیح داد: «ما فرستادیم تا ببینم چه می شود!»

کارگردان فیلم «ردکارپت» با بیان این که فیلمنامه ای برای کارپت نداشته است، یادآور شد: «یکی از ماجراهایی که این فیلم داشت این بود که ما قصه کلی فیلم را داشتیم . فکر کردم اگر بخواهم بنویسم در کن دچار مشکل می شویم، گفتیم برویم و بر اساس اتفاقاتی که پیش می آید فیلم را بسازیم.»

این کارگردان همچنین متذکر شد:«در فیلم بخش های مستند داریم. مثلا بخش جارموش و تیلدا سوینتون مستند است. این فیلم اصلا فیلمنامه نمی خواست الان هم زیادی مسنجم است.»

 

احمد احمدی تهیه کننده و طراح ایده این نیز گفت:«سال ۲۰۱۰ که در کن بودم، دنیای پر زرق و برق را در این دنیا می دیدم وفکر کردم این یک نمایش است که می توان روی آن سرمایه گذاری کرد. فکر کردم که اگر شخصیتی داشته باشیم که تمام دغدغه اش سینما باشد چه می شود. این دستمایه کوتاه در ذهنم جرقه زد و با عطاران مطرح کردم.»

 

او همچنین درباره سختی ها مجوز فیلمبرداری در کن گفت: «طی سفرهایی که به فرانسه داشتم آن جا را خیلی خوب می شناختم. بخشی از فیلمبرداری ها با مجوز بوده و بخشی هم مستند است.»

 

او همچنین درباره این که چرا شخصیت اول فیلم با فرهادی یا اسپیلبرگ در کن ملاقات نکرد، متذکر شد: «ما پرهیز داشتیم که فیلم مجموعه این آدم ها شود. اگر عطاران اسپیلبرگ را می دید اصلا شرایط عوض می شد و قصه به شکل دیگری بود.»

حمیدرضا صدری آهنگساز این فیلم نیز درباره آهنگسازی این اثر و این که موزیک های خارجی استفاده شده، توضیح داد: «درباره بخش ایران آهنگسازی شده است و برای این بخش موسیقی ساختیم برای بخش خارج از ایران هم موسیقی ساخته شده است.»

  • Like 4
لینک به دیدگاه

نامزدهای جشنواره ۳۲ فیلم فجر معرفی شدند

 

به گزارش خبرنگار مهر، با نزدیک شدن به روز آخر جشنواره سی و دوم فیلم فجر دبیرخانه این رویداد سینمایی اسامی نامزدهای دریافت سیمرغ امسال را اعلام کرد.

 

نامزدهای دریافت سیمرغ در بخش های مختلف به شرح زیر است:

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه بصری:

۱. سیدهادی اسلامی برای فیلم «چ»

۲. بهنام خاکسار برای فیلم «طبقه حساس»

۳. امیر سحرخیز و کامران سحرخیز برای فیلم «عصبانی نیستم!»

۴. سایمون فریم برای فیلم «رستاخیز»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی:

۱. رضا ترکمان برای فیلم «پنجاه قدم آخر»

۲. حمیدرضا سلیمانی برای فیلم «چ»

۳. حمیدرضا سلیمانی برای فیلم «رستاخیز»

۴. زنده‌یاد محمدجواد شریفی‌راد و محسن روزبهانی برای فیلم «معراجی‌ها»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی:

۱. سودابه خسروی برای فیلم «شیار ۱۴۳»

۲. محسن دارسنج برای فیلم «همه چیز برای فروش»

۳. سیدرسول سیدعربی برای فیلم «انارهای نارس»

۴. محسن موسوی برای فیلم «رستاخیز»

۵. مهرداد میرکیانی برای فیلم «قصه‌ها»

۶. مهرداد میرکیانی برای فیلم «میهمان داریم»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس:

۱. آبتین برقی برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

۲. عباس بُلوندی برای فیلم «چ»

۳. حسن روح‌پروری برای فیلم «انارهای نارس»

۴. شراره سروش برای فیلم «همه چیز برای فروش»

۵. مرجان شیرمحمدی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

۶. مجید میرفخرایی برای فیلم «رستاخیز»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین صدای فیلم:

۱. برای فیلم «چ» صدابردار: بهمن اردلان / صداگذار: سیدعلیرضا علویان

۲. برای فیلم «چندمتر مکعب عشق» صدابردار: مهدی صالح‌کرمانی/ صداگذار: امیرحسین قاسمی

۳. برای فیلم «رستاخیز» صدابردار: یداله نجفی/ صداگذاران: جرمی‌پرایز، دن جانسون، ریچارد کانوی

۴. برای فیلم «شیار ۱۴۳» صدابردار: کامران کیان‌ارثی/ صداگذار: آرش قاسمی

۵. برای فیلم «عصبانی نیستم!» صدابردار: نظام‌الدین کیایی/ صداگذار: محمدرضا دلپاک

۶. برای فیلم «همه چیز برای فروش» صدابردار: محمد حبیبی/ صداگذار: حسین ابوالصدق

 

یادآوری می‌شود هیئت داوران در بخش صدا به جای تفکیک نامزدهای دو جایزه صدابرداری و صداگذاری، با محور قرار دادن صدای فیلم، دو سیمرغ بلورین به صدابردار و صداگذارِ یک اثر اهداء خواهند کرد.

 

بنا به اعلام دبیرخانه جشنواره فیلم فجر اسامی این نامزدها بدین شرح است:

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد:

۱. فرهاد اصلانی برای فیلم «قصه‌ها»

۲. بابک حمیدیان برای فیلم «چ»

۳. بابک حمیدیان برای فیلم «رستاخیز»

۴. اکبر عبدی برای فیلم «خواب‌زده‌ها»

۵. میلاد کی‌مرام برای فیلم «خط ویژه»

۶. صبا گرگین‌پور برای فیلم «مردن به وقت شهریور»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن:

۱. هنگامه حمیدزاده برای فیلم «اشباح»

۲. ملیکا شریفی‌نیا برای فیلم «اشباح»

۳. سهیلا گلستانی برای فیلم «میهمان داریم»

۴. شبنم مقدمی برای فیلم «امروز»

۵. نعیمه نظام‌دوست برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن:

۱. سهراب پورناظری برای فیلم «آرایش غلیظ»

۲. فرید سعادتمند برای فیلم «شیار ۱۴۳»

۳. علیرضا کهن‌دیری برای فیلم «میهمان داریم»

۴. استفان واربک برای فیلم «رستاخیز»

۵. کارن همایونفر برای فیلم «همه چیز برای فروش»

۶. پیمان یزدانیان برای فیلم «طبقه حساس»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین تدوین:

۱. نیما جعفری جوزانی برای فیلم «خط ویژه»

۲. حسن حسندوست برای فیلم «برف»

۳. مهدی حسینی‌وند برای فیلم «چ»

۴. مصطفی خرقه‌پوش برای فیلم «متروپل»

۵. هایده صفی‌یاری برای فیلم «عصبانی نیستم!»

۶. خشایار موحدیان و سودابه سعیدنیا برای فیلم «آرایش غلیظ»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌برداری:

۱. محمد آلادپوش برای فیلم «میهمان داریم»

۲. هومن بهمنش برای فیلم «امروز»

۳. حسین جعفریان برای فیلم «رستاخیز»

۴. مرتضی غفوری برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

۵. علی‌محمد قاسمی برای فیلم «همه چیز برای فروش»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد:

۱. آرش آصفی برای فیلم «رستاخیز»

۲. حامد بهداد برای فیلم «آرایش غلیظ»

۳. پرویز پرستویی برای فیلم «امروز»

۴. رضا عطاران برای فیلم «طبقه حساس»

۵. مهدی فخیم‌زاده برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

۶. نوید محمدزاده برای فیلم «عصبانی نیستم!»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن:

۱. حسیبا ابراهیمی برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

۲. ساره بیات برای فیلم «فصل فراموشی فریبا»

۳. رویا تیموریان برای فیلم «شیفتگی»

۴. سمیرا حسن‌پور برای فیلم «تمشک»

۵. مریلا زارعی برای فیلم «شیار ۱۴۳»

۶. باران کوثری برای فیلم «عصبانی نیستم!»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌نامه:

۱. بهروز افخمی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

۲. سامان سالور برای فیلم «تمشک»

۳. پیمان قاسم‌خانی برای فیلم «طبقه حساس»

۴. مصطفی کیایی برای فیلم «خط ویژه»

۵. حسین مهکام برای فیلم «برف»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی:

۱. بهروز افخمی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

۲. ابراهیم حاتمی‌کیا برای فیلم «چ»

۳. احمدرضا درویش برای فیلم «رستاخیز»

۴. محمدمهدی عسگرپور برای فیلم «میهمان داریم»

۵. حمید نعمت‌اله برای فیلم «آرایش غلیظ»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم (به تهیه‌کننده):

۱. آذر، شهدخت، پرویز و دیگران (به تهیه‌کنندگی بهروز افخمی و سیدجمال ساداتیان)

۲. چ (به تهیه‌کنندگی بنیاد سینمایی فارابی)

۳. رستاخیز (به تهیه‌کنندگی تقی علیقلی‌زاده)

۴. شیار ۱۴۳ (به تهیه‌کنندگی ابوذر پورمحمدی و محمدحسین قاسمی)

۵. قصه‌ها (به تهیه‌کنندگی رخشان بنی‌اعتماد»

نامزدهای نگاه نو

هیات داوران مسابقه نگاه نو سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، نامزدهای خود را در رشته‌های مختلف به شرح زیر اعلام کردند.

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم:

۱. تراژدی (به تهیه‌کنندگی محمدحسن نجم)

۲. چند متر مکعب عشق (به تهیه‌کنندگی نوید محمودی)

۳. حقِ سکوت (به تهیه‌کنندگی سیدرضا میرکریمی)

۴. خانه‌ای کنار ابرها (به تهیه‌کنندگی روح‌اله برادری)

۵. سیزده (به تهیه‌کنندگی سعید سعدی)

۶. ملبورن (به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی)

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی:

۱. نیما جاویدی برای فیلم «ملبورن»

۲. هومن سیدی برای فیلم «سیزده»

۳. جمشید محمودی برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

۴. آزیتا موگویی برای فیلم «تراژدی»

۵. محمدهادی نائیجی برای فیلم «حقِ سکوت»

۶. برزو نیک‌نژاد برای فیلم «ناخواسته»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌نامه:

۱. بهروز افخمی برای فیلم «پایان خدمت»

۲. سیدجلال دهقانی اشکذری برای فیلم «خانه‌ای کنار ابرها»

۳. هومن سیدی برای فیلم «سیزده»

۴. رضا کریمی برای فیلم «تراژدی»

۵. جمشید محمودی برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

۶. محمدهادی نائیجی برای فیلم «حقِ سکوت»

 

معرفی نامزدهای سینما حقیقت

هیات داوران سینما حقیقت (آثار مستند بلند) نامزدهای دریافت جوایز را در بخش های مختلف به شرح زیر اعلام کرد:

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم:

۱. جایی برای زندگی (به تهیه‌کنندگی محسن استادعلی و نسرین عبدی)

۲. حیات در رگ‌های سرد (به تهیه‌کنندگی فتح‌اله امیری)

۳. خاطراتی برای تمام فصول (به تهیه‌کنندگی مرتضی رزاق‌کریمی)

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی

۱. محسن استادعلی برای فیلم «جایی برای زندگی»

۲. لقمان خالدی برای فیلم «کمی بالاتر»

۳. مصطفی رزاق‌کریمی برای فیلم «خاطراتی برای تمام فصول»

۴. مهدی نورمحمدی برای فیلم «در پناه بلوط»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین پژوهش و تحقیق

۱. مصطفی رزاق‌کریمی و سام کلانتری برای فیلم «خاطراتی برای تمام فصول»

۲. بهزاد فتحی‌نیا برای فیلم «حیات در رگ‌های سرد»

۳. سیدغلامرضا نعمت‌پور و لاله روزگرد برای فیلم «برای گونگادین بهشت نیست»

 

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین دستاورد فنی- هنری

۱. وحید بتوته برای فیلم «لطفاً بوق بزنید»

۲. ماکان عاشوری برای فیلم «نیمروز مَکُران»

۳. علی لقمانی برای فیلم «باد بر باغ نظر»

۴. مهدی نورمحمدی و محمود منصوری برای فیلم «حیات در رگ‌های سرد»

۵. مهدی نورمحمدی برای فیلم «در پناه بلوط»

  • Like 3
لینک به دیدگاه

13920917000475_photoa.jpg

برندگان سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر سه‌ شنبه شب معرفی شدند.

در بخش سودای سیمرغ «رستاخیز» به کارگردنی احمدرضا درویش و «چ» ساخته ابراهیم حاتمی کیا به ترتیب با دریافت هشت و شش سیمرغ پیشتاز شدند.

 

 

140209144949_1_304x171_1_nocredit.jpg

برندگان بخش‌های مختلف این دوره جشنواره فیلم فجر به شرح زیر است:

 

بهترين فيلم

 

برنده: "رستاخيز" و "آذر،شهدخت،پرويز و ديگران"

 

ساير كانديدها:

 

"شيار 143"

 

"قصه ها"

 

"چ"

 

 

 

فيلم منتخب تماشاگران: "شيار 143" و "خط ويژه"

 

 

 

بهترين كارگرداني

 

برنده:احمدرضا درويش(رستاخيز)

 

ساير كانديدها:

 

ابراهيم حاتمي كيا(چ)

 

محمد مهدي عسگرپور(مهمان داريم)

 

حميد نعمت الله(آرايش غليظ)

 

بهروز افخمي(آذر،شهدخت،پرويز و ديگران)

 

 

 

*) در اين رشته دو جايزه ويژه به حميد نعمت الله و نرگس آبيار به ترتيب براي فيلم هاي "آرايش غليظ" و "شيار 143" اهدا شد.

 

 

 

بهترين فيلمنامه

 

برنده: بهروز افخمي(آذر،شهدخت،پرويز و ديگران)

 

ساير كانديدها:

 

مصطفي كيايي(خط ويژه)

 

پيمان قاسم خاني(طبقه حساس)

 

سامان سالور(تمشك)

 

حسين مهكام(برف)

 

 

 

بهترين بازيگر نقش اول مرد

 

برنده: رضا عطاران(طبقه حساس)

 

ساير كانديدها:

 

پرويز پرستويي(امروز)

 

مهدي فخيم زاده(آذر،شهدخت،پرويز و ديگران)

 

آرش آصفي(رستاخيز)

 

حامد بهداد(آرايش غليظ)

 

نويد محمدزاده(عصباني نيستم)

 

 

 

بهترين بازيگر نقش اول زن

 

برنده: مريلا زارعي(شيار 143)

 

ساير كانديدها:

 

رؤيا تيموريان(شيفتگي)

 

ساره بيات(فصل فراموشي فريبا)

 

باران كوثري(عصباني نيستم!)

 

حسيبا ابراهيمي(چند متر مكعب عشق)

 

سميرا حسن پور(تمشك)

 

 

 

بهترين بازيگر نقش مكمل مرد

 

برنده: بابك حميديان("چ" و "رستاخيز")

 

ساير كانديدها:

 

فرهاد اصلاني(قصه ها)

 

اكبر عبدي(خواب زده ها)

 

ميلاد كي مرام(خط ويژه)

 

صبا گرگين پور(مردن به وقت شهريور)

 

 

 

*) در اين رشته به ميلاد كي مرام براي فيلم "خط ويژه" ديپلم افتخار اهدا شد.

 

 

 

بهترين بازيگر نقش مكمل زن

 

برنده: شبنم مقدمي(امروز)

 

ساير كانديدها:

 

سهيلا گلستاني(مهمان داريم)

 

هنگامه حميدزاده(اشباح)

 

مليكا شريفي نيا(اشباح)

 

نعيمه نظام دوست(آذر،شهدخت،پرويز و ديگران)

 

 

 

*) در اين رشته به هنگامه حميدزاده و مليكا شريفي نيا نيز براي فيلم "اشباح" ديپلم افتخار اهدا شد.

 

 

 

بهترين فيلمبرداري

 

برنده: حسين جعفريان(رستاخيز)

 

ساير كانديدها:

 

هومن بهمنش(امروز)

 

مرتضي غفوري(چند متر مكعب عشق)

 

علي محمد قاسمي(همه چيز براي فروش)

 

محمد آلادپوش(مهمان داريم)

 

 

 

بهترين تدوين

 

برنده: مهدي حسيني وند(چ)

 

ساير كانديدها:

 

نيما جعفري(خط ويژه)

 

حسن حسندوست(برف)

 

هايده صفي ياري(عصباني نيستم)

 

خشايار موحديان،سودابه سعيدنيا(آرايش غليظ)

 

 

 

بهترين موسيقي متن

 

برنده: استفن واريك(رستاخيز)

 

ساير كانديدها:

 

سهراب پورناظری(آرایش غلیظ)

 

فرید سعادتمند(شیار ۱۴۳)

 

علیرضا کهن‌دیری(مهمان داریم)

 

پیمان یزدانیان(طبقه حساس)

 

 

 

بهترين صدا

 

برنده:"چ"(صدابردار: بهمن اردلان / صداگذار: سیدعلیرضا علویان)

 

ساير نامزدها:

 

"چند متر مکعب عشق"(صدابردار: مهدی صالح‌کرمانی/ صداگذار: امیرحسین قاسمی)

 

"رستاخیز"(صدابردار: یداله نجفی/ صداگذاران: جرمی‌پرایز،دن جانسون،ریچارد کانوی)

 

"شیار ۱۴۳"(صدابردار: کامران کیان‌ارثی/ صداگذار: آرش قاسمی)

 

"عصبانی نیستم"(صدابردار: نظام‌الدین کیایی/ صداگذار: محمدرضا دلپاک)

 

"همه چیز برای فروش"(صدابردار: محمد حبیبی/ صداگذار: حسین ابوالصدق)

 

 

 

سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی

 

برنده:محسن موسوی(رستاخیز)

 

دیگر نامزدها:

 

سودابه خسروی برای فیلم(شیار ۱۴۳)

 

محسن دارسنج(همه چیز برای فروش)

 

سیدرسول سیدعربی(انارهای نارس)

 

مهرداد میرکیانی(قصه‌ها)

 

مهرداد میرکیانی(میهمان داریم)

 

 

 

بهترين طراحي صحنه و لباس:

 

برنده: مجید میرفخرایي(رستاخیز) و شراره سروش(همه چیز برای فروش)

 

ساير كانديدها:

 

آبتین برقی(چند متر مکعب عشق)

 

عباس بُلوندی(چ)

 

حسن روح‌پروری(انارهای نارس)

 

شراره سروش(همه چیز برای فروش)

 

مرجان شیرمحمدی(آذر، شهدخت، پرویز و دیگران)

 

مجید میرفخرایی(رستاخیز)

 

 

 

سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه بصری

 

برنده:سیدهادی اسلامی(چ)

 

دیگر كانديدها:

 

بهنام خاکسار(طبقه حساس)

 

امیر سحرخیز و کامران سحرخیز(عصبانی نیستم!)

 

سایمون فریم(رستاخیز)

 

 

 

سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی

 

برنده:حمیدرضا سلیمانی(چ و رستاخیز)

 

دیگر كانديدها:

 

رضا ترکمان(پنجاه قدم آخر)

 

حمیدرضا سلیمانی(چ)

 

حمیدرضا سلیمانی(رستاخیز)

 

زنده‌یاد محمدجواد شریفی‌راد و محسن روزبهانی(معراجی‌ها)

 

 

 

جایزه ویژه هیات داوران: نرگس آبیار «شیار 143» و حمید نعمت الله «آرایش غلیظ»

 

سیمرغ ویژه نگاه ملی: «چ» حاتمی کیا به تهیه‌کنندگی بنیاد سینمایی فارابی

 

 

 

بخش نگاه نو

 

سیمرغ بهترین فیلم: نوید محمودی برای «چند متر مکعب عشق»

 

دیپلم افتخار بهترین فیلم: هومن سیدی برای «سیزده»

 

سیمرغ بهترین کارگردانی: جمشید محمودی برای «چند متر مکعب عشق»

 

دیپلم افتخار بازیگری مرد: امیر جدیدی برای «پایان خدمت»، «سیزده»

 

دیپلم افتخار بازیگری زن: پانته‌آ پناهی‌ها برای «خانوم»

 

سیمرغ بهترین فیلمنامه: هادی نائیجی برای «حق سکوت»

 

دیپلم افتخار بهترین فیلمبرداری: مسعود سلامی برای «ناخواسته»

 

 

 

بخش سینماحقیقت

 

سیمرغ بلورین بهترین دستاورد فنی- هنری: مهدی نورمحمدی برای «درپناه بلوط»

 

سیمرغ بلورین بهترین پژوهش و تحقیق: سیدغلامرضا نعمت‌پور و لاله روزگرد «برای گونگادین بهشت نیست»

 

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی: محسن استادعلی برای «جایی برای زندگی»

 

جایزه ویژه بهترین کارگردانی: مجتبی میرطهماسب برای «شش قرن و شش سال»

 

سیمرغ بلورین بهترین فیلم: مرتضی رزاق کریمی برای «خاطراتی برای تمام فصول»

 

-----------------------------

 

بردیا شهبا،سایت نقد فارسی

  • Like 5
لینک به دیدگاه

این جشنواره خیلی ضعیف تر از هنرمنداش برزگزار میشه

خیلی باحاله جایزه بهترین فیلم به دو تا فیلم میدن

پس واسه چی کاندیدا اعلام میکنند.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
این جشنواره خیلی ضعیف تر از هنرمنداش برزگزار میشه

خیلی باحاله جایزه بهترین فیلم به دو تا فیلم میدن

پس واسه چی کاندیدا اعلام میکنند.

 

کلا هر چی فیلم ساخته شده کاندید شده بودن، ماشالا هیچ فیلمی رو از قلم ننداختن، همه رو راه دادن از دم

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...