Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ برف کم باشه چی؟ سفیدی برف نمایان باشه حله.. 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ از بس ك خوش سليقه اين 4 تا عكس از اروميه براتون ميزارم...امسال كلي برف باريد و ذوق كرديم عكسا مال دوستمه،و الان ك مزارم اينجا ازش اجازه نگرفتم..برا همين چهره هارو رنگ كردم بابا الهه از صاحبش اجازه میگرفتی عکس اولیه رو میدادی واسه مسابقه دیگه ارومیه و انبوه برف زشته که نفر اول عکس نفرستادی 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ واسه ارسال عکس یه هفته فرصت دارید... . . . . . . . . . . . تا حالا فقط 5 عکس.. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ سفیدی برف نمایان باشه حله.. منم میام:shad: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ بیا قاسم منو نسیم رو بیرن کردی ببین حالا چقدر اینجا سوت وکوره هی باید از اون ته در بیارم خاکش رو پاک کنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ نسیممممم بیا اینجا ببینم حالا دلیل نمیشه چون قاسم مسوولیت پذیر نیست ما هم بی خیال بشیم ما وجدان کاری داریم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ نسیمممممبیا اینجا ببینم حالا دلیل نمیشه چون قاسم مسوولیت پذیر نیست ما هم بی خیال بشیم ما وجدان کاری داریم هی منو اغفااااااال نکن راضیه:banel_smiley_52: من تو ترکم:smiley (18): اینم پیام اسپمم بچه ها عکس بفرستید 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ هی منو اغفااااااال نکن راضیه:banel_smiley_52: من تو ترکم:smiley (18): اینم پیام اسپمم بچه ها عکس بفرستید تو ترک... یعنی اگر این دور وبر ببینمت،سایه تو با تیر میزنم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ تو ترک... یعنی اگر این دور وبر ببینمت،سایه تو با تیر میزنم نه اونقد ترک دیگه!!!یه کم ترک اصلا میخوای به خاطر تو باز معتاد شم عکس تنهایی تنهایی گرفتی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ نه اونقد ترک دیگه!!!یه کم ترک اصلا میخوای به خاطر تو باز معتاد شم عکس تنهایی تنهایی گرفتی بیا یکی هم به تو بدم من با معرفتم برا تو هم گرفتم برا مهند هم گرفتم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ بیا یکی هم به تو بدممن با معرفتم برا تو هم گرفتم برا مهند هم گرفتم بابا با معرفت بفرس بیاد ! یه چیزی بفرست که اول نشد اخر بشه که حرفی برا گفتن داشته باشم دیگه . . . . من فعلا تو رو با تاپیک و قاسم و سلامت تنها میزارم...:gnugghender: خبر از سلامتی خودت به ما بده 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ بابا با معرفت بفرس بیاد ! یه چیزی بفرست که اول نشد اخر بشه که حرفی برا گفتن داشته باشم دیگه . . . . من فعلا تو رو با تاپیک و قاسم و سلامت تنها میزارم...:gnugghender: خبر از سلامتی خودت به ما بده بعد از امتحانت بیا بگیر بعله برو مطمئن باش سالم میمونم اینجانب راضیه جلیلی خبر سلامتی خود را به نسیم میدهم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ بیا قاسممنو نسیم رو بیرن کردی ببین حالا چقدر اینجا سوت وکوره هی باید از اون ته در بیارم خاکش رو پاک کنم من نسیمو بیرون کردم چرا حرف میذاری تودهن ما نسیم شما اختیار این تاپیکو داری شما هر موقع خواستی بیا 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ من نسیمو بیرون کردم چرا حرف میذاری تودهن ما نسیم شما اختیار این تاپیکو داری شما هر موقع خواستی بیا نسیم فقط اختیار این تاپیک رو داره؟ اگر من اومدم اینجا:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ کجاست که برف نیومده اخبار میگفت یه خوزستان نیومده که فکر کنم اونجا هم اومد مشهد :| امروز آفتابی بود 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ مشهد :| امروز آفتابی بود عیب نداره حالا یه روز آفتابی بودا ببین دنیا رو خبر کردن 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ عیب نداره حالا یه روز آفتابی بودا ببین دنیا رو خبر کردن اسسسپم دوسسسسس داری راضیه جــــــون!!! بابا ما که برف ندیدیم اصلا امسال :| فقط یه شب دو قطره بارید که باد بود نفهمیدیم کجا رفتن :| 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ اسسسپم دوسسسسس داری راضیه جــــــون!!! بابا ما که برف ندیدیم اصلا امسال :| فقط یه شب دو قطره بارید که باد بود نفهمیدیم کجا رفتن :| چرا تهمت میزنی دختر جان؟ اسپم؟ دوست؟من؟ این اسمش وجدان کاریه هیشکی نیست من تمام تلاشم ور برای آپ نگه داشتن این تاپیک انجام میدم اونم بی جیره ومواجب خب میرفتی میگرفتی همون دوتا رو باد نبره 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ مشهد :| امروز آفتابی بود یعنی یزد برف بیاد و مشهد نیآد یعنی امسال خیلی جالب بوده همین الان داشت اینجا بارون میومد دوستم گرگان بود گفت اونجا هیچی نمیآد 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ دوستان و عزیزان من... عکساتونو زودتر بفرستید... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده