Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ ببخشید اما هرچی گشنم ندیدم جایی زده باشه مدیریت تالار کشاورزی آقا حمید دوست عزیز ممنون از اینکه به تاپیک ما سرزدیدهمکارم سلامت در غیاب بنده اینجا راهنمایی میکردن و ناراحتی نداره دیگه حمید خانیه ذره اسپم زیاد شده که بیشتر بخاطر آپ موندن تایپکه وگرنه خود من دشمن جدی اسپم هستیم و درضمن منتظر عکس زیبات هستم 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ آقا حمید دوست عزیز ممنون از اینکه به تاپیک ما سرزدیدهمکارم سلامت در غیاب بنده اینجا راهنمایی میکردن و ناراحتی نداره دیگه حمید خانیه ذره اسپم زیاد شده که بیشتر بخاطر آپ موندن تایپکه وگرنه خود من دشمن جدی اسپم هستیم و درضمن منتظر عکس زیبات هستم حل شد دوست من چشم حتما چندتایی دارم میفرستم براتون 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ با سلااااااااااااااااااااااااااااام.اگر خدا بخواد می شرکتیییییم. 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ سلام آقا قاسم و سلامت دستون درد نکنه .. من نتونستم برسم تاپیک بزنم ..... تاپیکت به موقع بود الان کل ایران برف فراگرفته یا داره میگیره ... سوژه های خوبی برای عکاسی هست .. 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ hit[/MENTION]a;1356059]با سلااااااااااااااااااااااااااااام.اگر خدا بخواد می شرکتیییییم. به به آناهیتا خانم کم پیدا.. حتما منتظر عکس خلاقانت هستم 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ حل شد دوست من چشم حتما چندتایی دارم میفرستم براتون خداروشکر یه دونه حمیدخان 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ امیدوارم برف بباره بتونم شرکت کنم :| :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ امیدوارم برف بباره بتونم شرکت کنم :| :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالا.. همه جا که برف اومده 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ ایشالا..همه جا که برف اومده اینجا هم چنان آفتابیه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ برف کم باشه چی؟ مهم اينه برف باشه بستگي به سليقه و زاويه ديد خودت داره تا هفته پيش ك اينجا ي بند برف ميومد..از مسابقه خبري نبود. اين هفته ك شده يخبندون مسابقه استارت خورد 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ مهم اينه برف باشهبستگي به سليقه و زاويه ديد خودت داره تا هفته پيش ك اينجا ي بند برف ميومد..از مسابقه خبري نبود. اين هفته ك شده يخبندون مسابقه استارت خورد برفک یخچال چی؟ 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ برفک یخچال چی؟ شما از برف شادي هم عكس بندازي قبولهههههههه 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ شما از برف شادي هم عكس بندازي قبولههههههههبرف شادی گرونه اما اگر دوتا از یخچالای خوابگاه رو آف مینیم،قد قطب شمال میشه برفا 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ برف شادی گرونه اما اگر دوتا از یخچالای خوابگاه رو آف مینیم،قد قطب شمال میشه برفا از بس ك خوش سليقه اين 4 تا عكس از اروميه براتون ميزارم...امسال كلي برف باريد و ذوق كرديم عكسا مال دوستمه،و الان ك مزارم اينجا ازش اجازه نگرفتم..برا همين چهره هارو رنگ كردم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ اينم 2 تا عكس از ائلر باغي اروميه ك جشنواره آدم برفي بود: اينم قليون: 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ اينم 2 تا عكس از ائلر باغي اروميه ك جشنواره آدم برفي بود: اينم قليون: حالا ما غریبه ایم نباید ببینیم قیافه ها رو؟ خب حالا دل ما نسوزون وقتی اول شدم با همین برفکا اونوقت من قیافه ها رو رنگ میکنم نشونت میدم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ حالا ما غریبه ایم نباید ببینیم قیافه ها رو؟خب حالا دل ما نسوزون وقتی اول شدم با همین برفکا اونوقت من قیافه ها رو رنگ میکنم نشونت میدم غريبه ك نيستين ولي خب ديگه جهت امنيت بيشتر شطرنجي شد.. مگه شما تو فريزر يخچال ميرين سيزده بدر ك ميخواي از قيافه ها اون تو عكس بگيري من برم باز بر ميگردم... 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ غريبه ك نيستين ولي خب ديگه جهت امنيت بيشتر شطرنجي شد.. مگه شما تو فريزر يخچال ميرين سيزده بدر ك ميخواي از قيافه ها اون تو عكس بگيري من برم باز بر ميگردم... :ws28: دختر جان هروقت بخوایم یخچالمون رو تمیز کنیم،این برفکا رو میریزیم بیرون دیگه بعد بیرون باهاشون عکس میندازیم برو وبیا 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ اینجا هم چنان آفتابیه کجاست که برف نیومده اخبار میگفت یه خوزستان نیومده که فکر کنم اونجا هم اومد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده