Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2014 ببخشید اما هرچی گشنم ندیدم جایی زده باشه مدیریت تالار کشاورزی آقا حمید دوست عزیز ممنون از اینکه به تاپیک ما سرزدیدهمکارم سلامت در غیاب بنده اینجا راهنمایی میکردن و ناراحتی نداره دیگه حمید خانیه ذره اسپم زیاد شده که بیشتر بخاطر آپ موندن تایپکه وگرنه خود من دشمن جدی اسپم هستیم و درضمن منتظر عکس زیبات هستم 5
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 6 فروردین، 2014 آقا حمید دوست عزیز ممنون از اینکه به تاپیک ما سرزدیدهمکارم سلامت در غیاب بنده اینجا راهنمایی میکردن و ناراحتی نداره دیگه حمید خانیه ذره اسپم زیاد شده که بیشتر بخاطر آپ موندن تایپکه وگرنه خود من دشمن جدی اسپم هستیم و درضمن منتظر عکس زیبات هستم حل شد دوست من چشم حتما چندتایی دارم میفرستم براتون 6
An@hita 8666 ارسال شده در 6 فروردین، 2014 با سلااااااااااااااااااااااااااااام.اگر خدا بخواد می شرکتیییییم. 6
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 6 فروردین، 2014 سلام آقا قاسم و سلامت دستون درد نکنه .. من نتونستم برسم تاپیک بزنم ..... تاپیکت به موقع بود الان کل ایران برف فراگرفته یا داره میگیره ... سوژه های خوبی برای عکاسی هست .. 5
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2014 hit[/MENTION]a;1356059]با سلااااااااااااااااااااااااااااام.اگر خدا بخواد می شرکتیییییم. به به آناهیتا خانم کم پیدا.. حتما منتظر عکس خلاقانت هستم 5
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2014 حل شد دوست من چشم حتما چندتایی دارم میفرستم براتون خداروشکر یه دونه حمیدخان 5
pari.v 10304 ارسال شده در 6 فروردین، 2014 امیدوارم برف بباره بتونم شرکت کنم :| :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2014 امیدوارم برف بباره بتونم شرکت کنم :| :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالا.. همه جا که برف اومده 2
soil eng 17164 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 برف کم باشه چی؟ مهم اينه برف باشه بستگي به سليقه و زاويه ديد خودت داره تا هفته پيش ك اينجا ي بند برف ميومد..از مسابقه خبري نبود. اين هفته ك شده يخبندون مسابقه استارت خورد 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 مهم اينه برف باشهبستگي به سليقه و زاويه ديد خودت داره تا هفته پيش ك اينجا ي بند برف ميومد..از مسابقه خبري نبود. اين هفته ك شده يخبندون مسابقه استارت خورد برفک یخچال چی؟ 4
soil eng 17164 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 برفک یخچال چی؟ شما از برف شادي هم عكس بندازي قبولهههههههه 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 شما از برف شادي هم عكس بندازي قبولههههههههبرف شادی گرونه اما اگر دوتا از یخچالای خوابگاه رو آف مینیم،قد قطب شمال میشه برفا 4
soil eng 17164 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 برف شادی گرونه اما اگر دوتا از یخچالای خوابگاه رو آف مینیم،قد قطب شمال میشه برفا از بس ك خوش سليقه اين 4 تا عكس از اروميه براتون ميزارم...امسال كلي برف باريد و ذوق كرديم عكسا مال دوستمه،و الان ك مزارم اينجا ازش اجازه نگرفتم..برا همين چهره هارو رنگ كردم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 اينم 2 تا عكس از ائلر باغي اروميه ك جشنواره آدم برفي بود: اينم قليون: 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 اينم 2 تا عكس از ائلر باغي اروميه ك جشنواره آدم برفي بود: اينم قليون: حالا ما غریبه ایم نباید ببینیم قیافه ها رو؟ خب حالا دل ما نسوزون وقتی اول شدم با همین برفکا اونوقت من قیافه ها رو رنگ میکنم نشونت میدم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 حالا ما غریبه ایم نباید ببینیم قیافه ها رو؟خب حالا دل ما نسوزون وقتی اول شدم با همین برفکا اونوقت من قیافه ها رو رنگ میکنم نشونت میدم غريبه ك نيستين ولي خب ديگه جهت امنيت بيشتر شطرنجي شد.. مگه شما تو فريزر يخچال ميرين سيزده بدر ك ميخواي از قيافه ها اون تو عكس بگيري من برم باز بر ميگردم... 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 غريبه ك نيستين ولي خب ديگه جهت امنيت بيشتر شطرنجي شد.. مگه شما تو فريزر يخچال ميرين سيزده بدر ك ميخواي از قيافه ها اون تو عكس بگيري من برم باز بر ميگردم... :ws28: دختر جان هروقت بخوایم یخچالمون رو تمیز کنیم،این برفکا رو میریزیم بیرون دیگه بعد بیرون باهاشون عکس میندازیم برو وبیا 4
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2014 اینجا هم چنان آفتابیه کجاست که برف نیومده اخبار میگفت یه خوزستان نیومده که فکر کنم اونجا هم اومد 4
ارسال های توصیه شده