nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 خواب نمیبینی تو بیداری اینهمه باحالییی:hapydancsmil:آرمان ها رو فعلا بی خیال بشیم تا تاپیک بسته نشد مهند به نسیم عکس نده راضیههههههههه منو فروختی :w874: 3
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 4 فروردین، 2014 حالا مارو نزنید دیگهدارین تو روز روشن که نه در شب تاریک عکس غیرقانونی مبادله میکنین من هیچی نمیگم 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 دیگه همینه وقتی مسابقه ای میذارید که مانمیتونیم شرکت کنیم حالا یه آدم خیر پیدا شده یه عکسی به ما بده بزن خرابش کن 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 مهنددددددددد عکسا رو به کی میدی؟ عکسها رو به قاسم باید بدبم دیگه با روال مسابقه آشنا نیستی ؟ شما که حسابت جداس تودل ما جا داری مهندجانناراحت میشم شرکت نکنیبه اینا عکس ندادی ایراد نداره فقط خودت باش باشه شرکت میکنم عزیزم ناراحت نشوووو :w36: حالا بگو چند تا دوسم داری ؟!! --- ببخشید میون اسپما یه سوال جدی دارم من میشه بیشتر از یه عکس بفرستیم یا هر کی فقط یکی میتونه بفرسته ؟ 3
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 حالا مارو نزنید دیگهدارین تو روز روشن که نه در شب تاریک عکس غیرقانونی مبادله میکنین من هیچی نمیگم بچه زدن نداره که...نه من از شما میپرسم داره عایااا!!! خوب بگووو!! میدونی که بگیم ما به کارمون ادامه میدیمهمچین ادمایی هستیم ما:icon_razz: (بچه ها من اگه ناگهانی ناپدید شدم ببخشید تا بعد پشت سر من حرف نزنید هااا) 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 عکسها رو به قاسم باید بدبم دیگه با روال مسابقه آشنا نیستی ؟ باشه شرکت میکنم عزیزم ناراحت نشوووو :w36: حالا بگو چند تا دوسم داری ؟!! --- ببخشید میون اسپما یه سوال جدی دارم من میشه بیشتر از یه عکس بفرستیم یا هر کی فقط یکی میتونه بفرسته ؟ نه به من میدی یا نسیم؟ 2
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 --- ببخشید میون اسپما یه سوال جدی دارم من میشه بیشتر از یه عکس بفرستیم یا هر کی فقط یکی میتونه بفرسته ؟ جدی میگم منم!!فقط یه عکس بقیه عکساتوبده در راه خداااا ولی اول نیت کن 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 جدی میگم منم!!فقط یه عکس بقیه عکساتوبده در راه خداااا ولی اول نیت کن به این میگن منصف یه کاری کرد که نه سیخ بسوزه نه کباب منتهی امر فعلا بکش کنار مهند به من عکس میده 3
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 نهبه من میدی یا نسیم؟ انقد بچه رو به بیراهه نکش:icon_razz: ببین چی پرسیده!!!این سوالیه که جلو ما دو تا بپرسه اخه:icon_pf (34): 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 انقد بچه رو به بیراهه نکش:icon_razz: ببین چی پرسیده!!!این سوالیه که جلو ما دو تا بپرسه اخه:icon_pf (34): باز اعتراض کردی؟ به مهند اعتراض نکننننن:vahidrk: 2
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 به این میگن منصفیه کاری کرد که نه سیخ بسوزه نه کباب منتهی امر فعلا بکش کنار مهند به من عکس میده من همیشه منصف بودم و هستم! باور کن پس بکش کنار:gnugghender: :brodkavelarg: 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 من همیشه منصف بودم و هستم! باور کن پس بکش کنار:gnugghender: :brodkavelarg: منم شرکت نمیکنم 3
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 باز اعتراض کردی؟به مهند اعتراض نکننننن:vahidrk: :icon_pf (34): اصلا من نوفهممم نزن درد داره . . . دکمه نبووود! 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 :icon_pf (34): اصلا من نوفهممم نزن درد داره . . . دکمه نبووود! ببین چیکار کردی مهند گذاشت رفت 3
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 منم شرکت نمیکنم اصلا منم تو شرکت نکنی شرکت نمیکنم... بیا بریم بخوابیم . . . . نکنه میخوای سر منو گول بمالیمن بکشم کناااار 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 نهبه من میدی یا نسیم؟ هماهنگ میکنم بیاید یه جایی که جفت تون حضور داشته باشید عکسارو میدم بهتون بعد اونجا خودتون با هم دوئل کنید هرکی زنده موند تو مسابقه شرکت میکنه جدی میگم منم!!فقط یه عکس بقیه عکساتوبده در راه خداااا ولی اول نیت کن تو جدی نشو بهت نمیاد اوووووووف مشکل شد دو تا حالا باید کلی فکر کنم تا نیتم بیاد :w768: . . . بچه ها بچه هاااااا من دارم میرم دیگه با اجازه تون خیلی خوش گذشت ... قاسم جان اسپمها دستتو می بوسه 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 هماهنگ میکنم بیاید یه جایی که جفت تون حضور داشته باشید عکسارو میدم بهتون بعد اونجا خودتون با هم دوئل کنید هرکی زنده موند تو مسابقه شرکت میکنه تو جدی نشو بهت نمیاد اوووووووف مشکل شد دو تا حالا باید کلی فکر کنم تا نیتم بیاد :w768: . . . بچه ها بچه هاااااا من دارم میردم دیگه با اجازه تون خیلی خوش گذشت ... قاسم جان اسپمها دستتو می بوسه من برنده میشمممممم:hapydancsmil: مهند این اسپما یادگاری میمونه شب بخیررررر به ما هم خوش گذشت:hapydancsmil: 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 اصلا منم تو شرکت نکنی شرکت نمیکنم... بیا بریم بخوابیم . . . . نکنه میخوای سر منو گول بمالیمن بکشم کناااار د جلدی باش بریم دخملی نیگا همه رفتن خودمون موندیم منم برم فردا کلی درس باید بخونم شب بخیرررررررر 3
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 هماهنگ میکنم بیاید یه جایی که جفت تون حضور داشته باشید عکسارو میدم بهتون بعد اونجا خودتون با هم دوئل کنید هرکی زنده موند تو مسابقه شرکت میکنه تو جدی نشو بهت نمیاد اوووووووف مشکل شد دو تا حالا باید کلی فکر کنم تا نیتم بیاد :w768: . . . بچه ها بچه هاااااا من دارم میردم دیگه با اجازه تون خیلی خوش گذشت ... قاسم جان اسپمها دستتو می بوسه دوئلمرگمسابقه... من جدی نبودمجدیم کردید!!! تا درودی دیگر بدروووود همگی:hapydancsmil: 3
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 د جلدی باش بریم دخملینیگا همه رفتن خودمون موندیم منم برم فردا کلی درس باید بخونم شب بخیرررررررر :th_running1:برو که رفتیم شبت خوش 2
ارسال های توصیه شده