shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ مهند خان میدونم مهندی شادمهرو بیشتر دوست دارم اینجوری صدات زدمواقعنی مهنده اسمت؟!رقیب زیاده بچه ها بفرستید کم نیارید:gnugghender: نه واقعا چه جوری روت میشه تو چشای من نیگاه کنی بگی شادمهرو بیشتر از من دوس داری ؟! :icon_razz: این بود آرمانهای ما ؟ تحریم کنم مسابقه تو ؟ :1111: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ مهند هستم مخلصم ، سعادت نداشتیم قبلا حتما داداش چه خوب ، پس اول شدم تموم شد رفت دیگه بقیه خودشونو خسته نکنن :w12: قرار شد خودت عکس بهمون بدی یعنی خودت با خودت رقابت کنی یعنی در هرصورت هرکی ببره باز تو میبازی با این حساب چی گفتم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ فدا مدا آره زیاد دارم ، خب پس بذار بگردم ببینم کدوماش زشته اونا رو بدم به شما کار خودم راحت تر شه :2i1d1co: زشت چیه!! مگه عکسای شما زشتم میشه....هر چی داری بفرست!بحث آبرو وسظه شما هنوز به قدرت ما پی نبردی:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ نه واقعا چه جوری روت میشه تو چشای من نیگاه کنی بگی شادمهرو بیشتر از من دوس داری ؟! :icon_razz: این بود آرمانهای ما ؟ تحریم کنم مسابقه تو ؟ :1111: :ws28::ws28:واقعا باحالی مهنداصن فکر نمیکردم انقدر زیاد باحال باشی:hapydancsmil: ببخشید به آرمان ها جسارت کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ نه واقعا چه جوری روت میشه تو چشای من نیگاه کنی بگی شادمهرو بیشتر از من دوس داری ؟! :icon_razz: این بود آرمانهای ما ؟ تحریم کنم مسابقه تو ؟ :1111: :ws28:یکی اومده از من بدتر به جایی که تاپیک بترکونه داره میره سراغ مدیر قااااسم هی ناشکری کن!!!:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ :ws28:یکی اومده از من بدتر به جایی که تاپیک بترکونه داره میره سراغ مدیر قااااسم هی ناشکری کن!!!:vahidrk: هیسسسس محتاج ها فریاد نمیزنند د بذار مهند عکس رو بده بعد اعتراض کن:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ ما که به این خفت افتادیم که تو ملا عام جار میزنیم،عب نداره تو هم زشته رو بدهما حتی راضی هستیم از برف شادی استفاده کنی بس که قانعیم ما میدونی یکی از بزرگترین مشکلاتی که الان باهاش روبرو شدم اینه که نمیدونم کدوم عکس خوشگل تره کدوم زشت تر آخر زشتاتش میمونه واسه خودم :cry2: بیا همه عکسا رو بدم بهتون بین خودتو نسیم تقسیم کنید من انصراف میدم اصن 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ میدونی یکی از بزرگترین مشکلاتی که الان باهاش روبرو شدم اینه که نمیدونم کدوم عکس خوشگل تره کدوم زشت تر آخر زشتاتش میمونه واسه خودم :cry2:بیا همه عکسا رو بدم بهتون بین خودتو نسیم تقسیم کنید من انصراف میدم اصن آره بده خودم تقسیم کنم:gnugghender:خوبشو میدم به خودت خیالت راحت 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ هیسسسس محتاج ها فریاد نمیزنندد بذار مهند عکس رو بده بعد اعتراض کن:vahidrk: از بس من بی سیاستم:icon_pf (34): :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3ینی میگی دیگه عکس نمیده ای داااااد . . . اینجا دکمه غلط کردم نداره 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ از بس من بی سیاستم:icon_pf (34): :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3ینی میگی دیگه عکس نمیده ای داااااد . . . اینجا دکمه غلط کردم نداره نه مهند میخواد همه رو بده به خودمون به افتخارششش 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ آره بده خودم تقسیم کنم:gnugghender:خوبشو میدم به خودت خیالت راحت دیدی حرفام چه تاثیری داااشت عکس که داد هیچی خودشم انصراف داددد تازه به قدرتم پی بردم بده به من تقسیم میکنم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ دیدی حرفام چه تاثیری داااشت عکس که داد هیچی خودشم انصراف داددد تازه به قدرتم پی بردم بده به من تقسیم میکنم یه کاری نکن بهش بگم اصلا عکس نمیخواما 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ یه کاری نکن بهش بگم اصلا عکس نمیخواما با روی باز میگم بده عکسارو به من میدی یا 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ با روی باز میگم بده عکسارو به من میدی یا مهنددددددددد عکسا رو به کی میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ قرار شد خودت عکس بهمون بدییعنی خودت با خودت رقابت کنی یعنی در هرصورت هرکی ببره باز تو میبازی با این حساب چی گفتم من فهمیدم چی گفتی ، نفهمیدی برات توضیح بدم ؟ زشت چیه!! مگه عکسای شما زشتم میشه....هر چی داری بفرست!بحث آبرو وسظه شما هنوز به قدرت ما پی نبردی:gnugghender: شما هم هنوز به ذات پلید من پی نبردین یعنی واقعا فکر کردین بهتون عکس میدم ؟ شاید دادم حالا البته...بازم تعریف کنید ازم :ws28::ws28:واقعا باحالی مهنداصن فکر نمیکردم انقدر زیاد باحال باشی ببخشید به آرمان ها جسارت کردم ای بابااااااا چشات باحال میبینه بخدا خودمم فکر نمیکردم اینقدر باحال باشم بگو که خواب نمیبینم ؟ شما استثنا" هر کاری دلت خواست میتونی با آرمان ها بکنی 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ نه واقعا چه جوری روت میشه تو چشای من نیگاه کنی بگی شادمهرو بیشتر از من دوس داری ؟! :icon_razz: این بود آرمانهای ما ؟ تحریم کنم مسابقه تو ؟ :1111: شما که حسابت جداس تودل ما جا داری مهندجانناراحت میشم شرکت نکنیبه اینا عکس ندادی ایراد نداره فقط خودت باش:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ مهنددددددددد عکسا رو به کی میدی؟ به منننننن:(87): 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ من فهمیدم چی گفتی ، نفهمیدی برات توضیح بدم ؟ شما هم هنوز به ذات پلید من پی نبردین یعنی واقعا فکر کردین بهتون عکس میدم ؟ شاید دادم حالا البته...بازم تعریف کنید ازم ای بابااااااا چشات باحال میبینه بخدا خودمم فکر نمیکردم اینقدر باحال باشم بگو که خواب نمیبینم ؟ شما استثنا" هر کاری دلت خواست میتونی با آرمان ها بکنی خواب نمیبینی تو بیداری اینهمه باحالییی:hapydancsmil: آرمان ها رو فعلا بی خیال بشیم تا تاپیک بسته نشه مهند به نسیم عکس نده 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ شما که حسابت جداس تودل ما جا داری مهندجانناراحت میشم شرکت نکنیبه اینا عکس ندادی ایراد نداره فقط خودت باش:hapydancsmil: با تشکر 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ شما که حسابت جداس تودل ما جا داری مهندجانناراحت میشم شرکت نکنیبه اینا عکس ندادی ایراد نداره فقط خودت باش:hapydancsmil: یک تاپیکی بساااازم مننننن :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده