Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 کسی منو صدا زد ا اخه این موضوع چیه!من برف از کجا بیارماین چه وضعشه!!! قااااااااااسم مسابقش چیه؟ برف چیه!!!!!!!!!!!!!!!! طبیعت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قاسم چقد میدی تا نیام اینجا و از دستم راحت باشی!! حیف که امتحانا شروع شده اومدیییییییییی ایول بی تو صفا نداشت خودم هرچی بخوای بهت میدم همینجا بموننننننننننن 2
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 4 فروردین، 2014 کسی منو صدا زد ا اخه این موضوع چیه!من برف از کجا بیارماین چه وضعشه!!! قااااااااااسم مسابقش چیه؟ برف چیه!!!!!!!!!!!!!!!! طبیعت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قاسم چقد میدی تا نیام اینجا و از دستم راحت باشی!! حیف که امتحانا شروع شده بابا نسیم این محفل مسابقه بدون رنگ و بویی نداره صفای مسابقه به اسپمای توئه دوستان من کمتر میتونم بیام چون کنکور دارم و شماها باید تاپیکو آپ نگه دارید 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 بابا نسیم این محفل مسابقه بدون رنگ و بویی نداره صفای مسابقه به اسپمای توئهدوستان من کمتر میتونم بیام چون کنکور دارم و شماها باید تاپیکو آپ نگه دارید چه فایده که نمیتونیم شرکت کنیم 2
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 4 فروردین، 2014 متشکر از استقبال دوستان ولی فعلا فقط یه عکس اومده دوستانی که از نبود برف گله میکنن مشکلی نیست میتونن از عکسای سال های گذشته خودشون که درهیچ سایتی گذاشته نشده باشه ، استفاده کنن ما هم که یزدیم برفی تابحال ندیدیم:icon_pf (34): 1
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 4 فروردین، 2014 چه فایده که نمیتونیم شرکت کنیم از عکسای آرشیوی میشه 2
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 بابا نسیم این محفل مسابقه بدون رنگ و بویی نداره صفای مسابقه به اسپمای توئهدوستان من کمتر میتونم بیام چون کنکور دارم و شماها باید تاپیکو آپ نگه دارید جدی میگی اینو!!!!!!!!!!!! اسپمی 10000 میگیرم!!! دوستان بیخیال مسابقه گذاشتی باید بیای....:vahidrk: نمیبینی ما درس داریم چه موقع مسابقه گذاشتنه اخه!!!:icon_pf (34): تا حالا تو دوراهیه اسپم کردن و درس خوندن گیر نکرده بودم!! 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 دوستانی که با معضل کمبود برف روبرو هستن میتونن از برف شادی استفاده کنن میگم مشکلی نیست اگه عکسهامون برای سالهای گذشته باشه ؟ 4
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 چه فایده که نمیتونیم شرکت کنیم شوخی میکنییی من باز رو عکسای تو حساب کردم...چکار کنم راضیه بگرد دنبال یکی که 3 تا عکس داره:gnugghender: من پشتتم 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 شوخی میکنییی من باز رو عکسای تو حساب کردم...چکار کنم راضیه بگرد دنبال یکی که 3 تا عکس داره:gnugghender: من پشتتم بازار کساده همه رو فروختن 1
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 4 فروردین، 2014 دوستانی که با معضل کمبود برف روبرو هستن میتونن از برف شادی استفاده کنن میگم مشکلی نیست اگه عکسهامون برای سالهای گذشته باشه ؟ شادمهر جان عزیز دل چه عجب از این ورا آره گفتم که مشکلی نیست میشه از عکس های آرشیوی شخصی استفاده کرد 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 دوستانی که با معضل کمبود برف روبرو هستن میتونن از برف شادی استفاده کنن میگم مشکلی نیست اگه عکسهامون برای سالهای گذشته باشه ؟ خیلی باحالی مهند اگر داری یکی هم بده به نسیم یکی هم من 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 شادمهر جان عزیز دل چه عجب از این ورا آره گفتم که مشکلی نیست میشه از عکس های آرشیوی شخصی استفاده کرد مهند هستم مخلصم ، سعادت نداشتیم قبلا حتما داداش چه خوب ، پس اول شدم تموم شد رفت دیگه بقیه خودشونو خسته نکنن :w12: 3
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 خیلی باحالی مهنداگر داری یکی هم بده به نسیم یکی هم من سوژه پیدا شد:gnugghender: راضیه جااان معرفی نمیکنی 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 سوژه پیدا شد:gnugghender:راضیه جااان معرفی نمیکنی مهند از بچه های بامعرفت ونیک روزگارهحتما عکسش رو میده به ما حتی اگر خودش شرکت نکنه 2
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 مهند هستم مخلصم ، سعادت نداشتیم قبلا حتما داداش چه خوب ، پس اول شدم تموم شد رفت دیگه بقیه خودشونو خسته نکنن :w12: :sad0::sad0: من برم دیگه 3
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 4 فروردین، 2014 مهند هستم مخلصم ، سعادت نداشتیم قبلا حتما داداش چه خوب ، پس اول شدم تموم شد رفت دیگه بقیه خودشونو خسته نکنن :w12: مهند خان میدونم مهندی شادمهرو بیشتر دوست دارم اینجوری صدات زدمواقعنی مهنده اسمت؟! رقیب زیاده بچه ها بفرستید کم نیارید:gnugghender: 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 خیلی باحالی مهنداگر داری یکی هم بده به نسیم یکی هم من فدا مدا آره زیاد دارم ، خب پس بذار بگردم ببینم کدوماش زشته اونا رو بدم به شما کار خودم راحت تر شه :2i1d1co: 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 فروردین، 2014 فدا مدا آره زیاد دارم ، خب پس بذار بگردم ببینم کدوماش زشته اونا رو بدم به شما کار خودم راحت تر شه :2i1d1co: ما که به این خفت افتادیم که تو ملا عام جار میزنیم،عب نداره تو هم زشته رو بده ما حتی راضی هستیم از برف شادی استفاده کنی بس که قانعیم ما 3
ارسال های توصیه شده