Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ خوبه برم سوتیتو پخش کنم قاسم؟ تو پست اول همه چیز رو نوشتی به جز مهلت نظر سنجی 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ قاسم؟کی بود تو اون دور مسابقات سوم شد؟ کلا نمیتونی پیشرفت من ونسیم رو ببینی به روش نیار دیگه 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ خوبه برم سوتیتو پخش کنم قاسم؟تو پست اول همه چیز رو نوشتی به جز مهلت نظر سنجی من همیشه عاشق این بودم که سوتی پخش کنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ به روش نیار دیگه به سلام نسیم خانوم خوش اومدی بیا حالش رو بگیریم وبریم نه بذار بدونه ما هیچی نمیگیم که ریا نشه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ من همیشه عاشق این بودم که سوتی پخش کنم جون من بیا کپیش کنیم تو تمام پروفایلا یه کم بخندیم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ به سلام نسیم خانوم خوش اومدیبیا حالش رو بگیریم وبریم نه بذار بدونه ما هیچی نمیگیم که ریا نشه سلام از منه بی ادبه نه بازم بزار مااا خوب باشیم! بد بودن که کار اسونیه:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ سلام از منه بی ادبهنه بازم بزار مااا خوب باشیم! بد بودن که کار اسونیه:icon_razz: عزیزی بانـــــــــــو د ن د دیگه جنگ نرم فایده نداره :دی ول کن منو نسیم من تحمل اینهمه بی عدالتیرو ندارم :دی 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ عزیزی بانـــــــــــود ن د دیگه جنگ نرم فایده نداره :دی ول کن منو نسیم من تحمل اینهمه بی عدالتیرو ندارم :دی شما بزرگ مایی ولت کردنمنم وقتی فک کردم دیدم تحمل ندارم جنگ جنگ تا پیروزی:guntootsmiley2: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ شما بزرگ مایی ولت کردنمنم وقتی فک کردم دیدم تحمل ندارم جنگ جنگ تا پیروزی:guntootsmiley2: تاج سری حالا شد بیا حسابش رو برسیم تا این باشه دیگه ما دوتا رو اذیت نکنه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ تاج سریحالا شد بیا حسابش رو برسیم تا این باشه دیگه ما دوتا رو اذیت نکنه:vahidrk: میگم این قاسم بزارن رو صندلی اعتراف... فک کنم بتونیم بندازیمش زندان حسابش رو میرسیم:gnugghender:اما چوطوری!! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ میگم این قاسم بزارن رو صندلی اعتراف... فک کنم بتونیم بندازیمش زندان حسابش رو میرسیم:gnugghender:اما چوطوری!! اگر درست وحسابی بیاد انجمن میشه یه کاری کرد اما نگران نباش ازش مدرک زیاد داریم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ این نظر سنجی نا کی ادامه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس کی نتیجه هارو اعلام میکنید جمعه شب ان شاالله 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ من همیشه عاشق این بودم که سوتی پخش کنم خوبه برم سوتیتو پخش کنم قاسم؟تو پست اول همه چیز رو نوشتی به جز مهلت نظر سنجی سوتی کجا بوده من هیچ وقت مهلت نظرسنجی رو نمیزنم چون دوهفتست دیگه و میبینم که رأی ها ثبات پیدا کرد اون وقت اعلام میکنم 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ میگم این قاسم بزارن رو صندلی اعتراف... فک کنم بتونیم بندازیمش زندان حسابش رو میرسیم:gnugghender:اما چوطوری!! من... صندلی داغ ! عمراً.. راستی چقدر ماشالا اسپم میکنید:icon_pf (34):اینجا مگه محفل کشاورزیه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ من...صندلی داغ ! عمراً.. راستی چقدر ماشالا اسپم میکنید:icon_pf (34):اینجا مگه محفل کشاورزیه باشه دیگه نمیام 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ بچه ها خیلی خوب آپ نگه داشتید میگم عجب با حال شدا.. همین که تاپیک مسابقه رو زدیم چند روز بعدش سراسر ایران برف گرفت اگه یک هفته بیشتر صبر میکردیم به جای 15 عکس 50 تا عکس داشتیم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ توی دو هفته تعداد رای ها خیلی خیلی کمه:icon_pf (34):به جای اسپم تبلیغ کنید:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان گرامی سلام بالاخره انتظارها به سرآمد و رأی گیری مسابقه عکس تالار کشاورزی به انتها رسید! 55 نفر در رأی گیری شرکت کردند که من قدردان تک تک شما هستم ابتدا من نفرات شرکت کننده و مکان عکس را معرفی میکنم: عکس شماره 1: salamat جاده چالوس عکس شماره 2: دختر باران پارک لاله شهرکرد عکس شماره 3 : zahra22 تهران عکس شماره 4 : shadmehrbaz مسیر دانشگاه علوم تحقیقات تهران عکس شماره 5 : Raziyeh Jalili اصفهان عکس شماره 6 : آرتاش دانشگاه هنر تبریز عکس شماره 7 : nazanin1990 گنجنامه همدان عکس شماره 8 : shahdokht.parsa شیراز - پارک آزادی عکس شماره 9 : mohitzist iran گنجنامه همدان عکس شماره 10 : safura abdi شبنم های روی درخت - همدان عکس شماره 11 : Ghasem Zare یزد - مهریز عکس شماره 12 : YektA MoeinI شیراز-جوب جلوی باغ دلگشا عکس شماره 13 : nasim184 همدان عکس شماره 14 : peyman sadeghian اصفهان - یکی از باغچه های پارک سطح شهر عکس شماره 15 : Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž تهران پارک جمشیدیه با توجه به نتایج، عکسهای اول و دوم با 36 و 35 رأی و تنها با اختلاف یک رأی این عناوین را کسب نمودند و عکس سوم با 23 رأی حائز رتبه سوم گردید: با توجه به آنکه داوری در این دوره دخیل نبود تا حدزیادی شما عزیزان به دقت و انصاف رأی دادین و ممنونم با توجه به رأی ها برنده های ما این چنین خواهند بود: نفر اول حمیدخان شهرساز 200 امتیاز و مدال عکاس برتر نفر دوم صفورا خانم 150 امتیاز نفر سوم دختر باران 100 امتیاز نفر چهارم نازنین خانم 70 امتیاز نفر پنجم دو نفر مشترک: زهرا خانم و مهند خان نفری50 امتیاز . . . مرسی از حضور فعال همه عزیزان و نظراتی که دادید 39 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ [h=1]اعلام نتیجه مسابقه عکس با موضوع «برف در طبیعت»[/h] 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ من دوتا سوال دارم از عکاس ها گنجنامه همونجاست که تله کابین داره؟ باغ دلگشا کجای شیرازه؟ 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده