هوادار 1111 ارسال شده در 25 فروردین، 2014 شما که حرفهای منو تفسیر میکنی وانقدر واردی،بیا مسابقمون رو هم شرکت کن(الان دقیقا حالت تنگ اومدن قافیه رو نشونت دادم چون حرفم هیچ ربطی به قضیه نداشت) ممنون از دعوتت تو فکرش بودم ولی هنوز چیزی به ذهنم نرسیده اگه چیزی بنویسم فک کنم تموم عشاق توی گور بلرزن 3
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2014 hit[/MENTION]a;1360913]خدا آمریکا رو لعنت کنه... آخرش این کنکور لعنتی باعث شد این مسابقه از دستم در بره آمریکای جهان خوار منظورته میگم یه پای ثابت ما نیست یادم نمیومد کی بود! الان فهمیدم دیگه 6
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 حالا شاید اصفهانی نبوده بنده خدا اصفهانی هم نبوده اصفهانی ها رو دوست داشته ولیییییییی 4
ShaMoh 3002 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 سلــــــــــــــــــام همه ی عکسا خوب بودن . عالـــــــی . من هم رای دادم . به 6 تا عکس برتر ... اگه میشه مکان عکاسی رو هم بگید که کجا بوده ...؟ 9
soil eng 17164 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 سلــــــــــــــــــامهمه ی عکسا خوب بودن . عالـــــــی . من هم رای دادم . به 6 تا عکس برتر ... اگه میشه مکان عکاسی رو هم بگید که کجا بوده ...؟ لطف كردي ايشالا بعد مسابقه از عكاسا خواهش ميكنيم ك محل عكس رو هم بگن 9
Yekta.M 15459 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 ایا این مسابقه هم مث مسابقات قبلی هست که اقای قبادی برگزار میکردن و نظرات داوران رو هم منعکس میکردن بعد از رای دوستان یا خیر؟ 9
nasim184 12256 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 عججججب عکسایی!!! و من باااز هم اخر میشوم نکنید این کارارو با جووون مردم میرم معتاد میشم هااااا . . . . . . . میخوام دیقه نود رای بدم 10
masi eng 47044 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 پیشاپیش به تمام شرکت کننده ها بویژه برندگان مسابقه طبیعت در برف تبریک میگم........ به افتخارشون یه هوراااااااااااااااااااااااا یه دس:hapydancsmil: 4
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 29 فروردین، 2014 ایا این مسابقه هم مث مسابقات قبلی هست که اقای قبادی برگزار میکردن و نظرات داوران رو هم منعکس میکردن بعد از رای دوستان یا خیر؟ والا حمید خان کم پیدان و داور سراغ نداریم وگرنه کارخوبی بود که داوران هم قضاوت میکردن 4
Yekta.M 15459 ارسال شده در 30 فروردین، 2014 والا حمید خان کم پیدان و داور سراغ نداریم وگرنه کارخوبی بود که داوران هم قضاوت میکردن اره،عکاسها هم میتونن نقاط ضعف عکسهاشونو متوجه بشن..بگرد پیداشون کن داوراها رو داورها اگر پیام منو مبیبینید ازینجا ازتون میخام که خودتون رو به قاسم معرفی کنید 5
masi eng 47044 ارسال شده در 30 فروردین، 2014 اره،عکاسها هم میتونن نقاط ضعف عکسهاشونو متوجه بشن..بگرد پیداشون کن داوراها روداورها اگر پیام منو مبیبینید ازینجا ازتون میخام که خودتون رو به قاسم معرفی کنید ماداوری کردیم یادتونه؟ 5
Yekta.M 15459 ارسال شده در 30 فروردین، 2014 ماداوری کردیم یادتونه؟ بله.شما رو که میشناسم حتما استفاده میکنیم ار نظراتتون منظورم بقیه داوران پیشکسوت بود االبته داورا نباید شناخته شده باشن :icon_pf (34): 5
masi eng 47044 ارسال شده در 30 فروردین، 2014 بله.شما رو که میشناسم حتما استفاده میکنیم ار نظراتتون منظورم بقیه داوران پیشکسوت بود االبته داورا نباید شناخته شده باشن :icon_pf (34): اوههههههوووووم 5
ارسال های توصیه شده