Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان... . . . . . . . . تا فردا ساعت 24 فرصت دارید که عکس بفرستید... . . . . . . . . . بشتابید... 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ اونجا هم نت پیدا میکنی یه جوری نگاه میکنی :5c6ipag2mnshmsf5ju3نیست 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان بشتابید . . . منتظر عکس های برفی شما هستیم 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ دیگه سه هفته وقت گذاشتیم خیلی بدشانسید شما، ایشالا مسابقات بعدی ایشالا 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان بشتابید . . . منتظر عکس های برفی شما هستیم به به مهدی خان با لوگو و اسم جدید:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ درست 24 ساعت وقت دارید که عکس بفرستید... . . . . . . . . . راستی بچه ها اینجا هم شرکت کنید.. یکتا مسابقه جالبی گذاشته: بیست و دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی- موضوع: " آسمان " 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ رفتیم شنبه وهمچنان مسابقه استارت نخورد قاسم نکنه میخوای تا زمستون سال بعد تمدید کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ دارم مسابقه رو میذارم... این همه عکسه.. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ مهلت ارسال تموم شده دیگه؟ نه بفرست قاسم عکس دوستم رو بذار 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ قربونت راضیه جون ضایس دیگه ایشالا سال بعد 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ببخشید اسپم شد وقتش گذشته تقصیر خودمه لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ درود بر همه دوستانی که سه هفته همراه مسابقه برفی ما بودند! بالاخره موعد نظرسنجی رسید و استقبال خوب شما باعث شد 15 عکس در این هماورد شرکت کنند. دوستان انتخاب چندگانه است و میتوانید به هر تعداد عکس که دوست دارید رأی دهید.. فقط برای منصفانه رای دادن باید به نکات زیر دقت و توجه داشته باشیم: -به ارتباط عکس با موضوع دقت کنید و قسمتی از امتیازتون رو به ارتباط عکس با موضوع بدید. یعنی شما توی نگاه اول واقعا برف و طبیعت را یکجا به یاد میارید یا نه!؟ -به ارتباط عکس با خودتون یا ارتباط عکس با مخاطب امتیاز بدید. یعنی این عکس تونست حسی توی شما پدید بیاره یا نه، خیلی بی تفاوت از کنار عکس عبور میکنید!؟ حتی اگر عکسی باعث میشه که شما بیشتر بهش نگاه کنید یا اینکه ذهنتون رو قلقلک بده و مجذوب عکس بشید، (حتی برای یک ثانیه) این هم امتیاز داره. -به اصول و فنون عکاسی امتیاز بدید. مثلا من از اصول و فنون عکاسی فقط ترکیب رنگ و کادربندی رو متوجه میشم، پس به این دوتا توجه میکنم و امتیاز میدم. -به زیبایی عکس توجه کنید و امتیاز بدید، خداییش به این مورد همه توجه خاص دارید. به نوآوری عکس توجه کنید. بعضی عکسا شاید برامون تکراری باشه ... اما شاید یه عکاسی سعی کرده یه عکس جدید بگیره که ما امثالش رو کمتر دیده باشیم. -به شکار عکس یا اصطلاحا ثبت صحنه های بدیع امتیاز بدید. شکار عکس توی عکاسی خبرنگاری زیاد میبینیم! و موارد دیگه که شاید الان به ذهن من نرسیده ... در ضمن به عکاسان برتر امتیاز و مدال عکاس برتر تعلق خواهد گرفت. تصاویر در پست های: #2 #3 #4 26 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ عکس1: عکس 2: عکس3: عکس4: عکس5: 16 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ عکس6: عکس7: عکس8: عکس9: عکس10: 16 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ عکس11: عکس12: عکس13: عکس14: عکس15: 17 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ببخشید اسپم شد وقتش گذشته تقصیر خودمه فدای سرت عزیزمبیا تند تند اینجا اسپم کنیم الان قاسم میاد میبنده اینجا رو لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ قاسم میخوای آلبوم عکس بذاری مگه؟ اسپمر هم خودتی تاپیک خودمه دوست دارم اسپم کنم اینجا 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ میگم قاسم جایزه ش رو زیاد کن انگیزه بشه برا مسابقه های بعد 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ [h=1]* نظرسنجی مسابقه عکس تالار کشاورزی با موضوع «برف در طبیعت» *[/h] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده