Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 23 فروردین، 2014 دوستان... . . . . . . . . تا فردا ساعت 24 فرصت دارید که عکس بفرستید... . . . . . . . . . بشتابید... 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 23 فروردین، 2014 اونجا هم نت پیدا میکنی یه جوری نگاه میکنی :5c6ipag2mnshmsf5ju3نیست 4
pari.v 10304 ارسال شده در 23 فروردین، 2014 دیگه سه هفته وقت گذاشتیم خیلی بدشانسید شما، ایشالا مسابقات بعدی ایشالا 5
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 23 فروردین، 2014 دوستان بشتابید . . . منتظر عکس های برفی شما هستیم به به مهدی خان با لوگو و اسم جدید:hapydancsmil: 5
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 23 فروردین، 2014 درست 24 ساعت وقت دارید که عکس بفرستید... . . . . . . . . . راستی بچه ها اینجا هم شرکت کنید.. یکتا مسابقه جالبی گذاشته: بیست و دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی- موضوع: " آسمان " 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 فروردین، 2014 رفتیم شنبه وهمچنان مسابقه استارت نخورد قاسم نکنه میخوای تا زمستون سال بعد تمدید کنی؟ 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 فروردین، 2014 مهلت ارسال تموم شده دیگه؟ نه بفرست قاسم عکس دوستم رو بذار 1
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2014 درود بر همه دوستانی که سه هفته همراه مسابقه برفی ما بودند! بالاخره موعد نظرسنجی رسید و استقبال خوب شما باعث شد 15 عکس در این هماورد شرکت کنند. دوستان انتخاب چندگانه است و میتوانید به هر تعداد عکس که دوست دارید رأی دهید.. فقط برای منصفانه رای دادن باید به نکات زیر دقت و توجه داشته باشیم: -به ارتباط عکس با موضوع دقت کنید و قسمتی از امتیازتون رو به ارتباط عکس با موضوع بدید. یعنی شما توی نگاه اول واقعا برف و طبیعت را یکجا به یاد میارید یا نه!؟ -به ارتباط عکس با خودتون یا ارتباط عکس با مخاطب امتیاز بدید. یعنی این عکس تونست حسی توی شما پدید بیاره یا نه، خیلی بی تفاوت از کنار عکس عبور میکنید!؟ حتی اگر عکسی باعث میشه که شما بیشتر بهش نگاه کنید یا اینکه ذهنتون رو قلقلک بده و مجذوب عکس بشید، (حتی برای یک ثانیه) این هم امتیاز داره. -به اصول و فنون عکاسی امتیاز بدید. مثلا من از اصول و فنون عکاسی فقط ترکیب رنگ و کادربندی رو متوجه میشم، پس به این دوتا توجه میکنم و امتیاز میدم. -به زیبایی عکس توجه کنید و امتیاز بدید، خداییش به این مورد همه توجه خاص دارید. به نوآوری عکس توجه کنید. بعضی عکسا شاید برامون تکراری باشه ... اما شاید یه عکاسی سعی کرده یه عکس جدید بگیره که ما امثالش رو کمتر دیده باشیم. -به شکار عکس یا اصطلاحا ثبت صحنه های بدیع امتیاز بدید. شکار عکس توی عکاسی خبرنگاری زیاد میبینیم! و موارد دیگه که شاید الان به ذهن من نرسیده ... در ضمن به عکاسان برتر امتیاز و مدال عکاس برتر تعلق خواهد گرفت. تصاویر در پست های: #2 #3 #4 26
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 فروردین، 2014 ببخشید اسپم شد وقتش گذشته تقصیر خودمه فدای سرت عزیزمبیا تند تند اینجا اسپم کنیم الان قاسم میاد میبنده اینجا رو
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 فروردین، 2014 قاسم میخوای آلبوم عکس بذاری مگه؟ اسپمر هم خودتی تاپیک خودمه دوست دارم اسپم کنم اینجا 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 فروردین، 2014 میگم قاسم جایزه ش رو زیاد کن انگیزه بشه برا مسابقه های بعد 1
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2014 [h=1]* نظرسنجی مسابقه عکس تالار کشاورزی با موضوع «برف در طبیعت» *[/h] 3
ارسال های توصیه شده