nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دوستان من یه موضوع واسه پایان نامه میخوام!هر چی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 از مجتمع فرهنگی و خانه کودک و اینا خوشم نمیاد!یه موضوع میخوام که ابهت داشته باشه لطفا نظر بدین 2 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ کاخ ریاست جمهوری،ساختمان مجلس جدید در پایتخت جدید،نمایشگاه بینالمللی در متطق ازاد 3 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ کاخ ریاست جمهوری،ساختمان مجلس جدید در پایتخت جدید،نمایشگاه بینالمللی در متطق ازاد چه موضوع های خوبی مرسی :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ چه موضوع های خوبیمرسی :hapydancsmil: خواهش 3 لینک به دیدگاه
Aysan.sh 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز منم این ترم پایان نامه دارم، این طور که من متوجه شدم اول باید به فکر زمین مناسب باشی تا کاربری...شما به عنوان یه معمار میتونی هر کاربری رو طراحی کنی و اصلا نباید به این فکر کنی که حتما کاربری انتخابیت یه چیز خاص باشه، بلکه باید رو این تمرکز کنی که حتی اگه کاربریت مسکونی بود بتونی با توجه به شرایط به بهترین شکل ممکن طراحیش کنی... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده