faezeh mzk 19231 ارسال شده در 20 فروردین، 2014 :icon_gol:سلام خدمت دوستان عزیز:icon_gol: تیم ترجمه نواندیشان اماده انجام ترجمه های درخواستی شما عزیزانه و میتونین با اعلام درخواستتون از طریق فرم های درخواست ترجمه، مقالاتتون را با کمترین هزینه ترجمه کنین. برای اطلاع از جزئیات و پر کردن فرم درخواست به تاپیک زیر مراجعه کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 29
مینافارسی 11 ارسال شده در 28 آبان، 2014 سلام خسته نباشید.یه جزوه ای آموزشی خوب واسه حقیق در عملیات 1 میخواستم.من رشته اصلیم ریاضیه و امسال میخام ارشد صنایع امتحان بدم و تحقیق در عملیات واسم درس جدیدیه... ممنون میشم اگه برام ایمیلش کنین.تشکر 1
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2014 سلام خسته نباشید.یه جزوه ای آموزشی خوب واسه حقیق در عملیات 1 میخواستم.من رشته اصلیم ریاضیه و امسال میخام ارشد صنایع امتحان بدم و تحقیق در عملیات واسم درس جدیدیه... ممنون میشم اگه برام ایمیلش کنین.تشکر دوست عزیز برای دریافت و ترجمه مقاله و جزواتتون باید اصل اون رو از قبل داشته باشین، برای راهنمایی گرفتن و مشاوره برای انتخاب جزوه از مدیر تالار صنایع انجمن hasti1988 سوال کنین، حتما کمکتون میکنه
etesan.ganjian 10 ارسال شده در 26 بهمن، 2014 سلام. من چند تا مقاله میخواستم دانلودکنم با اینکه عضو بودم خطا میداد
ارسال های توصیه شده