faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ :icon_gol:سلام خدمت دوستان عزیز:icon_gol: تیم ترجمه نواندیشان اماده انجام ترجمه های درخواستی شما عزیزانه و میتونین با اعلام درخواستتون از طریق فرم های درخواست ترجمه، مقالاتتون را با کمترین هزینه ترجمه کنین. برای اطلاع از جزئیات و پر کردن فرم درخواست به تاپیک زیر مراجعه کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 29 لینک به دیدگاه
مینافارسی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید.یه جزوه ای آموزشی خوب واسه حقیق در عملیات 1 میخواستم.من رشته اصلیم ریاضیه و امسال میخام ارشد صنایع امتحان بدم و تحقیق در عملیات واسم درس جدیدیه... ممنون میشم اگه برام ایمیلش کنین.تشکر 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید.یه جزوه ای آموزشی خوب واسه حقیق در عملیات 1 میخواستم.من رشته اصلیم ریاضیه و امسال میخام ارشد صنایع امتحان بدم و تحقیق در عملیات واسم درس جدیدیه... ممنون میشم اگه برام ایمیلش کنین.تشکر دوست عزیز برای دریافت و ترجمه مقاله و جزواتتون باید اصل اون رو از قبل داشته باشین، برای راهنمایی گرفتن و مشاوره برای انتخاب جزوه از مدیر تالار صنایع انجمن hasti1988 سوال کنین، حتما کمکتون میکنه لینک به دیدگاه
etesan.ganjian 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سلام. من چند تا مقاله میخواستم دانلودکنم با اینکه عضو بودم خطا میداد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده