رفتن به مطلب

صندلی اعتراف!!!!!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همه ی کاربرای مولتی یوزر:banel_smiley_4:

تا پست آخرم هی بخوای اینو بپرسی، نمیگم :ws3:

فقط اگه به کس خاصی شک داری می تونی بپرسی و منم فقط میگم هست یا نه. ظرفیتم حداکثر 3تاس :whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلاااااااااااام.

دقت کردی که همیشه هر تاپیکی که با این موضوعات استارت میخوره (مثل صندلی داغ ، صندلی تحلیل شخصیت و..) اول روی تو آزمایشش میکنن.:ws28::ws28:

چرا؟؟

نقش موش آزمایشگاهی رو داری؟؟:whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلاااااااااااام.

دقت کردی که همیشه هر تاپیکی که با این موضوعات استارت میخوره (مثل صندلی داغ ، صندلی تحلیل شخصیت و..) اول روی تو آزمایشش میکنن.:ws28::ws28:

چرا؟؟

نقش موش آزمایشگاهی رو داری؟؟:whistle:

خوشم میاد خودت جوابشو دادی :banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه

1-شما و دوستتون تصمیم می گیرید برید شمال

توجاده از ماشینی سبقت می گیرد

راننده مغرور ناراحت میشه و از شما سبقت می گیره ویک دفعه جلوی ماشین شما ترمز می کنه

بعد شما به زور ماشینتونو کنترل می کنید و پیاده میشید و درگیری بین شما و شخص مقابل پیش میاد

در حین درگیری دوستتون طرفرو به قتل می رسونه و بعد از اعتراف شمارو قاتل معرفی می کنه

عکس العمل شما چیه؟؟؟

2-محمدعارف ازدواج می کنه و به تعداد سال تولد میلادی خودش سکه مهر می کنه

خانم دوروز بعد از ازدواجش با عشق و علاقه فراوان مهریش رو به اجرا میذاره

حالا تصمیم شما چیه؟

3-کدوم بخش قوانین بیشتر می پسندید و عقیده دارید بهش عمل میشه؟

4-اگه وکیل بودید حاضر می شدید پرونده ی کسی رو قبول کنید که می دونید احتمال پیروزیتون یک درصده؟؟؟

5-قاضی پرونده ای هستید که متهم دوست صمیمی تون بوده و باید حکم اشد مجازات بهش تعلق بگیره چه می کنید؟؟؟

در آخر هم باید تشکر کنم بابت پاسخ ها

:ws37::icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام بر مدییر

تا الان بهت خوش گذشته!!!:ws3:

تا حالا شده بفهمی یکی از آشناهای دورتون یه کاره ایه و چشمات برق بزنه ...:whistle:بعد خیلی به آشناتون فک کنی؟!!!بعد...

ببینم خودت قوانین تالارو تا حالا زیر پاگذاشتی؟

اگه داخل فروشگاه کسی جلوی چشمت دزدی کنه لوش میدی یا میگذری میری؟

چرا اسپم ممنوعه:whistle:

سوال قانونی خیلی کمه!!!:ws52:

به این نتیجه رسیدی که غریبه ها بیشتر برا ادم کار انجام میدن تا آشنا؟

همینا بیشتر به ذهنم نرسید:ws37:

گندم تاپیکه باحالیه!!منممیییخوام اعتراف کنم:4564:

• Like 5
لینک به دیدگاه
1-شما و دوستتون تصمیم می گیرید برید شمال

توجاده از ماشینی سبقت می گیرد

راننده مغرور ناراحت میشه و از شما سبقت می گیره ویک دفعه جلوی ماشین شما ترمز می کنه

بعد شما به زور ماشینتونو کنترل می کنید و پیاده میشید و درگیری بین شما و شخص مقابل پیش میاد

در حین درگیری دوستتون طرفرو به قتل می رسونه و بعد از اعتراف شمارو قاتل معرفی می کنه

عکس العمل شما چیه؟؟؟

:w58: :obm: یه دفعه دارمم میزدن بعداً عکس العملو می پرسیدی دیگه :ws3:

میگم جم کن بره بابا :ws3: قطعاً ماجرا رو از زبون من هم میپرسن و خب منم چه دوستم باشه چه دوستم نباشه چیزی که بوده رو میگم. در نهایت خودشون تحقیقات بیشترو میکنن واسه اینکه به نتیجه برسن و می فهمن. و خب منم می فهمم ماشالا چقدر خوب دوستمو انتخاب کردم :ws3:

2-محمدعارف ازدواج می کنه و به تعداد سال تولد میلادی خودش سکه مهر می کنه

خانم دوروز بعد از ازدواجش با عشق و علاقه فراوان مهریش رو به اجرا میذاره

حالا تصمیم شما چیه؟

محمد عارف غلط میکنه همچین کاری کنه :ws28: مهریه باید در حد معقولی باشه. نه کم نه زیاد. و خب وقتی اون حد معقول هم به اجرا گذاشته بشه، باید داد دیگه. کاری نمیشه کرد :ws3: غلطیه که کردیم و باید تاوانشو بدیم :ws3:

3-کدوم بخش قوانین بیشتر می پسندید و عقیده دارید بهش عمل میشه؟

من با اینکه هم اتاقی دانشگام حقوقی بود ولی خیلی سر در نمیارم از بخشای مختلف قوانین :ws3: ولی خب قطعاً از قوانین مربوط به رشته خودم که شهرسازی باشه خوشم میاد ولی جز ضعیف ترین قوانینی هستن که اجرا میشن :ws3: فکر کنم قوانین مربوط به خانواده و اینا بیشتر عمل میشه. چون رشوه و دزدی توش کمتره به نظرم :ws3:

4-اگه وکیل بودید حاضر می شدید پرونده ی کسی رو قبول کنید که می دونید احتمال پیروزیتون یک درصده؟؟؟

اینجور پرونده هام اون وسط کار ارزششو داره و میارزه. چون هم هیجان بیشتری داره :ws3: هم اینکه اگه آدم پیروز نشه، خب خیلی بد نیست با توجه به احتمال کمی که تو پیروزی داشت. اما اگه بتونه موفق باشه، یه حس خیلی خوبی داره که 100 تا پرونده معمولیه دیگه ندارن :ws3:

5-قاضی پرونده ای هستید که متهم دوست صمیمی تون بوده و باید حکم اشد مجازات بهش تعلق بگیره چه می کنید؟؟؟

در آخر هم باید تشکر کنم بابت پاسخ ها

:ws37::icon_gol:

یا این حکم رو صادر می کنم یا جریمه ای که لازم باشه میدم و از اون حرفه میام بیرون که پرونده رو هم قاضی های دیگه تصمیمشو بگیرن :ws3: چون اگه نتونم اون حکم رو بدم یعنی لیاقت قاضی بودنو ندارم و کار من نیست. واقعاً قاضی بودن خیلی سخته. چیزی که خیلی از بچه های حقوق دنبالشن.

ولی من مطمئنم اگه حقوق هم میخوندم، هیچ وقت سراغ قاضی شدن نمی رفتم. :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
شما چ جوری میفهمی یکی مولتی یوزر هه:ws52:

چه همه زوم کردن رو این مولتی یوزر بودن :ws3:

چیزای مختلفی هست که میشه فهمید ولی شاید بیشترین چیزی که کمک میکنه، تجربه برخورد باهاشون باشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام بر مدییر

علیک سلام

تا الان بهت خوش گذشته!!!:ws3:

خیلییی :banel_smiley_4:

تا حالا شده بفهمی یکی از آشناهای دورتون یه کاره ایه و چشمات برق بزنه ...:whistle:بعد خیلی به آشناتون فک کنی؟!!!بعد...

آره. ولی خب چشمام برق نزده دیگه :ws3: اتفاقاً واسه پارتی شدن اقدامم کردم ولی همونجور که تو پستای قبلی گفتم هیچ وقت تو کاری که خواستم از طریق پارتی پیش برم خدا رو شکر موفق نبودم :ws28: چون واقعاً به نظرم آدم از کار و اتفاقی هم که بخواد با پارتی باشه، لذت نمی بره.

ببینم خودت قوانین تالارو تا حالا زیر پاگذاشتی؟

آره. به خصوص قانون اسپمشو :ws28:

اگه داخل فروشگاه کسی جلوی چشمت دزدی کنه لوش میدی یا میگذری میری؟

خب تو فروشگاه معمولاً همه جنسو برمیدارن میرن صندوق مندوق حساب میکنم. از کجا بفهمم کسی دزدی میکنه یا نه :ws3: ولی اگه ببینم به فروشنده میگم

چرا اسپم ممنوعه:whistle:

چون اون موقع دیگه اسمش اسپم نیست. مزه اسپم به ممنوع بودنشه :ws28:

سوال قانونی خیلی کمه!!!:ws52:

کم نیست وجود نداره :ws3:

به این نتیجه رسیدی که غریبه ها بیشتر برا ادم کار انجام میدن تا آشنا؟

خب آشنا داریم تا آشنا و کار داریم تا کار :ws3: چیزی که میگی قطعی نیست. ولی نسبی درسته. یعنی هم بستگی به آشنا داره هم کار

همینا بیشتر به ذهنم نرسید:ws37:

گندم تاپیکه باحالیه!!منممیییخوام اعتراف کنم:4564:

آفرین. همه ذهنا باید همینطوری باشه :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
چه همه زوم کردن رو این مولتی یوزر بودن :ws3:

چیزای مختلفی هست که میشه فهمید ولی شاید بیشترین چیزی که کمک میکنه، تجربه برخورد باهاشون باشه.

بابا دمت گرم تجربه که جای خود دارد:ws3:

منظورم راه های تکنولوژیکی بود:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی فقط از یکسان بودن ای پی میگین یکی هستن!!!!

خب شاید دو نفر با یه کامی بیان تو سایت:banel_smiley_4:

:w58:

پ چرا فقط به یه حرف توجه میکنی :w58: گفتم که

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلاااااااااااااام.

قرار بود جوزف بجای تو مدیر ارشد شه .خیلی وقته که پیداش نیس.اعتراف کن چه بلایی سرش آوردی.w000.gif

این سایت مال 3 شهرسازه .تو و ابوذر میشناسم نفر سوم چرا نیستش؟؟:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلاااااااااااااام.

قرار بود جوزف بجای تو مدیر ارشد شه .خیلی وقته که پیداش نیس.اعتراف کن چه بلایی سرش آوردی.w000.gif

این سایت مال 3 شهرسازه .تو و ابوذر میشناسم نفر سوم چرا نیستش؟؟:ws3:

همین که فهمیدم میخواد ارشد بشه سرشو زیر آب کردم :gnugghender:

بنده خدا درگیر پایان نامشه :ws3:

نفر سوم خرزوخانه دیگه :ws3: یکی دیگه از دوستامون بود که تو انجمن دیگه نیومد :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

1- آیا جعل امضای پدر توسط بچه در پای برگه ی رضایتنامه جهت رفتن به اردو در حکم مصادیق جعل و استفاده از سند مجعول است؟؟56.gif

اعتراف کن چندبار این کار و کردی؟؟؟icon_razz.gif

2- به نظرت دادن چک سفید امضاء به زن توسط شوهر به عنوان مهریه یا کادوی تولد چه حکمی داره؟؟؟53.gif

حاضری همچین کاری بکنی؟؟؟:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ما آمدیم:w02:

سوالا رو نخوندم نمیدونم تکراریه یا نه اگر تکراریه خب فقط کپی پیست کن مهندس من راضیم به همین:w02:

1)اگر تو یه اداره رئیس باشی بعد داداشت بیاد که تو اون اداره بهش کار بدی و همزمان با اون یه شخص نا آشنا هم بیاد که اطلاعاتش از داداشت بیشتر باشه،کدوم رو استخدام میکنی؟:w02:

2)اگر یکی از امتحانات رو پاس نشی بعد ببینی استاده یه خانم که اونم نمره تورو گرفته،پاس کرده اما تورو پاس نمیکنه،چطور با استاده برخورد میکنی؟:w02:

3)چراغ قرمز رو تو خیابون تا حالا چند بار رد کردی؟:w02:

4)چند بار با ماشین تو خیابون حرکات موزون ایجاد کردی؟:w02:

5)اگر بری جنگل،بعد خیلی سردت بشه و مجبور باشی یه شبانه روز اونجا بمونی و بدونی که روشن کردن آتیش اونجا ممنوعه اما اون موقع کسی نباشه،حاضری اونجا آتیش روشن کنی؟:w02:

6)تا حالا چند بار گل چیدی؟:w02:

7)اگر استاد راهنمات یه آدم تنبل میشد و درست راهنماییت نمیکرد و کارت لنگ میموند و استاده هم آدم زیاد داشته باشه و در صورت اعتراض تو،حالت رو بگیره،چیکار میکنی؟:w02:

پیشاپیش از پاسخ ها ممنون:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
1- آیا جعل امضای پدر توسط بچه در پای برگه ی رضایتنامه جهت رفتن به اردو در حکم مصادیق جعل و استفاده از سند مجعول است؟؟56.gif

اعتراف کن چندبار این کار و کردی؟؟؟icon_razz.gif

بستگی داره کی باشه :whistle:

نکردم بابا از اینکارا :ws3:

2- به نظرت دادن چک سفید امضاء به زن توسط شوهر به عنوان مهریه یا کادوی تولد چه حکمی داره؟؟؟53.gif

حاضری همچین کاری بکنی؟؟؟:ws3:

حکم مرگ :ws3: خدا رو شکر دسته چک ندارم :whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...