Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ سلام دوستان اینجا صندلی اعتراف صدای مارو از تالار حقوق میشنوید ورود برای تمام دوستان گل نواندیش آزاده با سوالای جنجالی مخصوص سابقه درآوردن از دوستای گلمون اینجا میخوایم ببینیم کی قانون رو دوس داره کی نداره کی پا رو دم قانون گذاشته کی نذاشته همه نوع سوال آزاده اما اگه قانونی و حقوقی باشه جذابتر میشه دیگه یه فرقی با صندلی داغ گفتگو آزادمون داشته باشه دیگه برای انتخاب دوستانی که کاندیدا شدن هم نظرسنجی داریم که دموکراسی رعایت بشه مدت زمان صندلی هر شخص دوهفته اسپم هم نباشه لطفآ این شما و این هم اولین نفر کسی نیست جز Mohammad Aref 43 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ یه اهمی یه اوهومی چه یهویی بود :imoksmiley: بار قانونی که نداره فرار کردن از جواب دادن؟ 24 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ یه اهمی یه اوهومی چه یهویی بود :imoksmiley:بار قانونی که نداره فرار کردن از جواب دادن؟ چرا زندانی داره حواست باشه 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ خب بسم الله الرحمن الرحیم...شروع میکنیم آقا محمد به افتخار رنگ پستت سبزو انتخاب کردما تا اونجایی که میتونم قانونی و حقوقی میپرسم که بیشتر مشعوف شیم:gnugghender: 1.چندسالگی گواهینامه گرفتی؟ 2.چندبار رد شدی تو امتحان عملی رانندگی؟ 3.سربازی رفتین؟چندسالگی؟ 4.تو سربازی تنبیه شدی؟(بازداشت چندروزه واینا) 5.چندبار تا حالا چراغ قرمزو رد کردی؟ 6.تا حالا به ضابطین قانون رشوه ام دادی؟ 7.ازت رشوه خواستن که شمام نداده باشی؟اصن نظرتون راجع به رشوه چیه؟ 8.تا حالا کلانتری رفتی؟(حالا به هر دلیلی) 9.اصن اسم قانون چه حسی بهتون میده؟ 10.تا حالا تصادف کردی وبعدش صحنه رو ترک کنی؟ 11.دعوا چی؟ 12.آیا شما در خانه سلاح داری؟(سردشم قبوله) 13.اگه تو خیابون دعوا بشه چیکار میکنی؟ 14.اگه جایی حق باشما باشه ولی احساس کنی دارن حقتو میخورن از حقت دفاع میکنی یا دنبال دردسر نمیگردی و بیخیالش میشی؟ 15.تا حالا از نظر قانونی حق کسی رو پایمال کردی؟ 16.تا حالا شده از کسی شاکی باشی ولی شکایت نکنی به حرمت دوستی و فامیلی واینا؟؟ 17.تنها جایی که با تمام وجود احساس کردی حقتونو خوردن ولی نتونستی کاری انجام بدی کجا بوده؟ 18.حق دادنیه یا گرفتنی؟ 19.تا حالا چندبار مورد لطف سارقین قرار گرفتی؟ 20.و سوال آخر در این پست اینکه چقدر نسبت به رعایت حقوق دیگران در هر زمینه ای معتقدی؟؟ خب اینارو جواب بده تا یه کم گرم شی تا دوستان از راه برسن و از خجالت شما دربیان:spiteful: بچه ها حمله به سمت ارشد بزرگ 19 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ بچه ها حمله به سمت ارشد بزرگ :ws28::ws28: 13 لینک به دیدگاه
kozey 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ سلام العلیکم. الان باید چیکار کنیم...؟ 13 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ سلام العلیکم. الان باید چیکار کنیم...؟ علیک سلام... باید سوال بپرسین همونطور که تو پست اولم گفتم آقای عارف هم به سوالاتون جواب میدن 12 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ سلام .تا حالا حق کسی رو خوردی یا اگه بتونی میخوری؟یا حق تو رو خوردن؟ 2)تو امتحان هر امتحانی ،امتحان،درسی ،گواهینامه تقلب کردی یا به کسی تقلب رسوندی و نظرت در مورد تقلب چیه 3)اگه یکی از بهترین دوستانت عاشق یه نفری شده باشه و بر حسب اتفاق از شما واسه تحقیقات سوال کنند وبدونی این رفیق شما یه مقداری خرده شیشه داره وشاید با جواب شما این ازدواج کنسل بشه ؟حقیقت رو میگی ؟دروغ میگی یا از دادن جواب خوداری میکنی؟ 13 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااااااااام. آخه گندم من سوال حقوقی رو که نباید از یه شهرساز بپرسم. ولی تاپیک باحالیه.دستت درد نکنه. به هر حال صندلی اعترافه دیگه. مدیر بزرگ اسم کاربرای مولتی یوزر همینجا بنویس. هدفت از زدن تاپیک های مولتی یوزر بودن چرا؟؟مخفی بودن چرا؟؟ آیا تاپیک بعدی میتونه چرا بی انگیزه شدین باشه؟؟:ws28: 16 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ خب بسم الله الرحمن الرحیم...شروع میکنیم آقا محمد به افتخار رنگ پستت سبزو انتخاب کردما لطف کردین تا اونجایی که میتونم قانونی و حقوقی میپرسم که بیشتر مشعوف شیم:gnugghender: تا اونجایی که می تونم قانونی می پیچونم 1.چندسالگی گواهینامه گرفتی؟ فکر کنم 20 سالگی بود 2.چندبار رد شدی تو امتحان عملی رانندگی؟ دو بار رد شدم البته خداییش دفعه اول خیلی عجیب بود و هیچ وقتم نفهمیدم چرا رد شدم بقیه هم فکر کردن قبول شدم. ولی دفعه دوم خب خوب نبود دیگه 3.سربازی رفتین؟چندسالگی؟ آره. چه تاریخی هم بود تیر 88 که میشد 23 سالگی 4.تو سربازی تنبیه شدی؟(بازداشت چندروزه واینا) تنبیه انفرادی نه. ولی تنبیه جمعی که خب طبیعی هستش دیگه 5.چندبار تا حالا چراغ قرمزو رد کردی؟ بعد گرفتن گواهینامه بوسیدمش گذاشتم کنار 6.تا حالا به ضابطین قانون رشوه ام دادی؟ جمع کنن خودشونو بابا. اتفاقاً اون امتحان عملی دومم یارو از اونجایی که آخرین نفر تو ماشین بودم، یارو سرهنگه به ما گفت برو، شونصدتا کارم گفت و انجام دادم، آخرش برد تو کوچه موچه ها و دور دو فرمون خواست، لامصب کوچش نابود بود، 6،7 فرمون شد آخرش گفت خب حالا چیکار کنیم؟ گفتم نمیدونم. بعد دیدم مردک دنبال رشوه هستش 7.ازت رشوه خواستن که شمام نداده باشی؟اصن نظرتون راجع به رشوه چیه؟ تو همین قبلیه گفتم دیگه مزخرف 8.تا حالا کلانتری رفتی؟(حالا به هر دلیلی) کلانتری که نه. از این پاسگاه محلیا رفتم سر پایان نامه کارشناسیم، داشتم تو چهار راه ولیعصر عکس میگرفتم، اومدن دوربینمو گرفتن بردن اونجا آخه از پشت سر دوتا از مأموراشون عکس گرفته بودم مردم اونجا لوم داده بودن لامصبا هرچقدرم توضیح میدادم کارمو نمی فهمیدن که یکی از وقتایی بود که حسابی قاطی کرده بودم و با سرگرده هم شدیداً بحث میکردم ولی آخرش زدن کل عکسا رو پاکیدن منم رفتم از اول شروع کردم به عکس گرفتن 9.اصن اسم قانون چه حسی بهتون میده؟ حس خاصی نمیده چون تو خیلی موارد می بینم رعایت نمیشه یا فراتر ازش رعایت میشه که باعث میشه کلاً ارزشش رو از دست بده 10.تا حالا تصادف کردی وبعدش صحنه رو ترک کنی؟ بابا رانندگی نکردم کلاً 11.دعوا چی؟ دعوا کنم و صحنه رو ترک کنم؟ چیزی که اسمشو بشه دعوا گذاشت فکر کنم آخرین بار یا دبستان بودم یا راهنمایی 12.آیا شما در خانه سلاح داری؟(سردشم قبوله) اگه آشپزخونه هم حسابه، چاقو تو آشپزخونه داریم 13.اگه تو خیابون دعوا بشه چیکار میکنی؟ اولش کوتاه نگاه میکنم چی به چیه، بعدش میخندم رد میشم میرم 14.اگه جایی حق باشما باشه ولی احساس کنی دارن حقتو میخورن از حقت دفاع میکنی یا دنبال دردسر نمیگردی و بیخیالش میشی؟ بعضی حقا نیست ارزششو نداره. یعنی یه چیز کوچیک و چرت و پرته که اعصاب خوردیش بیشتره بخوام بیشینم دفاع کنم. مثلاً نیمیشنم سر 50تومن، 100 تومن 2ساعت بحث کنم با راننده. حرفمو میزنم بهش. ولی کش نمیدم دیگه. ولی تو خیلی مواقع کوتاه نمیام حالا طرف هرکی میخواد باشه. از همون سرگرده و استاد و ... گرفته تا افراد معمولی دیگه 15.تا حالا از نظر قانونی حق کسی رو پایمال کردی؟ فکر نکنم اگه اینکارو کرده باشم نمیدونم 16.تا حالا شده از کسی شاکی باشی ولی شکایت نکنی به حرمت دوستی و فامیلی واینا؟؟ یعنی چی شاکی باشی؟ شاکی حقوقی اینا منظورته؟ معمولاً شکایت اینا خوشم نمیاد 17.تنها جایی که با تمام وجود احساس کردی حقتونو خوردن ولی نتونستی کاری انجام بدی کجا بوده؟ یادم نمیاد 18.حق دادنیه یا گرفتنی؟ سه تاش با هم نباید اصلاً کار به گرفتن و اینا برسه 19.تا حالا چندبار مورد لطف سارقین قرار گرفتی؟ خودم یه بار. موقع برگشتن از مدرسه بودم، که دو نفر جلومو گرفتن، از این چاقو ماقوا گرفته بودن، پول خواستن. منم پول نداشتم. فقط 400 تومن داشتم گفتم بیا همینه. 200 تومنش واسه شما. این 200 تومنم واسه من که تا خونه برم. همچین مظلومیتو دیدن خودشونم راه اومدن 20.و سوال آخر در این پست اینکه چقدر نسبت به رعایت حقوق دیگران در هر زمینه ای معتقدی؟؟ به شدت خب اینارو جواب بده تا یه کم گرم شی تا دوستان از راه برسن و از خجالت شما دربیان:spiteful: تازه اولش بود؟ بچه ها حمله به سمت ارشد بزرگ :vahidrk: 23 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ سلام .تا حالا حق کسی رو خوردی یا اگه بتونی میخوری؟یا حق تو رو خوردن؟به نظر خودم تا حالا نخوردم. اگر خورده باشم نمیدونم :icon_pf (34): حق خوری که خب واسم بوده 2)تو امتحان هر امتحانی ،امتحان،درسی ،گواهینامه تقلب کردی یا به کسی تقلب رسوندی و نظرت در مورد تقلب چیه گواهینامه که تقلب نداره بیشتر تقلب رسوندم :icon_pf (34): مثلاً امتحانای نهایی دبیرستان که تو یه مدرسه دیگه هم میرفتیم واسه امتحانش. عین 10تا امتحانو جامو با جلوییم عوض میکردم که بتونه از رو دستم بنویسه یه بار امتحان زبان عمومی داشتیم و استاد به شدت نابود. جام افتاده بود تقریباً پشت یه ستون. شونصدتا کلمه رو روی اون ستون نوشتم، ولی دریغ از اینکه یکیشو استفاده کنم یه بارم یه امتحان میان ترمی بود واسه مبانی جامعه شناسی. استاده خیلی باحال بود جلوی خودش تو دو ردیف نشستیم، 3،4 تا سوال داد. نفر اول کتابو باز کرد از روش نوشت، بغلی هم از رو دست اون می نوشت و همینطوری دست به دست منتقل شد کل کلاس از رو همدیگه نوشتن آخرین دفعه هم کنکور ارشد آزاد بود که واسه زنگ تفریحش رفتم. از شانس بغل دستیم نیومده بود، بغلش رفیقم بود. نشستیم کل تستا رو از یک تا آخر با هم چک کردیم. البته آخرش اون قبول شده بود، من نشده بودم 3)اگه یکی از بهترین دوستانت عاشق یه نفری شده باشه و بر حسب اتفاق از شما واسه تحقیقات سوال کنند وبدونی این رفیق شما یه مقداری خرده شیشه داره وشاید با جواب شما این ازدواج کنسل بشه ؟حقیقت رو میگی ؟دروغ میگی یا از دادن جواب خوداری میکنی؟ وقتی کامل بشناسم و بهم اعتماد کنن واسه تحقیق باید حقیقت رو بگم. ولی اگه کامل نشناسم، غیرمستقیم میگم که خدایی نکرده نظرم اشتباه نباشه. ولی خب دروغ نمیگم تو این مورد. چون ظلم خیلی بزرگی کردم اون موقع 15 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااااااااام. آخه گندم من سوال حقوقی رو که نباید از یه شهرساز بپرسم. من همه فن حریفم ولی تاپیک باحالیه.دستت درد نکنه. به هر حال صندلی اعترافه دیگه. مدیر بزرگ اسم کاربرای مولتی یوزر همینجا بنویس. نفر بعد هدفت از زدن تاپیک های مولتی یوزر بودن چرا؟؟مخفی بودن چرا؟؟ خب هدف تو خود سوال هست دیگه دونستن چرا وقتی می بینم یه چیز منفی از حدش میگذره، میخوام بدونم دلیلش چیه. چون خیلی وقتا و با توجه به روحیه ای که اکثر ما ایرانیا داریم، خیلی کارا رو بدون دلیل خاص و منطقی و فکر کردن بهش و یه جورایی از رو عادت که مثلاً گفته شده فلان کار باحاله یا از روی جو زدگی انجام میدیم. اون تاپیکا رو زدم که هم واقعاً دلیل رو بدونم، هم کسایی که واقعاً دلیل خاص و محکمی واسه کارشون ندارن، شاید باعث بشه بیشتر بهش فکر کنن. آیا تاپیک بعدی میتونه چرا بی انگیزه شدین باشه؟؟:ws28: احتمالش زیاده 14 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ گندم این آقای مدیر به سوالای من جواب نداد.مجازاتش چیه؟؟ 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ گندم این آقای مدیر به سوالای من جواب نداد.مجازاتش چیه؟؟ چرا جو میندازی، جواب دادم دیگه 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ گندم این آقای مدیر به سوالای من جواب نداد.مجازاتش چیه؟؟ عزیزم تو فقط بگو کدومو جواب نداده بقیه ش بامن 8 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ وقتی کامل بشناسم و بهم اعتماد کنن واسه تحقیق باید حقیقت رو بگم. ولی اگه کامل نشناسم، غیرمستقیم میگم که خدایی نکرده نظرم اشتباه نباشه. ولی خب دروغ نمیگم تو این مورد. چون ظلم خیلی بزرگی کردم اون موقعپ یه سوال دیگه .تا حالا با پارتی بازی چیزی به دست اوردی هر چیزی، از نون خریدن بدون صف الی اخر.یا اگه بتونی واسه کسی پارتی بازی میکنی ؟کلا نظرت در مورد پارتی بازی چیه .(یه گوشه نظری در مورد شایسته سالاری داشته باش) 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ عزیزم تو فقط بگو کدومو جواب نداده بقیه ش بامن اسم مولتی یوزرا ننوشت 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ اسم مولتی یوزرا ننوشت آقا محمد جواب فرنوشو بده 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ پ یه سوال دیگه .تا حالا با پارتی بازی چیزی به دست اوردی هر چیزی، از نون خریدن بدون صف الی اخر.یا اگه بتونی واسه کسی پارتی بازی میکنی ؟کلا نظرت در مورد پارتی بازی چیه .(یه گوشه نظری در مورد شایسته سالاری داشته باش) تا جایی که یادم میاد نه فکر کنم هرکسی بدش میاد از این قضیه. واسه شخص خود من چیزی که جالبه اینه که هر وقت خواستم از پارتی و اینا استفاده کنم کارم پیش نرفته و بدون پارتی کارم بهتر پیش رفته مثلاً به طور ویژه هم واسه کار هم واسه سربازی از طریق پارتی اقدام کردم و به نتیجه هم نرسیدم. ولی بدون اون به نتیجه رسیدم. و واقعاً از این قضیه هم خیلی خوشحالم. 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ آقا محمد جواب فرنوشو بده گفتم دیگه. نفر بعد 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده