masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ فرنوش عزیز...(:626gdau:)این عکس رو من میبینم یاد شما میفتم. فرنوش جان. مهربونی زیاد. ساکت/مهربون/بااخلاق/دلنشین/با معرفت(:(50):هندونه میخوری):4uboxsmiley: از روزی که من شمارو شناختم.. و تاالان هیچ بدی ندیدم. و همیشه خوبیهات و حضورت مثل یه طبیعت پرگل پراز عطرهای دلنشین. خوبیهات ..در تک تک جاهای این انجمن و حتی در خانه مجازی ما خوب درخشید و عطراگین کرد.. اینو قلبا میگم. که شما دختری با تدبیر و مهربون هستید و خواهی بود.:girl_yes2: دل مهربون و بزرگ رو این روزا کسی نمیتونه پیدا کنه. ولی در درون شما و قلب شما. وجود داره...:flowerysmile: موفق باشی. و از خدا اول برات سلامتی میخوام. و بعد موفقیت...:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ راستش من خودم رو در اون حدی نمیدونم که بخوام شخصیت کسی رو تحلیل کنم چون هنوز تو تحلیل شخصیت خودم موندم ولی خب بخاطر فرنوش عزیز تا جایی که چیزی دستگیرم شده میگم اولین ویژگی که داری خب مهربونی و دوست داری سر به سر بچه ها بذاری اهل شوخی هستی و به نظر میرسه خجالتی باشی راستش نمیدونم دقیقا چند سالته اما حس میکنم رفتارت رو سعی میکنی فراتر از سنت نشون بدی دوست خوبی هستی و به یاد بچه ها هستی چون تا اونجا که یادمه،همیشه خودت تاپیک ستاد پیر و پاتالان انجمن رو آپ میکنی و اگر تو دنیای حقیقی هم همینقدر از دوستات یاد کنی،فوق العاده ست راستی حس میکنم کمی تا قسمتی لوس باشی به نظرم برای رسیدن به هدفت تلاش میکنی امیدوارم تلاشت به ثمر بشینه آرزوی موفقیت و خوشبختی برات دارم هرجا که هستی پ.ن:اگر صریح حرف زدم،ببخشید 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ سلام بر فرنوش خانم که دیگه خانم مدیر شدند مارا تحویل نمی گیرند خوبید؟ خب همه دارند تعریف می کنند من اولین انتقادات را بکنم شما بسیار فرد مسئولیت پذیرو با محبت هستید از تاپیک های دوستانتون حمایت می کنید نمونه اش هم کاملا مشخصه که تاپیک بنده حقیر را در امضاتون قرار دادید که جای افتخاره واسم (504واژه تاپیکش چی شد؟خوابید انگار) دیگه پس از این مدت آشنایی میتونم بگم انتقاد پذیر هستید و خودتون اگر لازم باشه و عملی را مثلا درست انجام نداده باشید خودتون اعتراف می کنید و میخواهید سریع جبران کنید اینو ازتون دیدم که میگم خیلیا جرات اینکار را ندارند مراعات ارتباطات مجازیتون را می کنید خب دیگه انتقاد ندارم دیگه گریه تون میگیره رحمتون میکنم 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ ســـــــــــــــلام خواهری خوبـــــــــــــم:hapydancsmil: الوعده وفا عاخه چی بگم جز خوبی و مهلبانی بالاخره ما1 چند ماهی تو شبستان با هم زندگی کردیما اخلاق و خصوصیاتت اومده دستم تا حد زیادی:hapydancsmil: واقعا 1 دختر خوب و مودب هرکاری ازت بربیاد انجام میدی... 1 خواهر با معرفت ( خواهر منــــــــــــی دیگه) درسخون و کوشا که امیدوارم نتیجه تلاشتو امسال بگیری . 1 دانشگاه تــــــــــــــــــوپ قبول بشـــــــــــــــــــی:hapydancsmil: آهان اینم بگم که حدود رو هم رعایت میکنی جدی تا حالا هیچ چیز منفی ندیدم که اگه دیده بودم حتما بهت میگفتم... 7 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان تحلیل گر! با توجه به پست های اخیر، متوجه شدم که دوستان موضوع تاپیک رو متوجه نشدن! فرنوش رو یه حبه قند در نظر گرفتن و توو آب حل کردن، یه آب قندی دراومده خیلی شیرین! اصلا نمی شه خوردش! آقا جان وقتی می گن تحلیل یعنی چیزی که خودش نمی گه و بقیه نمی بینن ولی با کلی دقت و توجه نشون دادن می فهمی!! تحلیل رو با محلول سازی اشتبا گرفتین دوستان!!! شایدم فرنوش عنوان رو اشتباه نوشته: فرنوش اسمشو بذار "محلول سازی از فرنوش" ...نه!!! "واحد شیرین سازی فرنوش!" 8 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ فرنوش ما که خیلی لایک دارهاصن آجیه من که نمیشه جز خوبی چیزی داشته باشه 5 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ فرنوش جونم به نظرم یه دختر خیلی آروم و خوش قلبی یه آبجیه مهربونه دوست داشتنی 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ سلام فرنوش جونی فرنوش در یک کلام:خوش اخلاق فعالیتت هم خوبه 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ اول اینکه واقعا ببخشید ازینکه این همه دیر شد ....:icon_pf (34):تصمیم داشتم روزهای سوم چهارم بیام ولی خب خودت در جریانی که این روزها چقدر همه چیز در هم برهم و اوضاع نابسامانه... خلاصه اینکه اگر دیر اومدم دلیل بی وفایی نیست ..... خب و اما تحلیل یک دوست خیـــــــــلی خیــــــــلی خوب خودم،فرنوش عزیز..... فرنوش به نظر من یک دختر خیلی خوب ،یک دوست خیلی خوب ،یک همراه خیلی خوب هست .... محبتش بهم ثابت شده هست ،خیلی هم مهربون هستن این خانووووم گل.... قرار هم هست که دستپخت منو بخوره ولی فکر کنم 2 روز در هفته نهایتش ...بقیه ش پای خودشه.... امتحان میگیرم ازت برای همین بقیه روزهای هفته باید تمرین کنی.... هدف رو دوست داره ،رسیدن به مقصد براش لذت بخشه اما گاهی اوقات مسیر اذیتش میکنه مثلا در موضوعی مثل کنکور..... ولی در نهایت به چیزی که میخواد میرسه ،یعنی باید برسه ..... برای فرنوش خوبم بهترین ها رو آرزومندم..... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ شالام من اومتم تحلیلت کنم آجی دوخلوی من! فرنوشی از نظر من یه دخملی خیلی خیلی مهلبون و دوست داشتنی که هیچ شیله پیله ای تو کارش نیست! صاف ؛ خوش اخلاق ؛ خانم ، متین ، جیگر ، نفس !!! همزاد منم که هستش .. عاشخشم.... مرسی خواهری دوقلوی مهربونم.:aghosh: منم خیلییییییییییییییییییییییییی دوست دارم. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ سلاماممممممممممم... این دختره تو عکس آوتارت خیلی دوس داشتنیه...دلم میخواد بازو یا رون پاش رو گاز بگیرم...!!! زیاد برخورد داشتیم با هم، کلاً دوس داری با من دعوا کنی... علاقه ی وافری به شکلک های و داری...!!! یه انتقاد هم اونم اینکه وسط صحبت کردن یهو غیب میشی!!!!! در کل نظری ندارم...فقط یکم بوی ترشی میاد.... همواره شاد و مؤفق باشی خودمم دوسش دارم. مشکل از نت ه.وگرنه یهو غیب نمیشم. من که بویی حس نمیکنم.:ws28: خیلییییییییییییییی مرسی که اومدی.:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ ســلام !فرنوش جـان در یه کلام خیلی ماهه واقعا می گم ! همه ویژگی های خوب و داره ! هیچ وقت دوستاشو فراموش نمی کنه همیشه یادی ازشون می کنه این اخلاقشو خیلی دوست دارم ! منم فراوون دوسش دارم ! سلام به روی ماهت. لطف داری خانومی.مرسی که اومدی. همیشه سعی میکنم که به یاد دوستام باشم.و از رفتنشون به شدت غمگین میشم. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ سلام به خانوم باشخصیت ومحترم انجمن ...خوب این اولیش ...خیلی مودب وکوشا یه دوست خوب برای دوستان صمیمیش حمایت گرم از تاپیکهای دوستانش خیلی با این شخصیت ارتباط مجازی نداشتم اما حقیقتن همواره خدمتشون ارادت داشتم به خاطر اخلاق خوبی که ازشون مشهوده کلن خانوم بزرگوارین همیشه نسبت به من لطف دارین.خوشحالم که با شخصیت فعالی مثل شما آشنا شدم.:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام خدمت شما :دی اولا بابت دعوت بسیار تشکر میشه :دی من توی این مدتی که شما رو شناختم نقطه ضعفی ندیدم بر عکسش شما انسان با معرفتی هستی سلااااااااااااام. بخاطر حضورت ممنونم. :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ فرنوش میبینم که داری تحلیلی میشی ... یه وقت تحلیلی نری خب دیگه از شماره کاربریت مشخصه که جزو نسل اول که چه عرض کنم ... جزو انسان های اولیه انجمن هستی ... خب حالا یکمی نوشابه برات باز کنم خوش اخلاق ... مودب ... سنگین (وزنتو نمیگما ) ... به قول بچه ها کوشا ... حواستم به تالار خودتون هست حالا یکمی دهوات کنم همش خیلی کوتاه جواب میدی و تا جاییکه ممکن باشه فقط از شکلک به جای حرف زدن استفاده میکنی :vahidrk: همین ... حال بازم چیزی به مخم خطور کنه میام میگم آره.... نترس مراقبــــــــــــــــم. همون فسیل دیگه از این به بعد بنویس که پاسخ بلند و کامل داده شود. مرسی که اومدی. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ سلام تشکر ز دعوت من زیاد بر خورد نداشتم باهاتون به نظرم بسیار باشخصیت و مودب بوده، غرور خاصی داشته ... موضوع مهمتر: بهنظرم شخصیت مستقلی داری و در برخورد با اطرافیان، خودت هستی و رو راست هستی (کپیبرداری نکردی شخصیتت رو، اورجینال مال خودته). برای همین به نظرم قضاوت کردن درموردت کار راحتی نیس. مخصوصا مجازی طوری. در مجموع : خلاصه موفق باشی. هم در دنیای مجازی هم در دنیای حقیقی.:flowerysmile: غرور و آره .تا حدی دارم. ممنونم که اومدین.منم برای شما بهترین ها رو آرزو میکنم.:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ سلامبا برخورد نتی کمی که با هم داشتیم خیلی مهربون و گرم بودین و کلن آدم جلبی بودین.فرنوش خانوم منم با احمدرضا هم موافقم درمورد شکلکا موفق باشین سلاااااام. چشم .سعی میکنم دیگه کمتر از شکلک استفاده کنم. بخاطر حضورت ممنونم.:w72: 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ تو یعنی واقعاً امید داری که اصلاح بشی؟ یکی از بچه های با معرفت و با جنبه لامصب ناراحت نمیشی که در عین شوخ و صمیمی بودن با بچه ها، حد و مرزهای شوخی کردنو حفظ میکنی ولی فکر کنم راحتی که تو فضای مجازی با بچه ها داری، تو خارج فضای مجازی نداشته باشی روراستی و چند چهره از خودش نشون نمیدی. یه کلوم بگم اردیبهشتی به تمام معنا بلی.امید چیز خوبیه. شناختت کاملا درست بود.آورین آورین از حضورتون سپاسگزارم وبهترین ها رو برات آرزومندم.... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ فرنوش عزیزم خیلی خیلی خوبه ،مهربون ،درسخون ،با ادب ،من جز خوبی ازش چیزی ندیدم ،خدا حفظت کنه ایشاا...سالم وسلامت باشیخیلی هم دوستش دارم خیلی مرسی فرنازی مهربونم. یکی از بچه های با معرفت اینجایی . همیشه به یاد دوستات هستی. امیدوارم همیشه و در همه ی مراحل زندگیت موفق باشی.:aghosh: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ سلام آشنایی ما در حد چند ماه یا شاید کمتره! 4 تا چیزو می تونم بگم! 1- این که به نظر می رسه کم حرف باشه! چون پستهای عمومی ش کوتاهه؛ شایدم سوتی نمی خواد بده + این امضای طولانیش هم نشون می ده دل پُری داره!! 2- خیلی شلوغه! ردپاهایی از شیطنت رو ازش دیدم! مخصوصا توو پروف اونایی که قصد اذیتشونو داشتم!! 3- حرف گوش کن! رو حرفمون حرف نزده! 4- الکی می گه امتحان ورودی ارشد دارم؛ بابا بخون تمومش کن!! یا اینکه دنباله هدفهاتو بگیر بهونه نیار! :JC_thinking: همین آره تا حدی کم حرفم. شیطنتم کنترل میکنم. دیگه داره تموم میشه و از این بابت خوشحالم. مرسی خانومی که اومدی.:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده