Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ سلااااااااااام. این سری نوبت من شد که بعد یه مدت طولانی تاپیک تحلیل شخصیتم زده بشه. مدتهاست که تو انجمن نواندیشان عضوم و دو ساله که حضورم پررنگ تر از قبل شده . با شخصیتم تا حدی آشنا هستین.خوشحال میشم اگه تو این تاپیک شرکت کنین.و بدون تعارف نقاط قوت و ضعفم رو بدون کم و کاست بگین خوبی ، بدی ، انتقاد و...خلاصه هر چی که هست حتی اگر موردی هست و دوست ندارید عمومی مطرح کنید، بصورت پیام خصوصی بهم بگین. :girl_yes2: دوست دارم بدونم شخصیتی که از خودم اینجا ساختم چطوریه .تمام تلاشم میکنم تا نقاط ضعفم رو کمرنگ و نقاط قوتم رو پررنگ کنم شرکت برای همه ی بچه های نواندیشانی آزاده. تا جایی که بتونم از دوستان دعوت میکنم.ولی خوب لیست دوستام محدوده.ممنون میشم اگه تو دعوت دوستان بهم کمک کنید.:icon_gol: پیشاپیش از حضورتون سپاسگزارم.:icon_gol: فرنوش خادمی 28.دی.1392 33 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ شالام من اومتم تحلیلت کنم آجی دوخلوی من! فرنوشی از نظر من یه دخملی خیلی خیلی مهلبون و دوست داشتنی که هیچ شیله پیله ای تو کارش نیست! صاف ؛ خوش اخلاق ؛ خانم ، متین ، جیگر ، نفس !!! همزاد منم که هستش .. عاشخشم.... 14 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ سلام اممممممممممم... این دختره تو عکس آوتارت خیلی دوس داشتنیه...دلم میخواد بازو یا رون پاش رو گاز بگیرم...!!! زیاد برخورد داشتیم با هم، کلاً دوس داری با من دعوا کنی... علاقه ی وافری به شکلک های و داری...!!! یه انتقاد هم اونم اینکه وسط صحبت کردن یهو غیب میشی!!!!! در کل نظری ندارم...فقط یکم بوی ترشی میاد.... همواره شاد و مؤفق باشی 13 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ ســلام ! فرنوش جـان در یه کلام خیلی ماهه واقعا می گم ! همه ویژگی های خوب و داره ! هیچ وقت دوستاشو فراموش نمی کنه همیشه یادی ازشون می کنه این اخلاقشو خیلی دوست دارم ! منم فراوون دوسش دارم ! 11 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ سلام به خانوم باشخصیت ومحترم انجمن ...خوب این اولیش ... خیلی مودب وکوشا یه دوست خوب برای دوستان صمیمیش حمایت گرم از تاپیکهای دوستانش خیلی با این شخصیت ارتباط مجازی نداشتم اما حقیقتن همواره خدمتشون ارادت داشتم به خاطر اخلاق خوبی که ازشون مشهوده کلن خانوم بزرگوارین 10 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ با سلام خدمت شما :دی اولا بابت دعوت بسیار تشکر میشه :دی من توی این مدتی که شما رو شناختم نقطه ضعفی ندیدم بر عکسش شما انسان با معرفتی هستی 9 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ فرنوش میبینم که داری تحلیلی میشی ... یه وقت تحلیلی نری خب دیگه از شماره کاربریت مشخصه که جزو نسل اول که چه عرض کنم ... جزو انسان های اولیه انجمن هستی ... خب حالا یکمی نوشابه برات باز کنم خوش اخلاق ... مودب ... سنگین (وزنتو نمیگما ) ... به قول بچه ها کوشا ... حواستم به تالار خودتون هست حالا یکمی دهوات کنم همش خیلی کوتاه جواب میدی و تا جاییکه ممکن باشه فقط از شکلک به جای حرف زدن استفاده میکنی :vahidrk: همین ... حال بازم چیزی به مخم خطور کنه میام میگم 10 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ سلام تشکر ز دعوت من زیاد بر خورد نداشتم باهاتون به نظرم بسیار باشخصیت و مودب بوده، غرور خاصی داشته ... موضوع مهمتر: بهنظرم شخصیت مستقلی داری و در برخورد با اطرافیان، خودت هستی و رو راست هستی (کپیبرداری نکردی شخصیتت رو، اورجینال مال خودته). برای همین به نظرم قضاوت کردن درموردت کار راحتی نیس. مخصوصا مجازی طوری. در مجموع : خلاصه موفق باشی. هم در دنیای مجازی هم در دنیای حقیقی.:flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ سلام با برخورد نتی کمی که با هم داشتیم خیلی مهربون و گرم بودین و کلن آدم جلبی بودین.فرنوش خانوم منم با احمدرضا هم موافقم درمورد شکلکا موفق باشین 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ دوست دارم بدونم شخصیتی که از خودم اینجا ساختم چطوریه .تمام تلاشم میکنم تا نقاط ضعفم رو کمرنگ و نقاط قوتم رو پررنگ کنم تو یعنی واقعاً امید داری که اصلاح بشی؟ یکی از بچه های با معرفت و با جنبه لامصب ناراحت نمیشی که در عین شوخ و صمیمی بودن با بچه ها، حد و مرزهای شوخی کردنو حفظ میکنی ولی فکر کنم راحتی که تو فضای مجازی با بچه ها داری، تو خارج فضای مجازی نداشته باشی روراستی و چند چهره از خودش نشون نمیدی. یه کلوم بگم اردیبهشتی به تمام معنا 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ فرنوش عزیزم خیلی خیلی خوبه ،مهربون ،درسخون ،با ادب ،من جز خوبی ازش چیزی ندیدم ،خدا حفظت کنه ایشاا...سالم وسلامت باشی خیلی هم دوستش دارم خیلی 8 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ سلام آشنایی ما در حد چند ماه یا شاید کمتره! 4 تا چیزو می تونم بگم! 1- این که به نظر می رسه کم حرف باشه! چون پستهای عمومی ش کوتاهه؛ شایدم سوتی نمی خواد بده + این امضای طولانیش هم نشون می ده دل پُری داره!! 2- خیلی شلوغه! ردپاهایی از شیطنت رو ازش دیدم! مخصوصا توو پروف اونایی که قصد اذیتشونو داشتم!! 3- حرف گوش کن! رو حرفمون حرف نزده! 4- الکی می گه امتحان ورودی ارشد دارم؛ بابا بخون تمومش کن!! یا اینکه دنباله هدفهاتو بگیر بهونه نیار! :JC_thinking: همین 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ درود بر فرنوش عزیزم. اولین خصوصیتی که خیلی بارزه ادب این دختره...آخه اینقدر مودب و با وقار درسخون و پرتلاش.... با حوصله و پیگیر آهسته میاد و میره و کاری به کسی نداره...سر به زیر...شیطون هست ولی سعی میکنه زیاد بروز نده..در کل فکر میکنم درون گرا باشه بیشتر فرنوشی همیشه موفق و شاد باشی 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ یه انتقاد شدید اللحن دارم بابا خو چرا الان که من کنکور دارم این تاپیکو زدین عاخههههههههههههههه 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ ممنون از دعوتتون خیلی خانوم و خوش خلق اهل یاد کردن از دوستان فکر کنم تو شبستانه باهاشون آشنا شدم که خاطرات خوبی بود 6 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ سلام ممنون بابت دعوتت عزیزم از نظر من دختر ناز و مهربونی هستی، خیلی هم مهربونی در کل دوس داشتنی 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ به به ببین کی داره تحلیل میشه فرنوش بانو یه دخمل شاد، مهربون مسئولیت پذیر و دوست داشتنیه:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ اوممم... خو من مدت زیادی نیس که عضو شدم ولی تو این چند ماه یه دختر شیطون مهربون دیدم که واقعا دوسش دارم ♥ نظر همه رو خوندم و فک می کنم دوستات خوب شناختنت 6 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ من زیاد باهات آشنانیستم ولی تواون چندباری که باهم حرف زدیم فهمیدم دخترمهربونی هستی! 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ به به من آخه در مورد عسیس دلم چی بگم فرنوشی تا اونجایی که شناختمت مهربون...قدر شناس...با معرفت سرتم که شلوغه وقت نداری به ما زیاد سر بزنی وقتی که درخواست دوستی برات فرستادم خیلی صمیمی تشکر کردی که اینجوری اصن همون اول دلمو بردی:hapydancsmil: برخورد اول مهمه که تو خیلی از این نظر انرژی مثبت زیادی به طرف مقابلت میفرستی:hapydancsmil: دیگه هرچه خوبان همه دارن تو همشو یه جا داری:love070: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده