setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ امشب از اون شباس هم انجمن خیلی بی روحـــــــــه ،هم حس وحال من . :icon_gol:1393.5.16 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ امشب دلم به حرفم گوش نمیکنه چرا نمی دونم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ دلم یه دنیا غم داره... آخه چطور حفظ ظاهر کنم...تاکی.... دلم یه تغییر...یه آرامش بی دلیل...یه احساس...میخواد... 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ امروز همش بد بیاری اوردم عیبی نداره همش میگم اگر نشد چیکار کنم، تلاش کنم ،اما به خاطر یه درس ،یا بخش عملیمون کم بیارم .... سخته دوباره شروع کردن ... بازهم باشه ،قبول ،ادامه میدم ،خودت بهم کمک کن.. :icon_gol:1393.6.20 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ارامشگمشده همیشه ام استارامشسراب همیشه ام استاخر کجا پیدامیشوداین گنج نهان ساحل دلم به پرتلاطمی دریاستوکشتی ارامش توان لنگر انداختن در ساحل دلم را ندارد 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ همونی باش که هستی نیازی نیست کار خاصی کنی فقط کاری که درسته رو انجام بده دیگران هر طور فکر میکنن مهم نباشه برات ولی تو همیشه کار درست رو انجام بده ......................... شاید این جملات رو بارها باخودم تکرار کردم، اما بازهم گاهی تو دلم خالی شد . ممنون از تکرارشون ، همینقدر که از زبان یک دوست این جملات رو خوندم کلی انرژی گرفتم. :icon_gol:1393.6.26 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سخته حرف دلت رو بزنی... باکی ندارم... یه کلمه.... دلم اندازه دنیا گرفته... گرفته که داره سنگینی میکنه... دلی که یه روز واس خودم بود... خدا دلم بهت احتیاج داره... خدایا محتاجتم.... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ شاعر میگه حرف دلم روگفتم بازم جواب شنفتم 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ بدجوری اعتمادم فرو ریخته .. ولی برای هیچکس بدی نمیخوام .. خدایا تحملمو تو مسائل بیشتر کن ... سال سرنوشت سازیه برام، ولی دستم به قلم نمیاد ،دلم به خوندن نیست ، ولی باشه ادامه میدم. من که تا این هفته خوب پیش رفتم ، اما بازهم بهم ریختم.. مگه نگفتی تلاش کن ؟؟ چرا اینجوری ؟ من که برای خواستم همیشه تلاش کردم ...تو راهو نشون بده .. :icon_gol:1393.7.28 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ دل شووووووره داااااااااااااارم خدااااااااااااا... 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ چند ساعتی میشه اومدم انجمن تا محبتای بچه هارو جواب میدم.. اما چشام به یک تاپیک خورد،دل نوشته های یکی از بچه ها، دیگه دوست داشتم تمام نوشته هاشو بخونم. بعضی حرفای این بچه ها ،خیلی پر از حسه، بعضی حرفا مشترکــــــه ،اما اون افراد خیلی زیباتر بیانش کردن ، و به این پی میبری که بعضی آدما شاید ساکت باشن ،شاید حرفی نزن ، اما دنیایی ازکلمات وجملات زیبا هستن.. خیلی دوست داشتم قلم خوبی داشتم ولی موفق نشدم، برخی موارد به حس های ذاتی هم برمیگرده. واقعا خوندن دست نوشته های برخی از بچه ها بهم حس خوبی میده، برخی اوقاتم حس صاف وساده بودن اون فرد. :icon_gol:1393.8.4 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ حرف دل... شدید این روزا دلم واس داییم و بابابزرگم تنگه...واسه"..." کاش میتونستم زود برم پیششون... روحشون شاد... حرفه دلمه رفتنم... 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ گــــــاهی سکــــــوت به معنای بی تفاوتی نیست .. خیلی وقت هـــــــــــا با سکـــــوت میشه فریاد زد... امـــــــان از زمانی که طولانی بشه وادامه دار.. :icon_gol:1393.12.16 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ امشب میخوام حرفای دلم آتیش بزنم... میخوام هیچی نمونه تو دلم واس سال جدید:-) 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ چه صبور شدی دلم... به غیر نامت کی نام دگر ببرم اگر تورا جویم حدیث دل گویم به دست تو دادم دل پریشانم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ هیچی تو دلم ندارم.... مامانم یادم داده ببخشم و راز دار وخوب و اروم باشم... هستم ولی تا کی؟؟!!پس کی برای من اینجور باشه حداقل رازدارم باشه هم دردم باشه.... "من"من پارسال نیستم....سوزوندم هرچی بود و نبود.... ولی بخدا منم آدمم خدا....طاقت ندارم خسته ام....تاکی صبر کنم...ببینم و دم نزنم... دیگه حتی با خودتم دردودل نمیکنم خدا... دور شدم ازت خیلی دور.... کمکم کن.... 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه ارامش عجیبی در این اهنگـــــــــه.. ..... هوام تویی برام تویی همه ماجرام غمی که نمیکنه رهام تویـــــی تـــــــو ... امین رستمی- هوام تویی :icon_gol:1394.2.30 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ شب هایی هستند که نوشته نمی شوند،زیسته می شوند.... ع.ک 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ یکی از سریال هایی که خیلی دوست داشتم و از شبکه 3 هم پخش میشد ، سریال کره ای افسانه خورشید و ماه (یا آغوش خورشید برای ماه ) بود. سال پیش همه قسمت هارو نمیتونستم ببینم، در تابستان گه گداری قسمت هایی رو که ندیدم رو مشاهده میکنم ، هرچند روال داستان کاملا عاشقانه و گاها خیالی هستش ، اما یکی از دیالوگ های این سریال رو خیلی دوست دارم . قسمت 12 - زبان اصلی + وئول (یئون وو): ازتون پرسیدیم ، چرا اون هدایا رو برام فرستادین؟ * شاهزاده یانگ میوینگ : یعنی واقعا نمیدونی که داری میپرسی؟ + واقعا نمیدونم ، برای همین ازتون میپرسم؟ * به خاطر اینکه دوست دارم. من ... دوست دارم. + شوخیتون .... اصلا خنده دار نبود. * شوخی نبود. + اگر شوخی نبود ،پس چی بود؟ * اگر یه مرد احساسی به یه زن داشته باشه ، میتونه غیر از عشق باشه؟ + شما که من رو نمیشناسین ، چطور میتونین بگین بهم احساسی دارین؟ * چون اولین نفری بودی که ... گفتی نباید احساساتم رو مخفی کنم.. و قلبم رو گول نزنم.... درد وررنج قلبمو ..باید دور بریزم. اولین نفری بودی که اینارو بهم گفتی.... و با این حرفا ،آرومم کردی. :icon_gol: 1394.5.6 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده