Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ چاکریم کدوم سهیل دیقا؟ همین سهیلی که همه گفتن لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ پس نصف جایزرو میدم به عمو مهندم آخ جوووون یعنی سهیل بود ؟! لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ سلام اگه هنوز جواب مشخص نیست صد درصد خب منم یه حدس بزنم ببنم چی میشه:gnugghender: reza-12345 گروه برقه ؟؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ آخ جوووون یعنی سهیل بود ؟! من که هنوز جوابارو نگفتم که ؛ سه شنبه میگم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ پس نصف جایزرو میدم به عمو مهندم پانـــــــــــــــــــــی :| :| من که زودترِ این کچل گفتم که :| لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ پانـــــــــــــــــــــی :| :|من که زودترِ این کچل گفتم که :| نَیــده بودم که همینجوری گفتم عمومه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ نَیــده بودم که همینجوری گفتم عمومه من چی پَ؟برم ینی؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ من چی پَ؟برم ینی؟ باش میخوام بگم کیه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ مهدی عارف خیابانی نیست احیانن؟؟؟کلا خیلی تپلو ناسه....هرکیه خدا نگهش داره نه ولی از فامیلایِ دورشونه به نظر من یا آقای سام هستن یا آقای شادمهرباز هونیجوری یه چی گفتم همینجوری غلط گفتی عزیزم الان مثلاً راهنمایی کردی ولی خب به نظر از بچه های غرب کشوره، عضویتش هم قبل 2سال پیشه jozef کی؟ ببینم آقا جاوید ملکی نیستن؟ نوچ میلاد آرانوس؟ نکنه آقای مدیر ارشد آق محمد خانه؟ عیزم 4تا حدس زدیا الان آرانوسه؟ آرانوسه حامد مدیر سابق عمرانه اصن خودشه اسم کاربری الانشو نمیدونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حامدم نیس یاد جوونیهامون افتادم اینجا باز باز شد.... میلاد نیست ؟ نه میلادم نیس عزیزم شبیه مهندس خوش فکره ممده من میدونمممد بیا اعتراف کن شبیهه همه شد این نی نیِ ما عباس آقا مدیر تالار برق؟ یه جور گفتی عباس آقا فکر کردم عباس آقا بغال سر کوچه منظورته :| جوزف؟ نه دیگه آها حالا این شد راهنمایی یعنی حدس اولم که جوزف بود پرید :icon_pf (34): سهیل نیست؟ soheiiiil سجاد اسپو هم میتونه باشه چندتا حدس میزنین؟ سهیل داداش سجاد ( soheiiil )...من دیروز میخواستم بگم ولی اون قیافه ش این شکلی نیست اینقدر تبریـزیَت تو قیافه ش نیس تبریزیت یعنی همشهریامم نمیشناسم:icon_pf (34):پس کی رو میشناسم من:icon_pf (34):به ترتیب آقا جاوید آقا سهیل آقا سجاد آقا بابک هم شاید باشن شما عزیزم 30 40 تا حدس زدی سوختی سلام اگه هنوز جواب مشخص نیست صد درصد خب منم یه حدس بزنم ببنم چی میشه:gnugghender: reza-12345 گروه برقه ؟؟ نه عزیزم اول یه توضیح مختصر بدم که نریزین سرِ من دعوا وقتی بحث تبریزیت پیش اومد من شک کردم خودم رفتم از نی نی پرسیدم یوخت تبریزی نیستی؟ یهو گفت چرا هستم این شد که تو راهنمایی ها هم گفتم تبریزیه هویت مجهول . . . . . . . . . . Mohammad Aref :w02::w02::w02::w02::w02: و کاشف هویت : . . . . . . . . . . . *mini* قبل از مینی آرتاش گفته بود اما چون حدس 4امش بود برنده نفر بعدیش یعنی مینیه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ اول یه توضیح مختصر بدم که نریزین سرِ من دعوا وقتی بحث تبریزیت پیش اومد من شک کردم خودم رفتم از نی نی پرسیدم یوخت تبریزی نیستی؟ یهو گفت چرا هستم این شد که تو راهنمایی ها هم گفتم تبریزیه هویت مجهول . . . . . . . . . . Mohammad Aref :w02::w02::w02::w02::w02: و کاشف هویت : . . . . . . . . . . . *mini* قبل از مینی آرتاش گفته بود اما چون حدس 4امش بود برنده نفر بعدیش یعنی مینیه درست بود؟؟؟؟؟؟ ایییییییییییییییییی ووووووووووووووللللللللللللللللللللللللللللللللللل مممدد دیدی گفتم بیا اعتراف کن همون اول اعتراف میکردی دیگه پانییییییییی لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ اا. من بودم؟ ااااااااااااااااا تو بودییییییییی ؟ چرا پس عوض شدی الان ؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ اا. من بودم؟ من تا حالا هزار بار عکس گذاشتم این من نیستم این حرفای یه مدیره لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ اااا چ باحال.... ایول به هوش خودم....دو برادر کلی شباهت دارن به هم زنده باشن ان شاالله:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ من چون به سال نکشیده عضویتم اصلا حدسم نمیومد! ولی از شروع تا آخر این تاپیک پیگیر بوتم ! آخه نی نی خیلی خوجل و باحال و دوست داشتنی بوت! خدا حفظ کنه مدیر ارشد کوشولو رو ... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ من تا حالا هزار بار عکس گذاشتم این من نیستماین حرفای یه مدیره چرا حرف میذاری دهنم؟ گفتم: حالا خوبه هم عکس بزرگیم هست تو انجمن، هم عکس بچگیم تو یکی از همین مسابقات تشخیص هویت. و اینکه چیزی نیست، بقیه عکسای تشخیص هویتم میتونم باشم البته به شرطی که عکس دختر نباشه ها لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ چرا حرف میذاری دهنم؟ گفتم: و نه دیگه حرفتون ایجاد شک کرد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ نه دیگه حرفتون ایجاد شک کرد مزه تشخیص هویت تو همین گمراه کردنشه دیگه :2rqfst4: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ مزه تشخیص هویت تو همین گمراه کردنشه دیگه :2rqfst4: باشه باشه یه روز مام همه رو گمراه میکنیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده