Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ آرهههههههه خودشه خو گفتم شاید تو جریانات اخیر عوض کرده منم که اطلاعاتم به رووووووووز مگه نیومدن دلیل میشه که اون نباشه ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پانییییییییییی بیا شفاف سازی کن بینم خب آخه باید اومده باشه این اواخر که عکسشو فرستاده باشه دیگه آره دیدمتون اما شاید اینم باشید بعید نیستا اینکه چیزی نیست، بقیه عکسای تشخیص هویتم میتونم باشم البته به شرطی که عکس دختر نباشه ها لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ خب آخه باید اومده باشه این اواخر که عکسشو فرستاده باشه دیگه اینکه چیزی نیست، بقیه عکسای تشخیص هویتم میتونم باشم البته به شرطی که عکس دختر نباشه ها مگه تنها پل ارتباطی نواندیشانه اخه ؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ مگه تنها پل ارتباطی نواندیشانه اخه ؟ خب بابا از یه جایی باید مسابقه رو دیده باشه و عکسو فرستاده باشه دیگه :vahidrk: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ خب آخه باید اومده باشه این اواخر که عکسشو فرستاده باشه دیگه اینکه چیزی نیست، بقیه عکسای تشخیص هویتم میتونم باشم البته به شرطی که عکس دختر نباشه ها به نکته ی ظریفی اشاره کردید باریکلا تایید میشه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ خب بابا از یه جایی باید مسابقه رو دیده باشه و عکسو فرستاده باشه دیگه :vahidrk: ای بابا با کلیت مسابقه اشناست دیگه و با هماهنگی میتونه بفرسته چرا سختش میکنی؟ اصن تو اینجا چیکا میکنی برو به مدیریتت برس باباجون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ به نکته ی ظریفی اشاره کردید باریکلا تایید میشه ای بابا با کلیت مسابقه اشناست دیگه و با هماهنگی میتونه بفرسته چرا سختش میکنی؟اصن تو اینجا چیکا میکنی برو به مدیریتت برس باباجون چون نشستی ملتو گمراه میکنی پانیسام که سرکارمون گذاشت رفت با این راهنماییش لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ چون نشستی ملتو گمراه میکنی پانیسام که سرکارمون گذاشت رفت با این راهنماییش خو مگه چیه :viannen_38: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ چون نشستی ملتو گمراه میکنی پانیسام که سرکارمون گذاشت رفت با این راهنماییش منننننننننننننننننننننن ؟ گمراهییییی خیال باطله جانم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ پ چرا راهنمایی بیشتر نمیکنی من یه حدسم تو گلوم گیر کرده هنوز نمیخوام هدر بدم منتظر راهنمایی بعدیم :icon_pf (34): چشم چشم الان راهنمایی میخوام بزنم بچه ها جمع شیـــــــــــــد پانییییییییییی بیا شفاف سازی کن بینم الان عزیزم اومدم شفافت کنم برم پانیسام که سرکارمون گذاشت رفت با این راهنماییش من کارم سر کار گذاشتنِ ملته :biggrin: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ راهنمایــــــــــــــــــــــــــــــــــی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ یعنی واقعاً کشته مرده این راهنمایی آخر شدم 8 صفحه رفته همه دارن میگن از بچه های غرب یا شمال غربه دیگه الان مثلاً راهنمایی کردی؟ حداقل جای دقیق ترشو میگفتی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ جوزف؟ شاید یعنی واقعاً کشته مرده این راهنمایی آخر شدم 8 صفحه رفته همه دارن میگن از بچه های غرب یا شمال غربه دیگه الان مثلاً راهنمایی کردی؟ حداقل جای دقیق ترشو میگفتی :icon_pf (34): ببین بچه ها حدس میردن از رو لپاش ولی من که گفتم دیگه مطمئن شدن که تبریزیه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ شاید ببین بچه ها حدس میردن از رو لپاش ولی من که گفتم دیگه مطمئن شدن که تبریزیه آها حالا این شد راهنمایی یعنی حدس اولم که جوزف بود پرید :icon_pf (34): سهیل نیست؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ آها حالا این شد راهنمایی یعنی حدس اولم که جوزف بود پرید :icon_pf (34): سهیل نیست؟ چاکریم کدوم سهیل دیقا؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ چاکریم کدوم سهیل دیقا؟ سهیل داداش سجاد ( soheiiil )...من دیروز میخواستم بگم ولی اون قیافه ش این شکلی نیست اینقدر تبریـزیَت تو قیافه ش نیس لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ یعنی همشهریامم نمیشناسم:icon_pf (34):پس کی رو میشناسم من:icon_pf (34): به ترتیب آقا جاوید آقا سهیل آقا سجاد آقا بابک هم شاید باشن لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ سهیل داداش سجاد ( soheiiil )...من دیروز میخواستم بگم ولی اون قیافه ش این شکلی نیست اینقدر تبریـزیَت تو قیافه ش نیس پس نصف جایزرو میدم به عمو مهندم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده