Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 آرهههههههه خودشه خو گفتم شاید تو جریانات اخیر عوض کرده منم که اطلاعاتم به رووووووووز مگه نیومدن دلیل میشه که اون نباشه ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پانییییییییییی بیا شفاف سازی کن بینم خب آخه باید اومده باشه این اواخر که عکسشو فرستاده باشه دیگه آره دیدمتون اما شاید اینم باشید بعید نیستا اینکه چیزی نیست، بقیه عکسای تشخیص هویتم میتونم باشم البته به شرطی که عکس دختر نباشه ها
آرانوس 6500 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 خب آخه باید اومده باشه این اواخر که عکسشو فرستاده باشه دیگه اینکه چیزی نیست، بقیه عکسای تشخیص هویتم میتونم باشم البته به شرطی که عکس دختر نباشه ها مگه تنها پل ارتباطی نواندیشانه اخه ؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 مگه تنها پل ارتباطی نواندیشانه اخه ؟ خب بابا از یه جایی باید مسابقه رو دیده باشه و عکسو فرستاده باشه دیگه :vahidrk:
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 خب آخه باید اومده باشه این اواخر که عکسشو فرستاده باشه دیگه اینکه چیزی نیست، بقیه عکسای تشخیص هویتم میتونم باشم البته به شرطی که عکس دختر نباشه ها به نکته ی ظریفی اشاره کردید باریکلا تایید میشه
آرانوس 6500 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 خب بابا از یه جایی باید مسابقه رو دیده باشه و عکسو فرستاده باشه دیگه :vahidrk: ای بابا با کلیت مسابقه اشناست دیگه و با هماهنگی میتونه بفرسته چرا سختش میکنی؟ اصن تو اینجا چیکا میکنی برو به مدیریتت برس باباجون
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 به نکته ی ظریفی اشاره کردید باریکلا تایید میشه ای بابا با کلیت مسابقه اشناست دیگه و با هماهنگی میتونه بفرسته چرا سختش میکنی؟اصن تو اینجا چیکا میکنی برو به مدیریتت برس باباجون چون نشستی ملتو گمراه میکنی پانیسام که سرکارمون گذاشت رفت با این راهنماییش
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 چون نشستی ملتو گمراه میکنی پانیسام که سرکارمون گذاشت رفت با این راهنماییش خو مگه چیه :viannen_38:
آرانوس 6500 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 چون نشستی ملتو گمراه میکنی پانیسام که سرکارمون گذاشت رفت با این راهنماییش منننننننننننننننننننننن ؟ گمراهییییی خیال باطله جانم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2014 پ چرا راهنمایی بیشتر نمیکنی من یه حدسم تو گلوم گیر کرده هنوز نمیخوام هدر بدم منتظر راهنمایی بعدیم :icon_pf (34): چشم چشم الان راهنمایی میخوام بزنم بچه ها جمع شیـــــــــــــد پانییییییییییی بیا شفاف سازی کن بینم الان عزیزم اومدم شفافت کنم برم پانیسام که سرکارمون گذاشت رفت با این راهنماییش من کارم سر کار گذاشتنِ ملته :biggrin:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 یعنی واقعاً کشته مرده این راهنمایی آخر شدم 8 صفحه رفته همه دارن میگن از بچه های غرب یا شمال غربه دیگه الان مثلاً راهنمایی کردی؟ حداقل جای دقیق ترشو میگفتی :icon_pf (34):
panisa 12132 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2014 جوزف؟ شاید یعنی واقعاً کشته مرده این راهنمایی آخر شدم 8 صفحه رفته همه دارن میگن از بچه های غرب یا شمال غربه دیگه الان مثلاً راهنمایی کردی؟ حداقل جای دقیق ترشو میگفتی :icon_pf (34): ببین بچه ها حدس میردن از رو لپاش ولی من که گفتم دیگه مطمئن شدن که تبریزیه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 شاید ببین بچه ها حدس میردن از رو لپاش ولی من که گفتم دیگه مطمئن شدن که تبریزیه آها حالا این شد راهنمایی یعنی حدس اولم که جوزف بود پرید :icon_pf (34): سهیل نیست؟
panisa 12132 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2014 آها حالا این شد راهنمایی یعنی حدس اولم که جوزف بود پرید :icon_pf (34): سهیل نیست؟ چاکریم کدوم سهیل دیقا؟
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 چاکریم کدوم سهیل دیقا؟ سهیل داداش سجاد ( soheiiil )...من دیروز میخواستم بگم ولی اون قیافه ش این شکلی نیست اینقدر تبریـزیَت تو قیافه ش نیس
آرتاش 33340 ارسال شده در 20 فروردین، 2014 یعنی همشهریامم نمیشناسم:icon_pf (34):پس کی رو میشناسم من:icon_pf (34): به ترتیب آقا جاوید آقا سهیل آقا سجاد آقا بابک هم شاید باشن
panisa 12132 مالک ارسال شده در 20 فروردین، 2014 سهیل داداش سجاد ( soheiiil )...من دیروز میخواستم بگم ولی اون قیافه ش این شکلی نیست اینقدر تبریـزیَت تو قیافه ش نیس پس نصف جایزرو میدم به عمو مهندم
ارسال های توصیه شده