panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ الان مثلاً راهنمایی کردی ولی خب به نظر از بچه های غرب کشوره، عضویتش هم قبل 2سال پیشه jozef خوب از اونجایی که توی صفحه اول همیشه حدس میزدن سری های قبل ؛ این سری ترسیدم راهنمایی کنم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ راهنمایی خصوصی نمیشه میلاد واسه خاطرِ لپاش میگی که قرمزه؟ پسرم اسفند یادت نره :icon_pf (34): راس میگه میلی...لپاش به تبریزیا میخوره لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ اگه قرار به مدال باشه باید به من مدال بدن که تو این تاپیک به دنیا اومدم و چندیـــــــــــــــــــــــــن بارم شرکت کردم حالا من بازنشسته شدم تو بیا تاپیک بزن ی) خو بوگو امتیاز و مدال نمیدم دیگه راستی یکم میشه خواهشا اون دست پر از اطلاعاتتو باز کنی ماهم بهره ببریمنمیشه گفت کیه راهنمایی در حد لالیگا یعنی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ راس میگه میلی...لپاش به تبریزیا میخوره تبریزیا لوپ قرمزین مگه؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ تو دعا تون بهدشم من کنکول دالم دیده یاتت لفته راهنمایی باشه ناناز . دعا دعا دعا . ایشاا... خوب میشی . قیافتم اینجوری نکن . اگه قرار به مدال باشه باید به من مدال بدن که تو این تاپیک به دنیا اومدم و چندیـــــــــــــــــــــــــن بارم شرکت کردم حالا من بازنشسته شدم تو بیا تاپیک بزن یادداشت کن (راستی تو که شمارمونو داری که ) :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ راس میگه میلی...لپاش به تبریزیا میخوره خوب بگردین پیداش کنین اگه قول بدین 6 صفحه رو رد کنین و شلوخش کنین میگم کدوم محدوده میشینن لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ خو بوگو امتیاز و مدال نمیدم دیگهراستی یکم میشه خواهشا اون دست پر از اطلاعاتتو باز کنی ماهم بهره ببریمنمیشه گفت کیه راهنمایی در حد لالیگا یعنی مگه دستِ منه عیزم به اون بالایی ها بگو نه نمیشه چرا چرا اگه شلوخ شه 6 به بالا صفحه شه میگم تبریزیه یا نع لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ مگه دستِ منه عیزم به اون بالایی ها بگو نه نمیشه چرا چرا اگه شلوخ شه 6 به بالا صفحه شه میگم تبریزیه یا نع خودتو دست کم نگیر باو ببینم آقا جاوید ملکی نیستن؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ حدسم نمیومد ولی از اونجایی که قیافه دوس داشتنی و نازی داشت این بچه البته پست میزارم از اونجایی که نمیشناسم زیاد کسی رو اولین پسری که لایک زده بود رو میحدسم (منطق رو داشتی ) میلاد لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ اینجا تشخیص هویته ها . شماره هم میخواید بدید ، تو هم تاپیک بدید . خصوصی چیزه خوبی نیست . نظرممممممم شدیدااااااااا به نظر پرتو نزدیکه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ خودتو دست کم نگیر باوببینم آقا جاوید ملکی نیستن؟ چشم شمالیا لپ قرمزین به نکته ی ظریفی اشاره کردیا حدسم نمیومد ولی از اونجایی که قیافه دوس داشتنی و نازی داشت این بچه البته پست میزارم از اونجایی که نمیشناسم زیاد کسی رو اولین پسری که لایک زده بود رو میحدسم (منطق رو داشتی ) میلاد ایول منطق میلاد لپات قرمزه هنوز؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ نظرممممممم شدیدااااااااا به نظر پرتو نزدیکه :icon_pf (17): لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ چشم به نکته ی ظریفی اشاره کردیا ایول منطق میلاد لپات قرمزه هنوز؟ ما از ایناشیم دیگه حدس دومم شادمهر باز حدس سومم سومین پسر تاپیک لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ هر کسی هست خودش بیاد اعتراف کنه یه چند نفر شمالی معرفی کنید ببینیم کی میتونه باشه نکنه آقای مدیر ارشد آق محمد خانه؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ ما از ایناشیم دیگه حدس دومم شادمهر باز حدس سومم سومین پسر تاپیک تا آخر تاپیک بالاخره میاد تشکر میزنه میفهمی کیه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ منم حدس بزنم ؟ چرا تالار گرافیک اینقدر سوت و کوره ؟ :w821: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ تا آخر تاپیک بالاخره میاد تشکر میزنه میفهمی کیه خودت رسما با این پستت به من مجوز دادی که میتونم هر تعداد خواستم بحدسما یادت باشه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ منم حدس بزنم ؟ چرا تالار گرافیک اینقدر سوت و کوره ؟ :w821: وقتی مدیرش سال به سال نیاد تالارش توقع داری شلوخ باشه ایا ؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ منم حدس بزنم ؟ چرا تالار گرافیک اینقدر سوت و کوره ؟ :w821: حدس بزن به تالاره آی تی نمبرسه ؛ مثل قبرستونه خودت رسما با این پستت به من مجوز دادی که میتونم هر تعداد خواستم بحدسما یادت باشه کی؟ من؟ کو؟ کجا؟ کِی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده