panisa 12132 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 باز ما اومدیـــــــــم سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی: 1- میدونید که من نیستم 2- قبل از من عضو شده 3- و اینکه پسره :biggrin: 4- اصلیتش سمت غرب و شمال غرب کشوره 5- تبریزیه راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... پس هر دفعه صفحه اول رو چک کنید ... -------------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: اگرم زود فهمیدید نگید آقا جون ... به ونوس هم امتیازی تعلق نمیگیره . از امروز که شنبه هستش ، تا سه شنبه تاپیک بازه ... :cakesmileyf: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: هرکسی که میخواد سری بعد دعوت شه زیر همین پست تشکر بزنه 18
partow 25305 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 اگرم زود فهمیدید نگید آقا جون ... به ونوس هم امتیازی تعلق نمیگیره . گناه داره دیگه . بزار امتیاز بگیره
panisa 12132 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2014 گناه داره دیگه . بزار امتیاز بگیره خواستم بردارم اینو ولی دلم نیومد
panisa 12132 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2014 چه استقبال گرمی واقعا قدیما تاپیک میزدیم هنوز تاپیک فرستاده نشده بود پست اولو میدیدیم کلی هم دعوا بود
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 چی شدی سودی؟ تو دعا تون بهدشم من کنکول دالم دیده یاتت لفته راهنمایی
panisa 12132 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2014 بیشتل لاهنمای بنوما لفتن کم کم راهنمایی میکنم عیزم کوژایی تو اینهمه من دلم برات تنگ شده بود
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 کم کم راهنمایی میکنم عیزم کوژایی تو اینهمه من دلم برات تنگ شده بود تو هیش خودت نیستی من آف دوذاشتم بوخودا.... مهدی عارف خیابانی نیست احیانن؟؟؟کلا خیلی تپلو ناسه....هرکیه خدا نگهش داره
panisa 12132 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2014 تو هیش خودت نیستیمن آف دوذاشتم بوخودا.... مهدی عارف خیابانی نیست احیانن؟؟؟کلا خیلی تپلو ناسه....هرکیه خدا نگهش داره خو ایمیلم باز نیشه خو من چیکا کنم شمارمو که داری که بشه مردمو چش نکنی اسفند بریز برا خودت پسرم
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 خو ایمیلم باز نیشه خو من چیکا کنم شمارمو که داری که بشه مردمو چش نکنی اسفند بریز برا خودت پسرم ندارم شمارتو شماره هام پاکیده من فک نکنم بشناسمش این آخاهه رو اما الان مشتاق شدم آشنا شم باهاش
panisa 12132 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2014 محل زندگیش غرب و شمال غربیه کشوره؟ راهنمایی خصوصی نمیشه میلاد واسه خاطرِ لپاش میگی که قرمزه؟ پسرم اسفند یادت نره :icon_pf (34):
panisa 12132 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2014 ندارم شمارتو شماره هام پاکیدهمن فک نکنم بشناسمش این آخاهه رو اما الان مشتاق شدم آشنا شم باهاش اس ام اس دادم بهت این آقاهه کجاس ببینه چقد طرفدار داره
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 اس ام اس دادم بهت این آقاهه کجاس ببینه چقد طرفدار داره شماره جدیدمو الان پ خ میکنم ببین من میدونی میرم معلوم نی کی بیام معلوم شد کیه خبر بده
panisa 12132 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2014 شماره جدیدمو الان اس پ خ میکنمببین من میدونی میرم چند روز دیگه میام معلوم شد کیه خبر بده چشم عزیزم بهت خبر میدم
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 مدالمو بدید تا نظر بدم یه عمر اومدیمو رفتیم دریغ از یک مدال به نظر من یا آقای سام هستن یا آقای شادمهرباز هونیجوری یه چی گفتم
partow 25305 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 اینجا تشخیص هویته ها . شماره هم میخواید بدید ، تو هم تاپیک بدید . خصوصی چیزه خوبی نیست .
panisa 12132 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2014 مدالمو بدید تا نظر بدمیه عمر اومدیمو رفتیم دریغ از یک مدال به نظر من یا آقای سام هستن یا آقای شادمهرباز هونیجوری یه چی گفتم اگه قرار به مدال باشه باید به من مدال بدن که تو این تاپیک به دنیا اومدم و چندیـــــــــــــــــــــــــن بارم شرکت کردم حالا من بازنشسته شدم تو بیا تاپیک بزن اینجا تشخیص هویته ها . شماره هم میخواید بدید ، تو هم تاپیک بدید . خصوصی چیزه خوبی نیست . یادداشت کن (راستی تو که شمارمونو داری که )
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 الان مثلاً راهنمایی کردی ولی خب به نظر از بچه های غرب کشوره، عضویتش هم قبل 2سال پیشه jozef
ارسال های توصیه شده