Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ نامزدهای هشتاد و ششمین جوایز اسکاری ساعاتی پیش اعلام شده که فیلمهای «جاذبه» و «کلاهبرداری آمریکایی» هر کدام با نامزدی در ده رشته و «12 سال بردگی» با نُه نامزدی صدرنشین می باشند. علیرغم غافلگیریهایی که معمولاً میان انتخاب های اعضای آکادمی دیده میشود، باید گفت که امسال بهتر از قبل عمل کردند. نکتهی جالب اینکه این دومین سال پیاپی است که فیلمی از دیوید او.راسل در هر چهار بخش بازیگری موفق به نامزدی میشود. ضمن اینکه مریل استریپ نیز رکورد نامزدیاش را برای حضورش در فیلم «آگوست: اوسیج کانتی» به عدد 18 ارتقا داد. درحالیکه نامزدی کریستین بیل و سالی هاکینز اندکی غافل گیر کننده است، بیشک نبودن عناوینی چون تام هنکس، اِما تامسون، رابرت ردفورد و پُل گرینگرس بزرگترین غافلگیریهای امسال در فهرست یاد شده میباشند. رایگیری نهایی برای انتخاب برندگان جوایز اسکار از روز ولنتاین آغاز میشود و تا 25 فوریه (6 اسفند) ادامه دارد. مراسم هشتاد و ششمین دوره جوایز آکادمی یکشنبه دوم مارس (بامداد دوشنبه 12 اسفند به وقت ایران) در دالبی تیهتر در هالیوود اند هایلند در لس آنجلس برگزار و از شبکه ایبیسی پخش میشود. الن دیجنرس چهره سرشناس دنیای تلویزیون برای دومین بار اجرای این مراسم را به عهده دارد. کریگ زیدان و نیل مرون امسال هم تهیهکنندگان پخش تلویزیونی جوایز اسکار هستند. فهرست کامل نامزدهای اسکار 2014 به شرح زیر می باشد: بهترین فیلم: جاذبه/Gravity دوازده سال بردگی/Twelve Year a Slave کلاهبرداری آمریکایی/American Hustle گرگ وال استریت/The Wolf of Wall Street ناخدا فیلیپس/Captain Phillips نبراسکا/Nebraska فیلومینا/Philomena او/Her باشگاه خریداران دالاس/Dallas Buyers Club بهترین کارگردانی: آلفونسو کوارن(جاذبه) استیو مک کوئین(12 سال بردگی) مارتین اسکورسیزی(گرگ وال استریت) دیوید او.راسل(کلاهبرداری آمریکایی) الکساندر پین(نبراسکا) بهترین فیلمنامه اورجینال: اسپایک جونز(او) دیوید او.راسل،اریک سینگر(کلاهبرداری آمریکایی) باب نلسون(نبراسکا) وودی آلن(جزمین غمگین) کریگ بورتن،ملیسا والاک(باشگاه خریداران دالاس) بهترین فیلمنامه اقتباسی: جان ریدلی(12 سال بردگی) باب هوپ،استیو کوگان(فیلومینا) ترنس وینتر(گرگ وال استریت) ریچارد لینکلیتر،ژولی دلپی،ایتن هاوک(پیش از نیمه شب) بیلی ری(ناخدا فیلیپس) بهترین بازیگر نقش اول مرد: لئوناردو دی کاپریو(گرگ وال استریت) متیو مک کانهی(باشگاه خریداران دالاس) چیوتل اجیوفور(12 سال بردگی) بروس درن(نبراسکا) کریستین بیل(کلاهبرداری آمریکایی) بهترین بازیگر نقش اول زن: کیت بلانشت(جزمین غمگین) جودی دنچ(فیلومینا) مریل استریپ(آگوست: اوسیج کانتی) ساندرا بولاک(جاذبه) ایمی آدامز(کلاهبرداری آمریکایی) بهترین بازیگر نقش مکمل مرد: مایکل فاسبندر(12 سال بردگی) جرد لتو(باشگاه خریداران دالاس) برخاد عبدی(ناخدا فیلیپس) جونا هیل(گرگ وال استریت) بردلی کوپر(کلاهبرداری آمریکایی) بهترین بازیگر نقش مکمل زن: لوپیتا نیونگو(12 سال بردگی) جنیفر لارنس(کلاهبرداری آمریکایی) جولیا رابرتز(آگوست: اوسیج کانتی) جون اسکوئیب(نبراسکا) سالی هاوکینز(جزمین غمگین) بهترین فیلمبرداری: اِمانوئل لوبسکی(جاذبه) فدون پاپامایکل(نبراسکا) راجر دیکینز(زندانی ها) برونو دلبونل(درون لوئین دیویس) فیلیپ لسور(استاد اعظم) بهترین موسیقی متن: استیون پرایس(جاذبه) جان ویلیامز(کتاب دزد) الکساندر دسپلا(فیلومینا) تامس نیومن(نجات آقای بنکز) ویلیام باتلر،اوئن پاتر(او) بهترین تدوین: آلفونسو کوارن،مارک سنگر(جاذبه) جو واکر(12 سال بردگی) کریستوفر رز(ناخدا فیلیپس) جان مک مورفی،مارتین پنسا(باشگاه خریداران دالاس) جی کسیدی،کریسپین استرودر،آلن بومگارتن(کلاهبرداری آمریکایی) بهترین جلوه های ویژه: جاذبه هابیت: برهوت اسماگ سفر ستاره ای به درون تاریکی آیرن من 3 رنجر تنها بهترین گریم: باشگاه خریداران دالاس پدربزرگ بد رنجر تنها بهترین طراحی صحنه: کلاهبرداری آمریکایی جاذبه گتسبی بزرگ او دوازده سال بردگی بهترین طراحی لباس: مایکل ویلکینسون(کلاهبرداری آمریکایی) ویلیام چنگ سون پینگ(استاد اعظم) کاترین مارتین(گتسبی بزرگ) مایکل اوکانر(زن نامرئی) پاتریشیا نوریس(12 سال بردگی) بهترین تدوین صدا: همه چیز از دست رفت ناخدا فیلیپس جاذبه هابیت: برهوت اسماگ تنها بازمانده بهترین میکس صدا: درون لوئین دیویس ناخدا فیلیپس جاذبه هابیت: برهوت اسماگ تنها بازمانده بهترین ترانه اورجینال: او(ترانه "آواز ماه") من نفرت انگیز 2(ترانه "شاد") ماندلا: راه طولانی آزادی(ترانه "عشق عادی") یخ زده(ترانه "بگذار برود") تنها دیگر تنها نیست(ترانه "تنها دیگر تنها نیست") بهترین مستند: عمل قتل جذاب و بوکسور جنگ های کثیف 20 فوت از استاردام مکعب بهترین فیلم کوتاه: اون من نیستم قبل از اینکه همه چیز را دست بدهی هلیوم مشکل وورمن من باید به همه چیز اهمیت بدهم؟ بهترین مستند کوتاه: کاراما دیواری ندارد بانو در شماره 6: موسیقی زندگی من را نجات داد ترمینال زندان:آخرین روزهای زندگی خصوصی جک هیل ترس مقابل CaveDigger بهترین انیمیشن کوتاه: وحشی یه اسب بگیر آقای هابلوت تصرفات Room on the Boom بهترین انیمیشن بلند: کرودها من نفرت انگیز 2 یخ زده ارنست و سلستاین باد می زود بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان: زیبایی بزرگ(ایتالیا) شکار(دانمارک) عمر(فلسطین) فروپاشی حلقه شکسته(بلژیک) تصویر گمشده(کامبوج) منبع:سایت نقد فارسی 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ شیوا خودت فکر میکنی جایزه بهترین فیلم به کدومشون میرسه ؟ Gravity احتمالا جایزه بهترین کارگردانی و بهترین بازیگر زن (ساندرا بولاک) رو میگیره ولی بهترین فیلمو فکر نمیکنم ... کاپیتان فیلیپس هم با اینکه فیلم قشنگی بود ولی به نظرم در حد بردن اسکار بهترین فیلم نیست بقیه هم هنوز ندیدم American hustle و Twelve year a save رو میخوام چند روز آینده ببینم 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ والا من از بین نامزدا اینا رو دیدم: جاذبه/Gravity دوازده سال بردگی/Twelve Year a Slave کلاهبرداری آمریکایی/American Hustle ناخدا فیلیپس/Captain Phillips بنظرم رقابت اصلی بین جاذبه و دوازده سال بردگی هست که با توجه به اینکه دوازده سال بردگی تم اسکارپسندتری داره شانس بیشتری داره، توی گلدن گلاب هم برد، بنظرم اینجا هم می بره. بقیه نامزدا اونقدر حرفی ندارن واسه گفتن در کنار این 2 تا، هر چند کلاهبرداری آمریکایی هم فیلم خوبیه تو بازیگرای زن هم بنظرم رقابت بین کیت بلانشیت و ساندرا بولاکه. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ ممنون بخاطر اخبار والا من اونقدر غرق کتاب و فیلمای کلاسیک شدم که دیگه از سینمای روز کاملا دورافتادم خواستم فیلمارو دانلود کنم ولی کیفیت مناسبی برای دانلود هنوز نیومده و در حد DVDrip هست کیفیتشون براهمین دیدنشونو موکول میکنم به اومدن نسخه های قابل تحمل! ولی حتما اولویت بندی رو براساس نتایج نظرات دوستان برای تماشا انجام میدم 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ ممنون بخاطر اخبار والا من اونقدر غرق کتاب و فیلمای کلاسیک شدم که دیگه از سینمای روز کاملا دورافتادم خواستم فیلمارو دانلود کنم ولی کیفیت مناسبی برای دانلود هنوز نیومده و در حد DVDrip هست کیفیتشون براهمین دیدنشونو موکول میکنم به اومدن نسخه های قابل تحمل! ولی حتما اولویت بندی رو براساس نتایج نظرات دوستان برای تماشا انجام میدم بله اکثر فیلما هنوز نسخه بلوریشون نیومده، dvdScr هستن اکثرا کار خوبی می کنید، خودم اشتباه کردم Gravity رو با 720 معمولی دیدم. فیلم بسیار خوبیه ولی باید 3d دیدش 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ والا من از بین نامزدا اینا رو دیدم: جاذبه/Gravity دوازده سال بردگی/Twelve Year a Slave کلاهبرداری آمریکایی/American Hustle ناخدا فیلیپس/Captain Phillips بنظرم رقابت اصلی بین جاذبه و دوازده سال بردگی هست که با توجه به اینکه دوازده سال بردگی تم اسکارپسندتری داره شانس بیشتری داره، توی گلدن گلاب هم برد، بنظرم اینجا هم می بره. بقیه نامزدا اونقدر حرفی ندارن واسه گفتن در کنار این 2 تا، هر چند کلاهبرداری آمریکایی هم فیلم خوبیه تو بازیگرای زن هم بنظرم رقابت بین کیت بلانشیت و ساندرا بولاکه. کلاه برداری آمریکایی رو هم امروز دیدم کاش زودتر میگفتی به جاش دوازده سال بردگی و میدیدم البته کلاهبرداری آمریکایی فیلم خوبی بود از لحاظ ساخت و مخصوصا بازیها فوق العاده خوب بود ولی داستانش اصلا گیرا نبود که آخر آدم از پای فیلم بلند میشه احساس لذت بردن کرده باشه فیلمهای پارسال اسکار خیلی بهتر بودن به نظر میرسه امسال سال ضعیفی برای هالیوود بوده ... حالا شاید 12 سال بردگی و Her نظرمو عوض کنه 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ کلاه برداری آمریکایی رو هم امروز دیدم کاش زودتر میگفتی به جاش دوازده سال بردگی و میدیدم البته کلاهبرداری آمریکایی فیلم خوبی بود از لحاظ ساخت و مخصوصا بازیها فوق العاده خوب بود ولی داستانش اصلا گیرا نبود که آخر آدم از پای فیلم بلند میشه احساس لذت بردن کرده باشه فیلمهای پارسال اسکار خیلی بهتر بودن به نظر میرسه امسال سال ضعیفی برای هالیوود بوده ... حالا شاید 12 سال بردگی و Her نظرمو عوض کنه اوهوم فیلمای پارسال خلاقیت بیشتری توشون بود انگار. کلاهبرداری آره یکم خسته کننده است من گرگ وال استریت رو هم دیدم امروز ، فیلم خیلی خوبیه. ببین اون رو هم Her هم شنیدم فیلم خوبیه. باید ببینم خودمم 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ اینقدر فیلم خوب در آمریکا کم شده که اسکار جذابیت خودشو از دست داده اما هر سال مجذوب این شوی آمریکایی میشیم کافیه لیست فیلمهای اسکاری دهه 40 تا 70 رو با فیلمهای امروزی مقایسه کنید یک لحظه فکر کنید بن افلک اسکار برده اما هیچکاک نه !!!!! 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ اینقدر فیلم خوب در آمریکا کم شده که اسکار جذابیت خودشو از دست دادهاما هر سال مجذوب این شوی آمریکایی میشیم کافیه لیست فیلمهای اسکاری دهه 40 تا 70 رو با فیلمهای امروزی مقایسه کنید یک لحظه فکر کنید بن افلک اسکار برده اما هیچکاک نه !!!!! درسته، هر سال کیفیت فیلما پایین تر میاد بن افلک رو که یادم میاد..... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده