Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ وای تولددد نی نی لووووسه هست... هپی برتدی ...صد سال به این سالها به به :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک دوست گلم من که مدیر خوبی نمیشم امیدوارم شما مدیر خوبی بشین شوخی کردم :دی یه دنیا سلامتی و آرامش براتون آرزو می کنم لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ اقا تبریک انشاالله همیشه شاد و پیروز باشی لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ به به ! ببین تفلد کیه! تولد یه آقا پسر مهلبون ... تفلد تفلد تفلدت مبالکـــــــــــــ مبالکــــ مبالکـــــ تفلدت مبالکــــــــــــ تولدت مبارک مهـــدی جـــان با بهترین آرزوهــــــــــا لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ :hapydancsmil:به به تولد مهدی گل و گلابه:hapydancsmil: :w70:تولدت مبارک مهدی جان:w70: :w14:با آروزی بهترین ها..:w14: :happy: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ :happybday: تولدت مبارک مهدی جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ آقا مهدی تولدتون مبارک .. ایشا...یه روز به همت مردم و مسئولین بتونیم براتون خبرای داغ سیاسی ..اجتماعی ..مذهبی ..فرهنگی ...هدیه بیاریم ... ایشا...با این تاپیکهای هیجانیتون هیچ وقت مثل صفحه اکسل شطرنجی نشید وروزهای عمرتون به اندازه تعداد سلولهای صفحه اکسل بیشمار باد لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ تولدنت مبارک اقا مهدی...............................ایشالله صدسال زنده باشیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی رفیق سلامت باشی دیگم خبرای بد ازت نشنویم حقارت واژه ها را می بینم در مقابل مهربانیت با وجود هزاران تبریک تولد نمی توانم واژه ای مناسب برای این روز فرخنده بیابم فقط می توانم از خالق یکتا برایت بهترین ها را خواستار باشم الهی جاده زندگیت هموار آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد تولدت مبارک http://www.noandishaan.com/forums/thread106064-6.html#post1138178 اوووووووووووف با این کارت یادم انداختی یه سال دیگه پیر شدم:icon_pf (34): مرسی سلامت باشی تفلدت مبارك اميدوارم به هر چي ميخواي برسي:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی ستاره عزیزم شاد باشی تولدتون مبارک .... انشالله 120 ساله شوید... ممنون پاینده باشی :happybday:تبریک میگم اقا مهدی ایشالا جشن 120 سالگی با ارزوی بهترینها چطوری علی جون مرسی حاجی تولدت مبارك مهندس مهدي ايشالا دفعه ديگه كيك عروسي تو بخوريم اينم كيك عروسي! :hapydancsmil: ممنون ریحانه جون ازین کیکا واقعیشو بیار خو تبریک میگم ایمان جان امیدوارم سالی پر از سربلندی و لبخند پیش روت باشه کادوی ناقابلیه ... مرسی عباس جان بازم مرام تو حاجی سیام...منم سودک....تپلدت مبالک....... ایناهاشم... نی نی پس کادوی تپلدم کومرسی ممنون شاد باشی مبارک باشه مهدی جان ایشالله به همه آرزوهات برسی و همیشه شاد و پیروز باشی قربانت عزیز ، سلامت باشی تولدتون مبارکــــ ! تشکر فراوان پیروز باشی تولد مبارک داش مهدی ایشالله صد بیست یک سال عمر باعزت .با ارزوی سربلندی مرسی همشهری ، سلامت باشی عزیزم سپاس از دعوتتون.... . . زادروزتون خجسته مهدی عزیز ممنون سام عزیز ، درود بر مرد میدان ادبیات مبارک دوست عزیز همیشه خندان و ماندگار باشی ممنون رفیق وای تولددد نی نی لووووسه هست...هپی برتدی ...صد سال به این سالها به به :hapydancsmil: نی نی خودتی مرسی یکتا جونم تولدتون مبارک دوست گلم من که مدیر خوبی نمیشم امیدوارم شما مدیر خوبی بشین شوخی کردم :دی یه دنیا سلامتی و آرامش براتون آرزو می کنم هرکی یه نوع مدیره تو مدیر مهربونی منم مدیر خشن دیکتاتور زنده باشی زبون من تیزه ولی به دل نگیر تهش چیزی نیس اقا تبریک انشاالله همیشه شاد و پیروز باشی مرسی مجید جان زنده باشی اردشیر جان داماد نازنین به به ! ببین تفلد کیه!تولد یه آقا پسر مهلبون ... تفلد تفلد تفلدت مبالکـــــــــــــ مبالکــــ مبالکـــــ تفلدت مبالکــــــــــــ تولدت مبارک مهـــدی جـــان با بهترین آرزوهــــــــــا ایشالله همیشه شاد باشی عزیزم با امضاهای شاد تر تولدتون مبارک.... ممنون دوست گرامی :hapydancsmil:به به تولد مهدی گل و گلابه:hapydancsmil: :w70:تولدت مبارک مهدی جان:w70: :w14:با آروزی بهترین ها..:w14: :happy: ممنون قاسم جان پیروز باشی :happybday: تولدت مبارک مهدی جان :happybday: :happy: مرسی مدیر کچل انجمن ایشالله یه ایده جدید واسه تبریک به ذهنت بیاد آقا مهدی تولدتون مبارک ..ایشا...یه روز به همت مردم و مسئولین بتونیم براتون خبرای داغ سیاسی ..اجتماعی ..مذهبی ..فرهنگی ...هدیه بیاریم ... ایشا...با این تاپیکهای هیجانیتون هیچ وقت مثل صفحه اکسل شطرنجی نشید وروزهای عمرتون به اندازه تعداد سلولهای صفحه اکسل بیشمار باد مرسی رفیق ، ایشالله روزی برسه که هیچ خبر سیاسی و داغی نشنویم و بشیم یه کشور مثل سوئیس به اندازه حاصلضرب ستونهای اکسل 2013 تو ردیف هاش برات عمر با عزت آرزو می کنم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ ای وااااای چرا دیر رسیدم من آخه:icon_pf (34): خدا خیرشون نده اینهمه امتحان میذارن واسه آدم آقا مهدی تبریک صمیمانه منو بپذیر امیدوارم به بهترینها برسی و چرخ زندگی به کامت بچرخه پاکی باران مرا یاد تو انداخت تودلت سبز،چراغت روشن روزگارت شیرین،چرخ روزت چرخان تو دگرغصه نخور،دعایش بامن تو فقط شاد بمان :shad:تولددددددددددددت هزارااااااااان بااااااااااااار مبااااااااااااارک:shad: اینم از کادوی ناقابل من لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ وااااااااااااااااای ببین تولد کیه:hapydancsmil:مهدی عزیزم:hapydancsmil: با ارزوی بهترین ها زادروزت رو تبریک میگم پســــــــــــــــریَم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ مبارک باشه . . . تبریک می گم بهتون. . . .:hapydancsmil: تا باشه از این جشن ها . . ان شا ا. لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ تولدت مبارک آقا مهدی 120 ساله شی تشکر بیست سال دیگشم کافیه بابا تولدت مبارک لحظه هات قشنگ ممنونم سارا جان ای وااااای چرا دیر رسیدم من آخه:icon_pf (34):خدا خیرشون نده اینهمه امتحان میذارن واسه آدم آقا مهدی تبریک صمیمانه منو بپذیر امیدوارم به بهترینها برسی و چرخ زندگی به کامت بچرخه پاکی باران مرا یاد تو انداخت تودلت سبز،چراغت روشن روزگارت شیرین،چرخ روزت چرخان تو دگرغصه نخور،دعایش بامن تو فقط شاد بمان :shad:تولددددددددددددت هزارااااااااان بااااااااااااار مبااااااااااااارک:shad: اینم از کادوی ناقابل من آره دیگه کیک تموم شد حالا عب نداره سال دیگه ایشالله ، ممنون وااااااااااااااااای ببین تولد کیه:hapydancsmil:مهدی عزیزم:hapydancsmil: با ارزوی بهترین ها زادروزت رو تبریک میگم پســــــــــــــــریَم:hapydancsmil: ممنون مادریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم :hapydancsmil:مامان آدم اینقد دیر تبریک بگه نوبره ها مبارک باشه . . .تبریک می گم بهتون. . . .:hapydancsmil: تا باشه از این جشن ها . . ان شا ا. ممنون ایشالله لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ مبارک باشه آقا مهدی..:rose::rose::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ [h=2][/h] آقا مهدی عزیز ببخشید من دیر تبریک گفتم ... تولدتون مبارک امیدوارم...:icon_gol: هر روز برایت رویایی باشد در دست , نه دوردست عشقی باشد در دل , نه در سر و دلیلی باشد برای زندگی , نه روز مره گی لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک آقا مهدی:icon_gol::icon_gol: ایشالله به همه آرزوهای خوبتون برسین:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده