princess* 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی هست که ی کلاس خوب برای آموش [h=2] طراحی و بیان تصویری در تهران [/h] به من معرفی کنه .میخوام ارشد طراحی محیط شرکت کنم . ممنون میشم لینک به دیدگاه
marzisalehi 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۲ به نظرم خیلی دیره برای کلاس رفتن. مگه اینکه بخوای سال دیگه آزمون بدی. این کلاسها از اول مهر در دانشگاه تهران برگزار میشه. فکر کنم الآن آخراش باشه. حالا میخوای یه سر بزن شاید بتونی جواب بگیری. 1 لینک به دیدگاه
princess* 10 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ به نظرم خیلی دیره برای کلاس رفتن. مگه اینکه بخوای سال دیگه آزمون بدی. این کلاسها از اول مهر در دانشگاه تهران برگزار میشه. فکر کنم الآن آخراش باشه. حالا میخوای یه سر بزن شاید بتونی جواب بگیری.[/QUO نه برای سال دیگه میخوام .اطلاعتات بیشتری در مورد نحوه ثبت نام وپذیرش از بیرون دانشگاه دارین؟ لینک به دیدگاه
marzisalehi 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ من اطلاع چندانی ندارم. چون خودم میخواستم امسال طراحی محیط امتحان بدم دنبالش بودم. اما بعدا پشیمون شدم و حالا میخوام فضای سبز امتحان بدم. 1 لینک به دیدگاه
morteza bayani 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ سلام من خودم برای طراحی محیط پیش خانوم مهندس عظیمی رفتم و خیلی هم راضی بودم و تا اونجا که اطلاع دارم نفر اول کنکور امسال فضای سبزم پیش ایشون بوده . اسکیس مرتبط با فضای سبز و طراحی محیط رو خیلی خوب کار میکنن یعنی فقط اسکیس رو نمیگفت مطالب کاربردی خیلی خوبی رو کنار کارش میگفت و فکر میکنم تو خود دانشگاه هم تدریس میکنن اگه شماره اشو خواستین بگین تا براتون بفرستم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده