رفتن به مطلب

مردم کشورهای اسلامی کدام پوشش را برای حجاب زنان مناسب می‌دانند؟ +نمودار

ارسال های توصیه شده

الان دوتای اول جوونن پیرن چطورن ؟ شایدم کار فراماسون ها باشه یحتمل دست انگلیس هم تو کاره

البته این واکنش ها طبیعیه وقتی صب تا شب مغز جوون ها توسط انواع روشهای حکومت سم پاشی میشه این نتیجشه

اونا که اصن صورتشون معلوم نیس..نبایدم باشه.چون حجابشون اونطوریه دیگه...

نه بابا این حرفا چیه آقا مهدی؟w58.gif

فقط بنظرم عجیب اومد که چرا اون خانومه اون شکلیه:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
توهم توطئه اپیدمی شده از آخوندا سرایت کرده به قشر جوان:icon_pf (34):

دادا ایمان تند نرو بحث توهم توطئه نیس عکس جلو روته نگاه کن ببین فرقی داره یا نه

من چشمم میوفته فک میکنم فرق داره بعد هم ذکر کردم دادا که بین اونایی که چهرشون معلومه قیاس کردم

میانه روی پیشه کنیم بهتر نیس؟ توطئه هس و توهم توطئه هم هس، حالا ما باس تصمیم بگیریم

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان دوتای اول جوونن پیرن چطورن ؟ شایدم کار فراماسون ها باشه یحتمل دست انگلیس هم تو کاره

البته این واکنش ها طبیعیه وقتی صب تا شب مغز جوون ها توسط انواع روشهای حکومت سم پاشی میشه این نتیجشه

من مفهوم سمپاشی شدن دائمی مغز جونا توسط حکومتو نمیدونم:ws46: (بار معنایی خودبرتر بینی داره، اینطور نیس؟)

ولی میدونم جبهه گیری سریع کار درستی نیس یا بهتر بگم در بیشتر موارد نشون از عدم اندیشه قبل از صحبت کردن داره

• Like 1
لینک به دیدگاه
من مفهوم سمپاشی شدن دائمی مغز جونا توسط حکومتو نمیدونم:ws46: (بار معنایی خودبرتر بینی داره، اینطور نیس؟)

ولی میدونم جبهه گیری سریع کار درستی نیس یا بهتر بگم در بیشتر موارد نشون از عدم اندیشه قبل از صحبت کردن داره

تا حالا برام سوال بود هوادار یعنی هوادار چی ، خب الان فهمیدم هوادار چی ، شما به هواداریت برس ، فک میکنم هدف نظر سنجی مشخصه ، نظرسنجی در مورد پوشش هست نه در مورد اینکه کی جوون تره چی مسن تر :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
تا حالا برام سوال بود هوادار یعنی هوادار چی ، خب الان فهمیدم هوادار چی ، شما به هواداریت برس ، فک میکنم هدف نظر سنجی مشخصه ، نظرسنجی در مورد پوشش هست نه در مورد اینکه کی جوون تره چی مسن تر :banel_smiley_4:

مهدی جان بیخیال من اشتباه کردم:w16:

اون هوادار هم ک میگی وقت ثبت نام چنتا اسم زدم نشد اینا زدم شد مث خیلی از دوستان که حتی اسمشون از چنتا علامت تشکیل شده به همین سادگی :w16:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...