Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ گروه جامعه: نتایج یک نظرسنجی تازه که توسط موسسه تحقیقات اجتماعی دانشگاه میشیگان و با همکاری مرکز تحقیقاتی پیو (PEW) در هفت کشور با اکثریت جمعیت مسلمان انجام شده، حاکی از آن است که بیشتر مردم این کشورها ترجیح میدهند که یک زن به طور کامل، موهایش را بپوشاند. تنها در ترکیه و لبنان، درصد قابل توجهی از پرسششوندگان گفتهاند که زنان بهتر است موهایشان را در ملاء عام نپوشانند. در این نظرسنجی، به پرسششوندگان از هفت کشور تونس، مصر، عراق، لبنان، پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه، کارتی شامل شش تصویر از سبکهای مختلف پوشش سر و صورت داده شد و آنها باید انتخاب میکردند که کدامیک از این شش سبک را برای یک زن در مکانهای عمومی مناسبتر میدانند. هرچند که هیچ عنوانی برای این شش سبک پوشش در روی کارت نوشته نشده بود اما شش تصویر از چپ به راست عبارت بودند از زنانی که برقع و نقاب بر سر داشتند (۱ و ۲)، زنانی که حجابشان کمتر میشد (۴ و ۵) و بالاخره در تصویر ۶، زنی که سرش را نپوشانیده بود. بر اساس نتیجهی کلی این نظرسنجی، اکثریت شرکتکنندگان، گزینهی چهارم، یعنی زنی که موها و گوشش را با یک روسری سفید کاملا پوشانده اما صورتش کاملا مشخص است انتخاب کردند به طوریکه این گزینه با ۵۷ درصد در تونس، ۵۲ درصد در مصر، ۴۶ درصد در ترکیه و ۴۴ درصد در عراق، بالاترین درصد را به خود اختصاص داد. گزینهی سوم نیز که در آن زنی چادر به سر داشت و حجابش محافظهکارانهتر بود، در جایگاه دوم محبوبیت در میان رایدهندگان قرار گرفت. هرچند که در سه کشور تونس، ترکیه و لبنان، طرفداران آن کمتر از ۳ درصد بودند. اما در پاکستان و عربستان سعودی، تمایلات شرکتکنندگان در نظرسنجی به وضوع متفاوتتر بود. به طوریکه در پاکستان درصد آرای گزینههای ۳ و ۲، به ترتیب ۳۱ و ۳۲ درصد بود و ۲۴ درصد نیز به گزینهی ۴ رای دادند. در عربستان سعودی نیز، ۶۳ درصد گزینهی ۲ یعنی زنی را که نقاب بر سر دارد و تنها چشمانش دیده میشود، انتخاب کردند و تصویر زن برقعپوش (۱) نیز ۱۱ درصد رای آورد که بیشترین میزان در میان ۷ کشور تحت بررسی به شمار میرود. از سوی دیگر درحالیکه در چهار کشور، درصد آرای مربوط به تصویر زن بدون حجاب، زیر ۴ درصد بود، در تونس، ۱۵، در ترکیه، ۳۲، و در لبنان، ۴۹ درصد پرسششوندگان، چنین سبکی را برای زن در محیطهای عمومی مناسب دانستهاند. در این میان، ۲۷ درصد نمونهی مورد بررسی در لبنان، مسیحی بودند که اثر آن در نتیجهی نظرسنجی کاملا مشهود است. در این میان، با وجود آنکه درصد بالایی از پرسششوندگان در این کشورها، به پوشش محافظهکارانهتر برای زنان در مکانهای عمومی رای دادهاند، اما همزمان عدهی زیادی نیز گفتهاند که زنان باید بتوانند خود در مورد نوع پوشششان تصمیم بگیرند. این نگرش در تونس، ترکیه و لبنان، به ترتیب با ۵۶، ۵۲، و ۴۹ درصد شایعتر است. در این میان، در عربستان سعودی نیز ۴۷ درصد گفتهاند که زنان باید در انتخاب پوشششان آزاد باشند. تعداد زنان و مردان شرکتکننده در این نظرسنجی تقریبا برابر و ۵۰-۵۰ بود. هرچند که اطلاعات جمعیتشناختی، از جمله نتایج به دستآمده بر اساس جنسیت، در انتشار عمومی آن گنجانده نشده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 24 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ پس اين يعني مسلمين جهان هم فقط تاكيد رو پوشش دارن نه تاكيد رو چادر (( اونم چادر هايي كه از كره و چين و بلاد كفر ميان )) 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ پس اين يعني مسلمين جهان هم فقط تاكيد رو پوشش دارن نه تاكيد رو چادر (( اونم چادر هايي كه از كره و چين و بلاد كفر ميان )) البته به کشور مظلوم لبنان هم بد نیس دقیق بشیم ، چقدر اینا مظلومن خدااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ البته به کشور مظلوم لبنان هم بد نیس دقیق بشیم ، چقدر اینا مظلومن خدااااااااااااا اونجا خيلي مسيحي داره! 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ حجاب کامل باشه نیازی به چادر،از این هایی که آدم خودش دیده نمیشه نیست البته نگاه بعضی ها به خانمها باید عوض بشه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ اونجا خيلي مسيحي داره! [h=1]مردم کشورهای اسلامی کدام پوشش را برای حجاب زنان مناسب میدانند؟ [/h] 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ گزینهی سوم نیز که در آن زنی چادر به سر داشت و حجابش محافظهکارانهتر بود، در جایگاه دوم محبوبیت در میان رایدهندگان قرار گرفت. هرچند که در سه کشور تونس، ترکیه و لبنان، طرفداران آن کمتر از ۳ درصد بودند. اما در پاکستان و عربستان سعودی، تمایلات شرکتکنندگان در نظرسنجی به وضوع متفاوتتر بود. به طوریکه در پاکستان درصد آرای گزینههای ۳ و ۲، به ترتیب ۳۱ و ۳۲ درصد بود و ۲۴ درصد نیز به گزینهی ۴ رای دادند. در عربستان سعودی نیز، ۶۳ درصد گزینهی ۲ یعنی زنی را که نقاب بر سر دارد و تنها چشمانش دیده میشود، انتخاب کردند و تصویر زن برقعپوش (۱) نیز ۱۱ درصد رای آورد که بیشترین میزان در میان ۷ کشور تحت بررسی به شمار میرود. این نگرش در تونس، ترکیه و لبنان، به ترتیب با ۵۶، ۵۲، و ۴۹ درصد شایعتر است. در این میان، در عربستان سعودی نیز ۴۷ درصد گفتهاند که زنان باید در انتخاب پوشششان آزاد باشند.(!!!!!!!!!!!!) تعداد زنان و مردان شرکتکننده در این نظرسنجی تقریبا برابر و ۵۰-۵۰ بود. هرچند که اطلاعات جمعیتشناختی، از جمله نتایج به دستآمده بر اساس جنسیت، در انتشار عمومی آن گنجانده نشده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان کدومو باس باور کرد!! فکر کنم اینکه گفتن باس در انتخاب آزاد باشند گزینه های انتخابیشون محدود بوده بین برقع بیچشم و با چشم.:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ مردم کشورهای اسلامی کدام پوشش را برای حجاب زنان مناسب میدانند؟ تو متن گفته 27 درصد نمونه مورد بررسی مسیحی بودند. البته زندگی نزدیک مذاهب مختلف بر دیدگاه افراد تاثیر گذاره. دیدگاه مردم لبنان محترم ه. چون به آزادی در انتخاب نوع حجاب در عمل باور دارند. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ بله اون خانم که حجابش کامل بود و چادر هم نداشت خب خوبه منتهی یه حجاب هم هست اختراع جدیدهیه چیزی مابین اون جادریه واین سفیده میشیم ما 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ تو متن گفته 27 درصد نمونه مورد بررسی مسیحی بودند.البته زندگی نزدیک مذاهب مختلف بر دیدگاه افراد تاثیر گذاره. دیدگاه مردم لبنان محترم ه. چون به آزادی در انتخاب نوع حجاب در عمل باور دارند. به نظرت تو مملکت ما کدوم گزینه بیشترین رأی رو میاره؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ به نظرت تو مملکت ما کدوم گزینه بیشترین رأی رو میاره؟ به نظر من اینا بیشتر به گزینه 6 رای میدن 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ به نظرت تو مملکت ما کدوم گزینه بیشترین رأی رو میاره؟ تو کشور ما هر قشری پیرو یک نوع حجابه. بدجور هم رو حرفشون هستن و تعصب دارن. متاسفانه کم نیستند افرادی که بلد نیستند به عقاید طرف مقابلشون احترام بذارن. البته اگر همین الان در انتخاب نوع حجاب مردم رو آزاد بذارن، طول میکشه تا جامعه به قول یمنا نگاههاشون به خانمها اصلاح شه. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ تو کشور ما هر قشری پیرو یک نوع حجابه. بدجور هم رو حرفشون هستن و تعصب دارن. متاسفانه کم نیستند افرادی که بلد نیستند به عقاید طرف مقابلشون احترام بذارن. البته اگر همین الان در انتخاب نوع حجاب مردم رو آزاد بذارن، طول میکشه تا جامعه به قول یمنا نگاههاشون به خانمها اصلاح شه. این جواب سوال من نبود ، همه ما تو جامعه می گردیم و یک فیدبک از فضای جامعه داریم سوال من واضح بود ، با توجه به فیدبکی که از جامعه داری به نظرت کدوم گزینه بالاترین رای رو میاره ، در این هم شکی نیست که سلایق متفاوته 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ این جواب سوال من نبود ، همه ما تو جامعه می گردیم و یک فیدبک از فضای جامعه داریم سوال من واضح بود ، با توجه به فیدبکی که از جامعه داری به نظرت کدوم گزینه بالاترین رای رو میاره ، در این هم شکی نیست که سلایق متفاوته با توجه به برخوردهایی که در روز دارم فکر میکنم تو این نظر سنجی آراء به شکل تقریبا مساوی (با یه کم بالا پایین) بین گزینههای 3و4و5و6 تقسیم شه. البته شاید دور از واقعیت باشه اما به نظر من اینجوره. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ با توجه به برخوردهایی که در روز دارم فکر میکنم تو این نظر سنجی آراء به شکل تقریبا مساوی (با یه کم بالا پایین) بین گزینههای 3و4و5و6 تقسیم شه. البته شاید دور از واقعیت باشه اما به نظر من اینجوره. عجب فیدبک باحالی داری از جامعه 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ تصویر شماره 3 شاید مغرضانه شاید هم اتفاقی یه زن میانسالو نشون میده در مقابل بقیه تصاویر که (چهره معلومه) جوان به نظر میان. این تو امار گیری تاثیر میذاره 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ تصویر شماره 3 شاید مغرضانه شاید هم اتفاقی یه زن میانسالو نشون میده در مقابل بقیه تصاویر که (چهره معلومه) جوان به نظر میان. این تو امار گیری تاثیر میذاره اره اصن شماره 3 یه جوریه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ تصویر شماره 3 شاید مغرضانه شاید هم اتفاقی یه زن میانسالو نشون میده در مقابل بقیه تصاویر که (چهره معلومه) جوان به نظر میان. این تو امار گیری تاثیر میذاره اره اصن شماره 3 یه جوریه توهم توطئه اپیدمی شده از آخوندا سرایت کرده به قشر جوان:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ توهم توطئه اپیدمی شده از آخوندا سرایت کرده به قشر جوان:icon_pf (34): خوب عکسه یه جوریه دیگه... نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ خوب عکسه یه جوریه دیگه...نیست؟ الان دوتای اول جوونن پیرن چطورن ؟ شایدم کار فراماسون ها باشه یحتمل دست انگلیس هم تو کاره البته این واکنش ها طبیعیه وقتی صب تا شب مغز جوون ها توسط انواع روشهای حکومت سم پاشی میشه این نتیجشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده