Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ گنجشکی با عجله و تمام توان به آتش نزدیک می شد و برمی گشت ! پرسیدند : چه می کنی ؟ پاسخ داد : دوستم دارد در آتش میسوزد در این نزدیکی چشمه آبی هست و من مرتب نوک خود را پر از آب می کنم و آن را روی آتش می ریزم ! گفتند : حجم آتش در مقایسه با آبی که تو می آوری بسیار زیاد است ! و این آب فایده ای ندارد ! گفت : شاید نتوانم آتش را خاموش کنم ، اما آن هنگام که خداوند می پرسد : زمانی که دوستت در آتش می سوخت تو چه کردی ؟ پاسخ میدم : هر آنچه از من بر می آمد ! 16 لینک به دیدگاه
خانوم اسفندیاری 465 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ جمله زیبا و پرمفهوم گنجشک رو همه ی ما باید در زندگی بیاد داشته باشیم که: هر آنچه ازمون بر میاد برا کمک به دوستامون انجام بدیم البته بدون هیچ توقعی! 11 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ ای کاش بدون هیچ توقعی برای همدیگه فدابشیم......ف 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ ای کاش بدون هیچ توقعی برای همدیگه فدابشیم......ف فدا شدن نمیخواد همین که با هم دیگه درست برخورد کنیم وبه احساسات پاک هم احترام بذاریم کافیه 7 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ از این چیزا تو این دوره زمونه پیدا میشه اما خیلییییییییییی کم!!!!! 2 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ فدا شدن نمیخوادهمین که با هم دیگه درست برخورد کنیم وبه احساسات پاک هم احترام بذاریم کافیه باید بهترینش یعنی فدا شدن رو در نظر داشته باشیم تا به کمترینش یعنی درست برخورد کردن برسیم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده