minoomy 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ سلام دوستان من میخوام در مورد منظر فرهنگی یه مقاله کار کنم و اگه پایان نامم رو حساب نکنیم این اولین تجربه مقاله نویسیم قراره باشه بخاطر همینم به تجربه سبزتان نیازمندیم ? منابعی رو که پیدا کردم (که متاسفانه فقط چنتا مقاله و یکی دوتا کتاب انگلیسی آنلاین بود) اینجا معرفی میکنم هرکی خواست همکاری کنه بسیار استقبال میشه ? کتاب ها: [h=1]1- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (2005), Understanding the Cultural Landscape, Guilford Press[/h][h=1]2- Hilary H. Birks(1988), The Cultural Landscape: Past, Present, and Future, Cambridge University Press[/h][h=1]3- Gabriel R. Ricci (2007), Cultural Landscapes, Transaction Publishers[/h][h=1]4-Richard W. Longstreth (2008), Cultural Landscapes: Balancing Nature and Heritage in Preservation Practice, University of Minnesota Press[/h] مقالات: 1-هما ایرانی بهبهانی و دیگران، 1389، شناسایی نقش ساختارهای طبیعی در شکل گیری منظر فرهنگی سکونتگاه باستانی تخت سلیمان با استفاده از فناوری نوین دورسنجی، مجله محیط شناسی، شماره 54. 2- محمدرضا بمانیان و دیگران، 1389، باززنده سازی منظر فرهنگی تخت سلیمان با تاکید بر رویکردهای بازآفرینی و حفاظت از میراث جهانی ICOMOS، مجله مدیریت شهری، شماره 26. 3- امین رستنده، 1388، ویژگی های بنیادین منظر فرهنگی در فضاهای روستایی کوهستانی در غرب ایران، مجله پژوهش های جغرافیای انسانی، شماره 67. 4- سیروس رضا صبری و دیگران،1385، rebuilding a sustainable image in a cultural landscape، مجله علوم محیطی، شماره 12. 5- فرنوش مخلص و دیگران، 1392، مزار پیرمراد، منظر فرهنگی-آیینی شهرستان بانه، مجله باغ نظر، شماره24. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده