m.r226 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ سلام به دوستان عزیز من الان دارم روزانه ارشد می خونم و امروز متوجه شدم یکی از بچه ها رو به خاطر 5 صدم مغایرت معدل کارشناسی لغو قبولی کردن ولی من کاردانی و کارشناسی خوندم و معدل کاردانی ام رو 6 صدم بیشتر زدم که در مجموع 3 صدم می شه تا حالا که نامه یا اخطاریه برام نیومده ولی برای دوستم حدودا دو ماه پیش این نامه لغو قبولی اومده واقعا کلافه شدم و نمی دونم چی کار کنم از دوستانی که این رو تجربه کردن می خوام که کمک کنن و اگه راه حل و پیشنهادی دارن بگن متشکرم از همتون 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ سلام به دوستان عزیزمن الان دارم روزانه ارشد می خونم و امروز متوجه شدم یکی از بچه ها رو به خاطر 5 صدم مغایرت معدل کارشناسی لغو قبولی کردن ولی من کاردانی و کارشناسی خوندم و معدل کاردانی ام رو 6 صدم بیشتر زدم که در مجموع 3 صدم می شه تا حالا که نامه یا اخطاریه برام نیومده ولی برای دوستم حدودا دو ماه پیش این نامه لغو قبولی اومده واقعا کلافه شدم و نمی دونم چی کار کنم از دوستانی که این رو تجربه کردن می خوام که کمک کنن و اگه راه حل و پیشنهادی دارن بگن متشکرم از همتون موقع ثبت نام مگه تاییدیه معدل از دانشگاه قبلیت ندادی بهشون؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده