pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ ببخشید نمی دونستم کجا بذارم اطلاعیه رو.. دفتر مدیریت ندارین پذیرش سفارت در تالار شهرسازی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) 3 لینک به دیدگاه
kamyar vosooghi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سلام به دوستان عزیز و مهندسین محترم فضای سبز من هم دانشجوی ترم 7 مهندسی فضای سبز دانشگاه تبریز هستم و علاقه مند به طراحی و اجرای فضای سبز در اقلیم های گرم و مرطوب بعلاوه علاقه مند به موضوعی هستم که بنطرم مهم ترین موضوع در هر فضای عمومی و همچنین فضاهای سبز هست که امنیت کاربران آن فضا هاست بنظرم در دروس دانشگاه این موضوع مورد بی توجهی قرار گرفته و خیلی مظلوم مونده ! اگر کسی علاقه به تبادل نظر راجعبه این موضوع داره خیلی خوشحال میشم که تبادل اطلاعات کنیم :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Ailin Th 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلام به دوستان عزیز و مهندسین محترم فضای سبزمن هم دانشجوی ترم 7 مهندسی فضای سبز دانشگاه تبریز هستم و علاقه مند به طراحی و اجرای فضای سبز در اقلیم های گرم و مرطوب بعلاوه علاقه مند به موضوعی هستم که بنطرم مهم ترین موضوع در هر فضای عمومی و همچنین فضاهای سبز هست که امنیت کاربران آن فضا هاست بنظرم در دروس دانشگاه این موضوع مورد بی توجهی قرار گرفته و خیلی مظلوم مونده ! اگر کسی علاقه به تبادل نظر راجعبه این موضوع داره خیلی خوشحال میشم که تبادل اطلاعات کنیم :icon_gol: سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدین موضوعاتی که مطرح کردین واقعا جالب و نیازمند توجه بیشتریه!خوشحال میشیم تو انجمن از تجربیات شما بهره مند بشیم امیدوارم موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
khansa 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ درود دوستان من میخواستم ببینم کیا طراحی فضای سبز شون خوبه پیشنهاد داشتم که اگر ممکنه یه سری چیزا به ماهایی که وضع فضای سبزمون خوب نیست آموخته بشه طراحی اصن کسی هست آیا؟ 1 لینک به دیدگاه
mahdi.pourhasan 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام آره ودر چه سطحی بخوای طراحی کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده