mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ میبینم که خیلی وقت بود تولد نداشتیم مهسا جون درگیر پایان نامشه که امیدواریم به زودی تموم شه و یه شیرینی بخوریم:gnugghender: گفتم تولد همکارمونو بهشون تبریک بگیم 21دی ماه تولد آقا جاوید ه.... Javid Maleki ایشالا خدا صبر فراوونی بهشون بده که بتونن تو تالار اخبار و گفتگوی آزاد خدمت کنن و در کنار بقیه نواندیشانی ها باشن تولدتون مبارک ایشالا عمری پر از موفقیت و سربلندی و عاقبت به خیری داشته باشین و در کنار مهسا جون زندگی خوب و سراسر نشاط رو سپری کنین 30 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ مبارکه جاوید جان هزارو شونصد ساله بشی ایشالله در کنار خانوم گلت:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک ایشاا... همیشه سلامت -موفق و شاد باشید در کنار خانواده لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک آقا جاوید آرزو.. هرچی خودتون می خواین از خدا آرزو می کنم لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ میبینم که خیلی وقت بود تولد نداشتیم مهسا جون درگیر پایان نامشه که امیدواریم به زودی تموم شه و یه شیرینی بخوریم:gnugghender: گفتم تولد همکارمونو بهشون تبریک بگیم 21دی ماه تولد آقا جاوید ه.... Javid Maleki ایشالا خدا صبر فراوونی بهشون بده که بتونن تو تالار اخبار و گفتگوی آزاد خدمت کنن و در کنار بقیه نواندیشانی ها باشن تولدتون مبارک ایشالا عمری پر از موفقیت و سربلندی و عاقبت به خیری داشته باشین و در کنار مهسا جون زندگی خوب و سراسر نشاط رو سپری کنین خانوم احمدی گفتم که بابا راضی به زحمت شما نیستیم خدا بهتون اجر زیاد بده خیلی زیاد راستی مرسی بابت تبریکتون و دعاتون .... منم هم برای شما و هم برای همه دوستان دور و نزدیک نو اندیشان آرزوی موفقیت و شادکامی رو دارم.... لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ مبارکه جاوید جان هزارو شونصد ساله بشی ایشالله در کنار خانوم گلت:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی مهرسا خانوم ......خدا انشاالله به شما و خانوادتون هم خیر و خوشی و سلامتی بده شونصد دقیقاً میشه چند سال ؟میخوام تکلیفم روشن شه و بتونم برای اون سن برنامه ریزی کنم تولدتون مبارک ایشاا... همیشه سلامت -موفق و شاد باشید در کنار خانواده مرسی معمار عزیز ....امیدوارم شما هم شاد و سلامت باشید اونم برای سالهای بسیار طولانی تولدتون مبارک آقا جاوید آرزو.. هرچی خودتون می خواین از خدا آرزو می کنم مرسی آرزوی من عاقبت بخیری همه جونهای وطنم ایرانه لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ تبریک میگم جاوید جان ... موفق و سربلند و پایدار باشی لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ آقا جاوید اینم کادوی من برای شما لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم اقا جاوید 120ساله باشی و همیشه شاد و سر بلند و پیروز لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک. ایشاله جشن تولد صد سالگیتون رو در کنار عزیزترین هاتون جشن بگیرید. :icon_gol: لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ تبریک فراوان......آرزوی شادی براتون میکنم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ تبریک میگم. تولدتون مبارک باشه ایشالله صدو بیست ساله بشید. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ به به ببین تولدت کیههه مدیر مدیره خود مدیرههه:hapydancsmil: پس چرا اینجا انقدر ساکت وخلوته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس کیکتون کوووووووووووو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من با خودم همه چیز آوردم فشفشه ترقه بادکنک:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم شمع هااااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داداش جاوید برا خودتم بستنی آوردم:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم کادوی خودمهههه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انشاالله همیشه سالم وسلامت وخوشبخت وخندون و موفق باشییییییییییی لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ تولدتون رو با بهترین آرزوها تبریک میگم و زندگی خوب و خوشی رو برای همه عمر و البته به همراه همسرتون آرزومندم.... لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ تبریک میگم جاوید جان ... موفق و سربلند و پایدار باشی مرسی عباس عزیز ....شما هم موفق و موید باشید آقا جاوید اینم کادوی من برای شما آقا محمود مرامت عشقه خوشم میاد با دست پر اومدی.... مرسی عزیز منم تبریک میگم اقا جاوید 120ساله باشی و همیشه شاد و سر بلند و پیروز مرسی مجید جان 120 بیست با این وضع و اوضاع خیلی زیاده به 50 راضیم به رضای خدا شما هم شاد و سر بلند و پیروز باشین تولدتون مبارک. ایشاله جشن تولد صد سالگیتون رو در کنار عزیزترین هاتون جشن بگیرید. :icon_gol: مرسی نامدار عزیز ..... امیدوارم شما هم لبتون همیشه با عزیزانتون خندون و تنتون سالم بشه تبریک فراوان......آرزوی شادی براتون میکنم:hapydancsmil: علامت سوال ویرگول سیمیکالون!! مرسی از تبریکتون منم براتون آرزوی شادی دارم تبریک میگم. تولدتون مبارک باشه ایشالله صدو بیست ساله بشید. مرسی سلامت عزیز زحمت کشیدی تشریف آوردی تولدتون مبارک بسیار بسیار سپاسگذارم.... لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ به به ببین تولدت کیههه مدیر مدیره خود مدیرههه:hapydancsmil: پس چرا اینجا انقدر ساکت وخلوته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس کیکتون کوووووووووووو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من با خودم همه چیز آوردم فشفشه ترقه بادکنک:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم شمع هااااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داداش جاوید برا خودتم بستنی آوردم:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم کادوی خودمهههه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انشاالله همیشه سالم وسلامت وخوشبخت وخندون و موفق باشییییییییییی آبجی راضیه دمت گرم ترکوندی با این همه کادو بستنی و غیره ببینم مگه من دخترم برام عروسک خرسی اونم دخترونش رو بهم هدیه دادی؟! مرسی از تبریکت عزیز تولدتون رو با بهترین آرزوها تبریک میگم و زندگی خوب و خوشی رو برای همه عمر و البته به همراه همسرتون آرزومندم.... مرسی هستی خانوم .....امیدوارم که شما هم خوشبخت باشین و لبتون هم همیشه خندون باشه.... لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ مهم?.,اینا نیستن مهم تبریک گفتن بلهههههه میدونم بابا شوخی کردم ....همین که تشریف آوردین یعنی قدم منت گذاشتن رو دوتا چشم ما و اومدین تبریک گفتین خیلی خیلی شرمندمون کردین....فقط خواستم بخندونمتون همین :icon_gol: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ دوغوم گونون موتلو اولسون گوزل اوغلان:cakesmileyf: ایللر بویو سالیخ و شادلیخ ارزیلیرام سنه و گوزل عایلنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده