مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 7 فروردین، 2014 آموزش عالی گاهی محل خارق العاده ترین بنا های معماری جهان نیز به شمار می روند. در زیر مجموعه ی کوچکی از خیره کننده ترین کتابخانه ها ی جهان وجود دارد. چه تاریخی و چه مدرن، این مراکز علم و یادگیری، تاریخ و فرهنگ دوره های مربوطه ی خود را هم حفظ کرده اند. من به شخصه نمی توانم در بعضی از این کتابخانه ها تمرکز کنم زیرا بسیار زیبا هستند و چشم از دیدن آنها سیر نمی شود. 15 کتابخانه ی برتر از این قرارند. کتابخانه ی کانون دانشگاه – شهر نیویورک، آمریکا کتابخانه ی مجلس کانادا – اتاوا ، کانادا کتابخانه ی دست نوشته ها و کتاب های نادر Beinecke دانشگاه ییل – نیو هیون، کنکتیکت کتابخانه ی حقوق مرکزی ایالت آیوا – آمریکا کتابخانه ی سزالو Suzzalo در دانشگاه واشنگتن – سیاتل، آمریکا کتابخانه ی ادمونت ابی Admont Abbey– اتریش کتابخانه ی ایالتی – ویکتوریا، استرالیا کتابخانه ی El Real Monasterio de El Escorial– مادرید، اسپانیا کتابخانه ی خوزه وسکنسلوس (José Vasconcelos ) – مکزیکو سیتی، مکزیک Real GabinetePortuguês de Leitura– ریو دژانیرو، برزیل کتابخانه ی ملی فنلاند – هلسینکی، فنلاند کتابخانه ی میچل Mitchell– سیدنی، استرالیا کتابخانه ی کتابهای نادر توماس فیشر(Thomas Fisher) دانشگاه تورنتو – تورنتو، کانادا کتابخانهیجرج پیبادی George Peabody– بالتیمور، مری لند تالار الهیات استراحفStrahov– پراگ، جمهوری چک و در پایان کتابخانه ملی ایران 22
a.namdar 5908 ارسال شده در 8 فروردین، 2014 چجوری اونجا می تونن کتاب بخونن. من اگه برم اونجا، حواسم پرت میشه عمرا بتونم حتی یک خط بخونم. 7
خانوم اسفندیاری 465 ارسال شده در 8 فروردین، 2014 واقعا جالب بود حالا شما بگین برم اونجا کتاب بخونم یا اونجا رو نگا کنم از بس قشنگ بود 5
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2014 واقعا جالب بودحالا شما بگین برم اونجا کتاب بخونم یا اونجا رو نگا کنم از بس قشنگ بود هردو من که باشم فقط میرم نگاه می کنم 4
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2014 چجوری اونجا می تونن کتاب بخونن. من اگه برم اونجا، حواسم پرت میشه عمرا بتونم حتی یک خط بخونم. منم وقتی دیدم واقعا مجذوب معماری و سلیقه اونا شدم 4
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2014 خیلی جالب بودمخصوصا عکس آخر که دیگه عکس اخری که شاهکار معماریه 4
black banner 9103 ارسال شده در 8 فروردین، 2014 ما هم سر خيابونمون يك كتابخونه داريم ! يك خانومه اونجا كتابداره .... صبح ساعت 8 مياد تا 2 يكم چرت ميزنه ! بعد ميره خونشون 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 آخه چرا روحیه آدمو از بین میبرین مرسی عمو مثل همیشه عالی بود 2
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2014 آخه چرا روحیه آدمو از بین میبرین مرسی عمو مثل همیشه عالی بود کتابخانه ملی خودمونم گذاشتم تازه عکس کتابخانه منم دیدید دیگه خیلی شبیه همند 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 کتابخانه ملی خودمونم گذاشتم تازه عکس کتابخانه منم دیدید دیگه خیلی شبیه همند آره واقعا ولی انصافا به کتابخانه ملی خودمون نمی میرسه هیچ جا:icon_pf (34): 3
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2014 آره واقعا ولی انصافا به کتابخانه ملی خودمون نمی میرسه هیچ جا:icon_pf (34): دقیقا کتابخانه های ایران تکند 3
ارسال های توصیه شده