رفتن به مطلب

طرح توجیهی ایجاد مرکز ماساژ و اسپای سلامت


ارسال های توصیه شده

ماساژ درماني عبارتست از دست ورزي بر روي بافت هاي نرم بدن. اين درمان به رهايي از استرس و فشارعضلاني و درد ناشي از صدما ت و سرعت بهبود ناراحتيهاي حاد و مزمن كمك مي كند. امروزه ميليونها نفر در سراسر جهان از اين روش به عنوان يك روش مراقبت بهداشتي استفاده مي كنند. کلمه ماساژ از یک کلمه یونانی به نام Massein که به معنای ما لیدن است و مربوط به یک لغت لاتین Manus به معنای دست گرفته شده است. ولی به طور کلی، ماساژ عبارتست از یک سری حرکات منظم، مرتب و اصولی که روی بافتهای بدن به منظور اهداف خاصی بکار می رود. به عبارت دیگر ماساژ عبارتست از یک سری حرکات و مهارتهای دستی که بطورمنظم و مخصوص بر روی بافتهای بدن جهت تأثیر بر سیستم عصبی، عضلانی، پوست، مفاصل و گردش خون بکار می رود.

 

تاریخچه ماساژ با سیری در تاریخ متوجه می شویم که ماساژ در تمام ملل و با فرهنگهای مختلف مرسوم بوده و شاید دلیل رواج آن عامه پسند بودن آن نزد تمام مردم باشد و در گذشته مردم بدون اینکه از تأثیرات فیزیولوژیکی و درمانی ماساژ آگاهی داشته باشند ازآن استفاده می کردند، مثلا" ضرب دیدگی ها اولین اقدام آنها تکان دادن و یا مالش عضو صدمه دیده بوده است. تاريخچه اين درمان به حدود 2700 سال قبل از ميلاد برمي گردد . در متن كتاب امپراطور زرد (كتاب مرجع طب داخلي چين) براي درمان فلج و تب و لرز به ورزش، ماساژ پوست و عضلات و نیز تمرينات بر روي دست و پا توصيه شده است. بقراط در حدود 400 سال قبل از ميلاد ضرورت استفاده از مالش را به عنوان يك درمان بخصوص در درمان آسيبهاي ورزشي و جنگي ، به پزشكان گوشزد كرد. اسناد قديمي دال بر استفاده ژاپنيها و نيز ساير تمدنها نظير مصر، روم و عرب از ماساژ درماني موجود است. ماساژ درماني به شيوه نوين و علمي، توسط هنريك لينگ (1839-1776) بر پايه ماساژ و ورزش بنيان نهاده شد. دو برادر پزشك امریكايي به نام جورج و چارلز تيلور پس از تحصيل در سوئد ، در سال 1850 اين رشته را به امريكا معرفي نمودند . در مِیان ملل و اقوامی که در گذشته از ماساژ به شکل وسیع تری استفاده می کردند میتوان ازمصریها، ایرانیان، یونانیان، چینی ها و ژاپنی ها نام برد و همینطور از بین دانشمندان و اطباء قدیمی که از تکنیکهای ماساژ استفاده می کردند می توان به بقراط و ابوعلی سینا اشاره کرد. بقراط به نتایج سودمند مالش و ماساژ در تأمین و بازگرداندن نیروی عضلانی افراد ناتوان تا حدی پی برد و برای درمان بعضی از عوارض مفصلی و عضلانی از این روشها استفاده نمود. امروزه نیز از ماساژ با اهداف مختلف و به شکل وسیع و گسترده ای استفاده می کنند و بویژه در درمان دردهای عضلانی و مفصلی جایگاه ویژه ای را نسبت به سایر روشهای درمانی به خود اختصاص داده است و همچنین در توانبخشی و بازتوانی بیماریهای مختلف به شکل خاصی بکار می رود.

 

Massage_Center_Design.jpg

 

انواع ماساژ ماساژ در همه جای دنیا جزء نرمش های آرام بخش به حساب می آید و همه کشورها در حال ارتقاء آن هستند و رفته رفته این نرمش در حال وارد شدن به چرخه سلامتی انسان است.هزاران نوع مختلف ماساژ وجود دارد که با سلیقه ها و نیازهای متفاوت مردم مطابقت دارد. در این قسمت تعداد انگشت شماری از انواع مختلف ماساژ را برای شما آورده ایم که هر یک از شما چه یک مرد تنومند، چه فرد درحال رشد و در سنین بلوغ، همه و همه می توانید از آنها بهره ببرید.

 

ماساژهای ملایم

masage2.jpg

 

1-ماساژ کالیفرنیایی ابتدا کل بدن را چرب می کنید و سپس ضربه های آرامی را پشت سر هم بر آن وارد می کنید. مقدار بسیار کمی فشار در این نوع ماساژ وجود دارد. فواید: کل بدن به آرامش دست پیدا می کند و ذهن شما نیز در حالت مناسبی قرار می گیرد. همانطور که مشاهده کردید این ماساژ باعث می شود که حالت نرمی به تمام اعضای بدن شما دست بدهد. دلیل نیاز شما به آن: اگر شما در محیطی زندگی می کنید که دائما تحت فشار قرار دارید ماساژ کالیفرنیایی بهترین راه برای تمدد اعصاب و بدست آوردن آرامش است. این ماساژ باعث می شود که باتری بدن شما مجددا شارژ شود و نگرانی هایتان را برای مدت کوتاهی بدست فراموشی بسپارید.

 

2-اِسالِن این نوع ماساژ ماهیچه ها را منبسط کرده و گردش خون را به وسیله مالش های طولانی مدت و ملایم تنظیم می نماید. با این کار هشیاری بدن شما بالا رفته و قدرت تفکر شما را به طرز شگفت انگیزی ارتقا می دهد. فواید: علاوه بر اینکه آرامش عضلات و سیستم عصبی را برای شما به همراه دارد، غدد لنفاوی و رگ های خونی را هم وادار می کند که تکسین بیشتری دفع کنند و همچنین قابلیت ارتجاعی بافت ها را نیز افزایش می دهد. دلیل نیاز به آن: اگر شما در دنیای سرعت زندگی می کنید و نمی توانید برای بدن خود آنطور که باید و شاید اهمیت قائل شوید این تنها کاری است که می تواند جوانی و شادابی را تضمین کند.

 

3-حس درمانی نقاطی که در دست ها و پاها از خود نسبت به یک محرک بیرونی عکس العمل نشان می دهند، به تمام نقاط بدن می رسند و از این طریق از فشار وارد بر این قسمتها را کاهش می دهند. این ماساژ گردش خون، و عملکرد ذهن و بدن را بهبود می بخشد. فواید: از جمله مزایای این تمرین ارتقای هشیاری روحی و جسمی است. انگیزه، اعتماد به نفس و تمرکز شما افزایش پیدا می کند. دلیل نیاز به آن: یک تغییر جزئی در دست ها و پاهای شما می تواند سیستم کل بدن شما را دگرگون سازد .

4-ماساژ تایلندی این نوع ماساژ به "یوگا برای افراد تنبل" تشبیه شده که در آن تمام عضلات بدن کشیده می شوند و مفاصل نیز باز و بسته می شوند. این کار را باید از کف پای خود شروع کنید و کم کم آنرا به قسمت های بالایی هدایت کنید. فواید: متخصصان این نوع ماساژ معتقد هستند که اگر تمرین های آنرا انجام دهید، بدن شما از آن حالت خشکی در می آید و "سطح انرژی" بدن در حال نرمال قرار می گیرد. دلیل نیاز به آن: با این کار قابلیت ارتجاعی بدن افزایش پیدا کرده، سلامت تمام نقاط آن تضمین می شود. و بیشتر به افرادی توصیه می شود که بیشتر وقت خود را در پشت میز صرف می کنند.

5-وَتسو در این نوع ماساژ فرد مورد نظر در داخل آب گرم دراز می کشد و سپس قسمت های مشخصی از بدن او مورد ماساژ قرار می گیرد. به دلیل اینکه جاذبه در آب تا حدی کمتر می شود ماساژ دهنده از آزادی عمل بیشتری برخوردار است. فواید: زمانی که در آب شناور هستید بیشتر بر روی تنفس خود تمرکز می کنید و به همین دلیل نفس های عمیق کشیده و به آرامش بیشتری دست پیدا می کنید. دلیل نیاز به آن: اگر می خواهید زمانیکه در آب شناور هستید به آرامش کامل دست پیدا کنید، وتسو بهترین انتخاب است.

6-ماساژ استخوانی بر اساس درمان از طریق مالش ماهیچه ها و استخوان ها این نوع ماساژ شما را از شر فشار و استرس ذهنی و ماهیچه ای خلاص می کند. بدن را متعادل می کند، درد و استرس را از شما دور نگه می دارد. فواید: هشیاری درونی شما را افزایش می دهد و سبب می شود شما مشکلات و ناراحتی هایتان را درمان کنید. ( به اصطلاح نوعی خود درمانی است) دلیل نیاز به آن: این ماساژ از سایر ماساژ هایی که ذکر شده تاثیر بیشتری داشته و اثر آن برای مدت زمان بیشتری در بدن شما باقی می ماند. همچنین سلامتی روحی و روانی را نیز به همراه دارد.

 

ماساژهای شدید حالا از این ماساژهای ملایم و شیرین می گذریم و به انواع سخت تر آن می رسیم. ماساژهای عمیقی که تاثیر آنها بسیار شگرف و عینی است.

1-ماساژ آما بر اساس طب سوزنی چین باستان این ماساژ بر روی قسمت های حساس بدن تاثیر گذاشته و میزان انرژی را تنظیم می کند. فواید: کانال هایی برای ورود و خروج انرژی باز می کند و مزایای بیشماری را به همراه دارد. دلیل نیاز به آن: استرس، کمر درد، اضطراب، سر درد، بیخوابی، و آرتروز تنها نمونه های کوچکی از بیماری هایی هستند که از طریق این نوع ماساژ قابل درمان می باشند.

 

2-شیاتسو همانند آما، شیاتسو نیز بر روی نقاط فشار کار می کند، اما علاوه بر آن بر روی گردش خون و کشش مفاصل نیز موثر است. فواید: این ماساژ سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند و شما را در مقابل کمر درد، سر درد، اسم، و خشکی ستون فقرات نجات می دهد. دلیل نیاز به آن: شیاتسو به عنوان یکی از ماساژ های معروف به شمار می رود که تمام مزایای آن از طریق علمی به اثبات رسیده اند. این ماساژ برای دنیای سخت کاری امروز گزینه خوبی است.

 

3-ماساژهای ورزشی این ماساژ بیشتر برای ورزشکاران کاربرد دارد و تلفیقی از ماساز سوئدی و شیاتسو است که بر روی ماهیچه های خاصی که ورزشکار بیشتر از آنها استفاده می کند توجه دارد. فواید: باعث می شود که ورزشکار کار خود را به بهترین نحو انجام دهد، احساس سستی و تنبلی را از بین می برد، آسیب های ورزشی را التیام می بخشد، از ورم کردن قسمت های مختلف بدن جلوگیری می کند و در آخر به بهبود اندام صدمه دیده کمک می کند. دلیل نیاز به آن: اگر شما ورزش را به طور حرفه ای دنبال می کنید، این ماساژ یکی از تمرین های ضروری در دوره آموزشی شماست.

 

4-ماساژ سوئدی این ورزش به عمق ماهیچه ها و استخوان ها نفوذ می کند و جریان خون به سمت قلب را تسریع می بخشد. فواید: زمان بهبودی از آسیب های وارده بر ماهیچه ها را کاهش می دهد، دفع اوریک اسید و لاکتیک را افزایش می دهد و در آخر قابلیت ارتجاعی رباط و زرد پی را بیشتر می کند. دلیل نیاز به آن: اگر شما دچار تنبلی مزمن عضلات هستید و یا اگر شغل شما طوری است که باید همیشه مشغول کارهای سخت فیزیکی باشید، ماساژ سوئدی برای شما نقش دارو را بازی می کند.

 

ماساژهای نوین

 

massage.jpg

1-کشش لنفاوی مالش های آرام و دایره ای شکل بر روی سیستم لنفاوی بدن تاثیر بسزایی دارد. عدم تحرک باعث جمع شدن میزان بالایی توکسین در بدن انسان می شود و شما می توانید از طریق ماساژ آنها را از بدن خود خارج نمایید. فواید: این ماساژ سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد و همچنین سوخت و ساز شیمیایی را که می تواند استرس و فشار را کنترل نماید، را تنظیم می کند. دلیل نیاز به آن: اگر شما به درستی غذا نمی خورید، سیگار می کشید، از مشروبات الکلی استفاده می کنید و بدن شما توانایی تنظیم ترشح مناسب هورمون ها را ندارد و تکسین ها تمام نقاط بدن شما را اشغال کرده اند، بهتر است خیلی سریع به این ماساژ رجوع کنید.

2-جین شین دو بر اساس طب سوزنی چین و طب سنتی ژاپنی ها، جین شین دو باعث از بین رفتن استرس و پیدا کردن دید تازه ای نسبت به دنیای خارج می شود. فواید: جین شین دو نقاط تحت فشار را آرام می کند و احساساتی نظیر: استرس، اضطراب، گناه و خشم را از بین می برد. دلیل نیاز به آن: اگر شما جزء آن دسته از افراد خود دار هستید که تمام ناراحتی ها و مشکلات را برای خودتان نگه می دارید این ماساژ راه خوبی برای تخلیه عواطف درونیتان است.

3-تراگر استفاده مکرر از دست و پا و کمر باعث گرفتگی عضلات این قسمت از بدن می شوند و از طریق این ورزش می توانید تسکین و آرامش را به آنها هدیه کنید. فواید: تحرک شما را بیشتر می کند، آرامش خاطر و "سلامت درونی" را برایتان به ارمغان می آورد. دلیل نیاز به آن: خشکی مفاصل را از بین می برد و قابلیت انعطاف پذیری بدن را افزایش می دهد. 4-ماساژ سنگی سنگ های سرد و یا گرم کاملا صاف را که به روغن آغشته شده اند را به بدن فرد فشار می دهیم. این ماساژ معمولا با ماساز سوئدی همراه است. فواید: گفته می شود که سنگ های مختلف دارای خواص درمانی متفاوتی هستند به همین دلیل مزایای هر سنگی متفاوت است و با توجه به نیاز مراجعین قابل درمان می باشد. دلیل نیاز به آن: برای آندسته از افرادی که به خواص جادویی سنگ ها اعتقاد دارند پیشنهاد می شود.

5-ماساژ سر با لمس کردن جمجمه که تمام اعصاب بدن انسان در آن قرار دارد و تنش و استرس از آنجا شروع می شود می توانید تمام عملکردهای نادرست را از بین ببرید. فواید: این ماساژ به عنوان نوعی خود درمانی به شمار می رود و هر کس به راحتی می تواند این کار را بر روی خود پیاده کند. همچنین عملکرد کلیه سیستم ها بدن را به حالت نرمال باز می گرداند. دلیل نیاز به آن: برای بیماری های گردن، ستون مهره ها و تمام بیماری هایی که به دلیل استرس در فرد بروز می کنند و بیماری های روانی بسیار مفید است. 6-پفریمر این ماساژ را خانمی که خود دچار فلج نسبی بود کشف کرد به همین دلیل نام او را بر روی این ماساژ گذاشتند. این ماساژ فشار های عضله ای را کاهش می دهد و باعث به جریان افتادن خون در رگ ها شده و اعصاب حسی را رها می کند. فواید: فرایند اکسید و دی اکسید شدن را در ماهیچه هایی که هیچ حرکتی ندارند تسریع می بخشد و سلامت فرد را تضمین می کند. دلیل نیاز به آن: این ماساژ می تواند به کسانیکه از بیماریهای ماهیچه ای نظیر: تصلب بافتها، پارکینسون، سکته، سوء تغذیه رنج می برند می توانند از فواید این ماساژ بهرمند شوند.

 

ماساژ و مالش راهی برای سالم سازی بدن ماساژ( یا مالش) شیوه ای است که روی مجراهای اصلی و فرعی انرژی حیاتی و رگ های خون انسان و نقاط مناسب بدن برای طب سوزنی و محل های معین انجام می شود و با انجام آن از ابتلا به بیماری ها جلوگیری و به سالم سازی بدن کمک می شود.

 

تاثیر ماساژ روي سلامت پوست بهبود جريان خون و لنف پوست، با هدف بهبود قوام پوست و کشش عضلاني صورت، ريلکس شدن عضلات صورت و اطراف چشم، از بين رفتن سردرد، کاهش استرس و نگراني از اهداف ماساژ صورت است. اين مسايل در صورت ماساژ صحيح و علمي قابل دستيابي بوده و مورد قبول مکاتب مختلف هستند. ليکن در برخي از مکاتب شرقي علاوه بر مسايل فوق، تحريک نقاط خاصي از صورت نيز مطرح است که گفته مي ‌شود اين نقاط داراي کارايي‌ هاي خاصي در تنظيم عملکرد خود صورت و نيز برخي از اعضاي دور دست بدن مي‌ باشند. همان ‌طور که مي‌ دانيد اين نقاط در طب سوزني چين باستان و يا در بعضي از متدهاي عملي يوگا نيز مطرح مي ‌باشد و تحريک اين نقاط با هدف تحريک و جاري شدن انرژي حياتي بدن صورت مي ‌گيرد. البته با علوم امروزي، تفسير و پذيرش وجود چنين نقاطي، چندان قابل پذيرش نمي ‌باشد، ولي همچنان به عنوان يک روش درماني تکميلي در بسياري از کشورها انجام مي‌ گيرد.

 

فواید ماساژ صورت ماساژ صورت و بدن در تمام فرهنگ‌ ها و جوامع از قدیم ‌الایام شایع بوده و حتی در برخی تمدن ‌های قدیمی مراکز خاصی برای این کار وجود داشته است؛ مثلا یکی از قدیمی ‌ترین نوشته‌ ها راجع به ماساژ درمانی در کشور چین به دست آمده که مربوط به سه قرن پیش از میلاد است. علاوه بر این در کشورهای یونان، ایران، ژاپن و هند نیز این روش قدمت زیادی دارد. این کار امروزه نیز طرفدارانی در تمام دنیا دارد که جهت کاهش روند پیری و ایجاد شادابی پوست، کاهش استرس و کاهش انقباضات عضلانی پوست انجام می شود و بیشتر افراد به ماساژ صورت علاقه‌ مند هستند. این حالت به ویژه در اروپا بسیار شایع است، ولی در کشورهای شرقی ماساژ صورت عموما بخشی از ماساژ بدن بوده و یک روش درمانی محسوب می ‌شود. واقعا نیاز است که ماساژور (فرد ماساژ دهنده) در این کار تخصص داشته باشد؟ ماساژ معمولی صورت و یا سایر اعضای بدن در منزل قابل انجام است، ولی اگر خواهان یک ماساژ اصولی و موثر هستید، ‌بهتر است این کار توسط افراد ماهر و مجرب انجام شود. این افراد باید آموزش های لازم را در این زمینه دیده باشند. این دوره‌های آموزشی جهت اطلاع از وضعیت آناتومی عضلات و اسکلت ‌بندی صورت و چگونگی توزیع عروق خونی و لنفی و اعصاب ناحیه بوده و در بعضی از کشورها گذراندن این دوره جهت کسب مدرک رسمی اجباری است. در بیشتر مراکز، ماساژ با دست رایج است، ولی در واقع دستگاه‌ های مکانیکی خاص با ابعاد و اندازه ‌های مختلف نیز جهت این کار طراحی شده اند که بسته به ناحیه مورد نظر می ‌توان از آن ها استفاده کرد. ماساژ روی سلامت پوست هم تاثیر دارد؟ بهبود جریان خون و لنف پوست، با هدف بهبود قوام پوست و کشش عضلانی صورت، ریلکس شدن عضلات صورت و اطراف چشم، از بین رفتن سردرد، کاهش استرس و نگرانی از اهداف ماساژ صورت است. این مسایل در صورت ماساژ صحیح و علمی قابل دستیابی بوده و مورد قبول مکاتب مختلف هستند. لیکن در برخی از مکاتب شرقی علاوه بر مسایل فوق، تحریک نقاط خاصی از صورت نیز مطرح است که گفته می ‌شود این نقاط دارای کارایی‌ های خاصی در تنظیم عملکرد خود صورت و نیز برخی از اعضای دور دست بدن می‌ باشند. همان ‌طور که می‌ دانید این نقاط در طب سوزنی چین باستان و یا در بعضی از متدهای عملی یوگا نیز مطرح می ‌باشد و تحریک این نقاط با هدف تحریک و جاری شدن انرژی حیاتی بدن صورت می ‌گیرد. البته با علوم امروزی، تفسیر و پذیرش وجود چنین نقاطی، چندان قابل پذیرش نمی ‌باشد، ولی همچنان به عنوان یک روش درمانی تکمیلی در بسیاری از کشورها انجام می‌ گیرد. ماساژ صحیح صورت باید چگونه باشد و چه نکاتی قبل از آن رعایت شود؟ ماساژ صورت به شکل دایره‌ های کوچکی معمولا از قسمت‌ های میانی صورت شروع شده و با نظم خاصی به طرفین صورت و گردن امتداد می‌ یابد و در همان حال نقاط خاصی از پوست که در بالا به آن ها اشاره شد، تحت فشار و تحریک موضعی قرار می ‌گیرند. از شایع‌ ترین این نقاط می ‌توان نقاطی در ریشه ‌بینی، دو طرف گوشه های دهان، جلوی گوش، گوشه‌ های داخلی چشم، روی گیجگاه و نقطه ‌ای بین لب فوقانی و چانه را نام برد. توجه کنید که ماساژ باید به صورت حرکت آهسته و نقطه به نقطه انگشتان انجام گرفته و این حرکت باید کاملا ملایم و بدون فشار بوده و در ضمن نباید باعث کشیده شدن پوست شود. جهت حرکت دست باید به صورت دایره‌ای کوچک به سمت بالا بوده و عضلات صورت نباید به طرف پایین کشیده یا فشرده شوند. قبل از انجام ماساژ چه نکاتی باید رعایت شود؟ قبل از انجام ماساژ، شستشوی دست فرد ماساژدهنده با آب و صابون ضروری است. اگر فرد لنز چشمی دارد باید در آورده شود. مصرف کرم یا روغن ماساژ نیز الزامی است. ماساژ در چه مواردی ممنوع است؟ اگر پوست صورت شما دارای زخم باز یا بریدگی، آکنه شدید یا کورک یا هر نوع عفونت پوستی دیگر، التهاب یا اگزمای شدید است، و یا چنان چه اسکار جوشگاه جدیدی در صورت شما ایجاد شده و یا در حال شکل ‌گیری است، نباید سراغ ماساژ بروید. در این موارد بهتر است قبل از ماساژ پوست صورت، با پزشک مشورت کنید. برای آکنه هم ماساژ ممنوع است؟ نه، در مورد بیماری آکنه و روزاسه روش ماساژ خاصی وجود دارد که از مرکز صورت شروع شده و با حرکت ملایم جادویی به سمت اطراف و به طرف گردن کشیده می‌ شود که باعث بهتر شدن حرکت لنفی صورت شده و ادم و قرمزی شدید را که همواره در این بیماران وجود دارد، کاهش می ‌دهد. از این روش به عنوان درمان مکمل بیماری روزاسه می ‌توان استفاده کرد، ولی در کل توصیه اصلی این است که در صورت وجود سایر بیماری ‌های پوستی در صورت، این کار را انجام نگیرد و هر نوع ماساژ پوستی توسط فرد تعلیم دیده و بدون عجله و کشش خاصی صورت پذیرد.

 

ماساژدرماني براي ماساژ درماني اثرات مثبت زيادي از بهبود گردش خون تا بهبود متابوليسم بدن ذكر شده است. بخصوص در مورد ماساژ سوئدي نشان داده شده كه در كاهش درد عضلاني، كاهش استرس و بهبود ايمني مؤثر بوده است. همچنين در افزايش عملكرد تنفسي، كاهش ادم ناشي از انسداد رگهاي لنفاوي و كمك به بهبود صدمات وارد به بافت هاي نرم بدن بسيار مؤثر است.

:: بيماران بستري در بيمارستان كه ماساژ دريافت كردند، افزايش در تحرك ، انرژي ، تغييرات مثبت خلقي و سرعت بهبودي از خود نشان دادند. :: بيماران مبتلا به پشت درد مزمن پس از دريافت دو جلسه درمان 30 دقيقه اي در هفته براي مدت پنج هفته ، كاهش درد ، افسردگي و اضطراب و نيز بهبود خواب را گزارش كرده اند. برخي نتايج متناقض نيز گزارش شده كه نياز به بررسي هاي بيشتر دارد.

:: كاركنان ادارات كه ماساژ دريافت كردند ، هشيارتر، فعال تر و كم استرس تر از آنهايي بودند كه ماساژ دريافت نكرده بودند.

:: بيماران مبتلا به درد هاي عضلاني كه دو جلسه 30 دقيقه اي ماساژ درماني در هفته به مدت 5 هفته دريافت كردند، كاهش درد ، كوفتگي و خستگي را گزارش دادند، همچنین در تعداد شبهاي كمتري اختلالات خواب داشتند. در اين قسمت نيز به مطالعات بيشتري نياز است.

:: در مصدومين سوختگي ،ماساژ درماني در كاهش اختلالات روحي(اضطراب ، تنش و افسردگي) و علايم جسمي (درد و خارش) مؤثر بوده است. اثرات ماساژ در كودكان نيز به خوبي بزرگسالان است. براي مثال نوزادان نارسي كه ماساژ دريافت مي كنند ، بيشتر وزن اضافه مي كنند و سريعتر از بيمارستان مرخص مي شوند. كودكان مبتلا به اوتيسم نيز با ماساژ درماني رفتارهاي غيرمعقول كمتري از خود بروز دادند. ساير بيماري هايي كه به ماساژ درماني خوب جواب داده اند عبارتند از: سندرم خستگي مزمن، استئوآرتريت، سندرم تونل كارپال ، ميگرن و سياتيك.

تجهیزات مربوط به طرح توجیهی احداث مرکز ماساژ این تجهیزات به صورت اختصاصی برای این مرکز در نظر گرفته شده است :

 

[TABLE=width: 453, align: center]

[TR]

[TD=width: 61]

رديف

[/TD]

[TD=width: 306, colspan: 2]

نام تجهيزات

[/TD]

[TD=width: 45]

تعداد

[/TD]

[TD=width: 41]

واحد

[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

1

[/TD]

[TD=width: 306, colspan: 2] تجهیزات فیش اسپا [/TD]

[TD=width: 45]

1

[/TD]

[TD=width: 41]

ست

[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

2

[/TD]

[TD=width: 306, colspan: 2] اجرای دکوراسیون داخلی مناسب [/TD]

[TD=width: 45]

1

[/TD]

[TD=width: 41]

مورد

[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

3

[/TD]

[TD=width: 306, colspan: 2] آکوستیک کردن فضا [/TD]

[TD=width: 45]

1

[/TD]

[TD=width: 41]

مورد

[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

4

[/TD]

[TD=width: 306, colspan: 2] صندلی ماساژ [/TD]

[TD=width: 45]

20

[/TD]

[TD=width: 41]

ست

[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

5

[/TD]

[TD=width: 281] تجهیز سالن انتظار[/TD]

[TD=width: 25][/TD]

[TD=width: 45]

1

[/TD]

[TD=width: 41]

مورد

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

  • Like 12
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...