kaviany 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ سلام من رشته مکانیک نیستم ,و باید بگم که چیزی از مکانیک هم قبلا نخوندم :icon_pf (34): و شانس ما یک استاده ترم بوق افتاده گیرمون و یک سوالایی داده که هیچکس نتونسته حلش کنه خواشها اگه کسی میتونه حلش کنه برام ارسال کنه 3 روز فقط وقت مونده حتی اگه کتابی چیزی دارید که حلش کرده کتاب رو معرفی کنید تا صریع برم بگیرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ ماشاللهههههه. این همه سوال؟ سوالای همکلاسی هاتم میاوردی تعارف نکنیآآآ لینک به دیدگاه
kaviany 12 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ والله اینها نصفش هم نیست کلا هیچکی تو کلاس نتونست حل کنه من هم چند تایی بلد بودم شما فقط 2 تا از اینها حل کنید یا کتابی معرفی کنید که داخلش باشه ممنونت میشم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ والله اینها نصفش هم نیست کلا هیچکی تو کلاس نتونست حل کنه من هم چند تایی بلد بودم شما فقط 2 تا از اینها حل کنید یا کتابی معرفی کنید که داخلش باشه ممنونت میشم تو همه کتابای دینامیک هست دیگه اینا نبود؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده