مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ تولیدکنندگان دائم در تولید خودرویی بهتر و سریع تر هستند. خودروهایی مانند بوگاتی، استون مارتین، فراری، پاگانی و رولزرویس گران قیمت ترین خودرو ها در جهان هستند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پرسرعتترینخودرو در جهان بوگاتی ویرون سرعت 431.072 کیلومتر در ساعت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Hennessey Venom GT سرعت 427.6 در ساعت و شتاب از صفر تا 300 13.63 ثانیه است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Koenigsegg Agera R سرعت 420 کیلومتر در ساعت شتاب از صفر به 100 کیلومتر در 2.7 ثانیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام SSC Ultimate Aero در 414 کیلومتر در ساعت آمریکایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Koeningsegg CCXR سوئدیپرسرعتترین اتومبیل در جهان با سرعت 418.11 در ساعت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Saleen S7 Twin Turbo 399 کیلومتر در ساعت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام McLaren F1پرسرعتترین ماشین در جهان با حداکثر سرعت 386.7 کیلومتر در ساعت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Zenvo ST1 سرعت بیش از 375 کیلومتر در ساعت و تنها در 3 ثانیه از صفر به 100 می رسد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Pagani Huayra ایتالیایی سرعت 370 کیلومتر در ساعت و شتاب از صفر به 100 در 3.3 ثانیه است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام M600 انگلیسی با سرعت 362 کیلومتر در ساعت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Gumpert Apollo آلمانی سرعت 360 کیلومتر در ساعت و شتاب از صفر به 100 در 3 ثانیه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Lamborghini Veneno در میان گران ترین نادرترین در جهان است. سرعت 355 کیلومتر در ساعت و شتاب از صفر به 100 در 2.6 ثانیه است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام SLS AMG Mercedes Benzکوپه شتاب از 0 به 100 در 3.7 ثانیه و سرعت 350 کیلومتر در ساعت است. 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ داغ دلم تازه شد................ چرا اخه حالا اگه داشته باشیمم نمیشه که توی ایران حداثر استفادرو کرد که 1 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ چرا اخه حالا اگه داشته باشیمم نمیشه که توی ایران حداثر استفادرو کرد که خب وقتی داشته باشمش دیگه تو ایران نیستم 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ خب وقتی داشته باشمش دیگه تو ایران نیستم پس شما باید اول توی ایران نباشی دوم ماشینو داشته باشی 1 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ پس شما باید اول توی ایران نباشی دوم ماشینو داشته باشی انتظار داری وقتی شرایط خرید این جور ماشینهارو دارم تو ایران بمونم خب میرم بعد یکی برا خودم می خرم. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ انتظار داری وقتی شرایط خرید این جور ماشینهارو دارم تو ایران بمونمخب میرم بعد یکی برا خودم می خرم. خیلی هم خوب 1 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ خیلی هم خوب ببخشید اشتباه نوشتم....... منظورم این بود که وقتی شرایط خریدش رو داشته باشم دیگه تو ایران نمیمونم........ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده