fakur1 10128 ارسال شده در 10 تیر، 2016 نمیدونم تو یه تلویزیون شنیدم....داشت بیوگرافیشو میگفت اسم برنامشو نمیدونم. ولی ورزشی بود. اصن تو هیچ تلویزیونی همچین چیزی نبوده.یعنی تو بیوگرافی طنز میگن؟
masi eng 47044 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اصن تو هیچ تلویزیونی همچین چیزی نبوده.یعنی تو بیوگرافی طنز میگن؟ حوصله بحث باهاتون ندارم راستشو بخواید.. نمیدونم بعضی اوقات از بعضی سوالاتتون متعجب میشم که ایا اصلا فکرم میکنید درموردش؟ یه ذره به موضوع نگاه کنی.. متوجه میشی طنز بوده...
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 11 تیر، 2016 ا برای همین جام جهانی از طرف ایرانی ها مورد استقبال داغ قرارگرفت ( عجب خون گرمند ایرانی ها ) بعدشم این فتوشاپه بزاریذ بازیشوکنه فعلا که ایران چیزی برای افتخارنداره 1
masi eng 47044 ارسال شده در 11 تیر، 2016 ا برای همین جام جهانی از طرف ایرانی ها مورد استقبال داغ قرارگرفت ( عجب خون گرمند ایرانی ها )بعدشم این فتوشاپه بزاریذ بازیشوکنه فعلا که ایران چیزی برای افتخارنداره واقعا شماهم فکرکردید که این متن واقعیته؟ 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 11 تیر، 2016 واقعا شماهم فکرکردید که این متن واقعیته؟ راستش اول شک کردم ولی گفتم نواندیشان masi eng اینجورشوخی . البته اون سیبیلش معلوم بود فتوشابه می خواستم بنویسم ولی یادم رفت در هرصورت خوشحال شدم از لبخند ، خنده نمی دونم چی شما 1
masi eng 47044 ارسال شده در 11 تیر، 2016 راستش اول شک کردم ولی گفتم نواندیشان masi eng اینجورشوخی .البته اون سیبیلش معلوم بود فتوشابه می خواستم بنویسم ولی یادم رفت در هرصورت خوشحال شدم از لبخند ، خنده نمی دونم چی شما به مانمیخوره شوخ باشیم؟ 1
ارسال های توصیه شده