sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ پس گلی که به ایران زد گل به خودی بوده 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ نمیدونم تو یه تلویزیون شنیدم....داشت بیوگرافیشو میگفت اسم برنامشو نمیدونم. ولی ورزشی بود. اصن تو هیچ تلویزیونی همچین چیزی نبوده.یعنی تو بیوگرافی طنز میگن؟ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اصن تو هیچ تلویزیونی همچین چیزی نبوده.یعنی تو بیوگرافی طنز میگن؟ حوصله بحث باهاتون ندارم راستشو بخواید.. نمیدونم بعضی اوقات از بعضی سوالاتتون متعجب میشم که ایا اصلا فکرم میکنید درموردش؟ یه ذره به موضوع نگاه کنی.. متوجه میشی طنز بوده... لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ ا برای همین جام جهانی از طرف ایرانی ها مورد استقبال داغ قرارگرفت ( عجب خون گرمند ایرانی ها ) بعدشم این فتوشاپه بزاریذ بازیشوکنه فعلا که ایران چیزی برای افتخارنداره 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ ا برای همین جام جهانی از طرف ایرانی ها مورد استقبال داغ قرارگرفت ( عجب خون گرمند ایرانی ها )بعدشم این فتوشاپه بزاریذ بازیشوکنه فعلا که ایران چیزی برای افتخارنداره واقعا شماهم فکرکردید که این متن واقعیته؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ واقعا شماهم فکرکردید که این متن واقعیته؟ راستش اول شک کردم ولی گفتم نواندیشان masi eng اینجورشوخی . البته اون سیبیلش معلوم بود فتوشابه می خواستم بنویسم ولی یادم رفت در هرصورت خوشحال شدم از لبخند ، خنده نمی دونم چی شما 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ راستش اول شک کردم ولی گفتم نواندیشان masi eng اینجورشوخی .البته اون سیبیلش معلوم بود فتوشابه می خواستم بنویسم ولی یادم رفت در هرصورت خوشحال شدم از لبخند ، خنده نمی دونم چی شما به مانمیخوره شوخ باشیم؟ 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ به به صحبت از مسی و مسو اینا به به 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده