behe 2545 ارسال شده در 27 اسفند، 2013 سلام بر نواندیشانی های عزیز چند وقته که احساس میکنم خیلییییییییییییییییی بی حوصلم ؛ خیلی زود رنج شدم ؛ با کوچکترین اتفاق توی زندگی گریه ام میگیره !!!! خیلی زود به شرایطی که دارم وابسته میشم خیلی زود از اون شرایط دل میکنم یه جوری احساس میکنم ثبات شخصیتی مو از دست دادم ... خیلی دارم از این حالت خودم رنج میکشم !!! با اینکه صد تا کار و بدبختی ریخته به سرم ولی حوصله ی انجام هیچ کاری رو ندارم حتی کارایی که یه زمانی با عشق انجام میدادم ولی الان اصلاً حوصله ی انجامشو ندارم و از انجامش لذت نمیبرم !!!! مثلاً یه نمونش امروز قرار بود یه خورده از پروژه های دانشگاه رو پیش ببرم ؛ یه مقداری از جزوه هامو پاک نویس کنم ؛ یه خورده هم کارای شرکت رو انجام بدم ... امتحان ... پروپزالم ... اتاق بهم ریختم و هزارتا کار دیگه ............ اعصابم از دست خودم خورده ؛ چرا حوصله ی هیچ کاری رو ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از این وضع خسته شدم !!! لطفاً کمکم کنید ..... 5
deremel400 495 ارسال شده در 27 اسفند، 2013 به متخصص روان شناسی مراجعه کنید در صورت لزوم شما را به روان پزشک یا مراکز درمانی معرفی می کنند انشا الله زود خوب میشوید 2
manjari 2934 ارسال شده در 27 اسفند، 2013 سلام دوست خوب نگران نباش برای خیلی ها این دوره ی بد پیش میاد،اگر به روانشناس مراجعه کنی خیلی خوبه فقط خودت رو به قرص هایی که میده وابسته نکن،اگر بتونی از طریق خوراکیها و ایجاد شرایط جدید تغییر و تحول کوچیک خیلی برات خوبه. دوستای صمیمیت خیلی میتونن کمکت کنند. مثل : میوهها و سبزیجات تازه، ماهی، حبوبات و مغزها، ویتامینها و املاح مورد نیاز .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشی و شاد 3
masi eng 47044 ارسال شده در 28 اسفند، 2013 سلام بر نواندیشانی های عزیز چند وقته که احساس میکنم خیلییییییییییییییییی بی حوصلم ؛ خیلی زود رنج شدم ؛ با کوچکترین اتفاق توی زندگی گریه ام میگیره !!!! خیلی زود به شرایطی که دارم وابسته میشم خیلی زود از اون شرایط دل میکنم یه جوری احساس میکنم ثبات شخصیتی مو از دست دادم ... خیلی دارم از این حالت خودم رنج میکشم !!! با اینکه صد تا کار و بدبختی ریخته به سرم ولی حوصله ی انجام هیچ کاری رو ندارم حتی کارایی که یه زمانی با عشق انجام میدادم ولی الان اصلاً حوصله ی انجامشو ندارم و از انجامش لذت نمیبرم !!!! مثلاً یه نمونش امروز قرار بود یه خورده از پروژه های دانشگاه رو پیش ببرم ؛ یه مقداری از جزوه هامو پاک نویس کنم ؛ یه خورده هم کارای شرکت رو انجام بدم ... امتحان ... پروپزالم ... اتاق بهم ریختم و هزارتا کار دیگه ............ اعصابم از دست خودم خورده ؛ چرا حوصله ی هیچ کاری رو ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از این وضع خسته شدم !!! لطفاً کمکم کنید ..... همه به علت اینه ک نظم دربرنامه ریزی کار و دانشگاهی و تفریحت نداری........... یه نظم بده درست میشه........ 5دقیقه یهکاغذ بردار فقط خط خطی کن.... مشکل حل میشه.. برای تمرکزتم ازچای نعنا استفاده کن...........چای نعنا/ن چای نعنا با چای سبز اوکی میشی 4
behe 2545 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2013 حتی حوصله نوشتن هم ندارم ممنون ..... واسم دعا کنید ؛ دارم دیوونه میشم 4
masi eng 47044 ارسال شده در 28 اسفند، 2013 حتی حوصله نوشتن هم ندارم ممنون ..... واسم دعا کنید ؛ دارم دیوونه میشم اول باید خودت به خودت کمک کنی بعد دیگران.... همه مثل شما این دوره رو گذروندن. کوتاه مدته به شرطی که خودت گفتم به خودت کمک کنی. 4
uldoz3 470 ارسال شده در 31 اسفند، 2013 فقط هر كار مي كني سعي كن طرف سيگار و مشروب اينا نري :gnugghender:!! كه يه مدت كوتاه خوبت كنن بعدش بد تر بشي ! 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 31 اسفند، 2013 سلام بر نواندیشانی های عزیز چند وقته که احساس میکنم خیلییییییییییییییییی بی حوصلم ؛ خیلی زود رنج شدم ؛ با کوچکترین اتفاق توی زندگی گریه ام میگیره !!!! خیلی زود به شرایطی که دارم وابسته میشم خیلی زود از اون شرایط دل میکنم یه جوری احساس میکنم ثبات شخصیتی مو از دست دادم ... خیلی دارم از این حالت خودم رنج میکشم !!! با اینکه صد تا کار و بدبختی ریخته به سرم ولی حوصله ی انجام هیچ کاری رو ندارم حتی کارایی که یه زمانی با عشق انجام میدادم ولی الان اصلاً حوصله ی انجامشو ندارم و از انجامش لذت نمیبرم !!!! مثلاً یه نمونش امروز قرار بود یه خورده از پروژه های دانشگاه رو پیش ببرم ؛ یه مقداری از جزوه هامو پاک نویس کنم ؛ یه خورده هم کارای شرکت رو انجام بدم ... امتحان ... پروپزالم ... اتاق بهم ریختم و هزارتا کار دیگه ............ اعصابم از دست خودم خورده ؛ چرا حوصله ی هیچ کاری رو ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از این وضع خسته شدم !!! لطفاً کمکم کنید ..... با تجربه ای که من دارم ، بنظرم تنها چارش مسافرته ، حتی یه سفر کوتاه 2
behe 2545 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2013 ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم... 3
behe 2545 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2013 حال و احوال این روزهایم قاصدکی را می ماند که دلش حتی نه به باد و نه حتی به نسیم که به یک فوت خوش است بگذارید برود ... 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 31 اسفند، 2013 ساقیا برخیز و در ده جام را خاکــــــــــــــ بر سر کن غم ایام را حافظ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 5 فروردین، 2014 سلام بر نواندیشانی های عزیز چند وقته که احساس میکنم خیلییییییییییییییییی بی حوصلم ؛ خیلی زود رنج شدم ؛ با کوچکترین اتفاق توی زندگی گریه ام میگیره !!!! خیلی زود به شرایطی که دارم وابسته میشم خیلی زود از اون شرایط دل میکنم یه جوری احساس میکنم ثبات شخصیتی مو از دست دادم ... خیلی دارم از این حالت خودم رنج میکشم !!! با اینکه صد تا کار و بدبختی ریخته به سرم ولی حوصله ی انجام هیچ کاری رو ندارم حتی کارایی که یه زمانی با عشق انجام میدادم ولی الان اصلاً حوصله ی انجامشو ندارم و از انجامش لذت نمیبرم !!!! مثلاً یه نمونش امروز قرار بود یه خورده از پروژه های دانشگاه رو پیش ببرم ؛ یه مقداری از جزوه هامو پاک نویس کنم ؛ یه خورده هم کارای شرکت رو انجام بدم ... امتحان ... پروپزالم ... اتاق بهم ریختم و هزارتا کار دیگه ............ اعصابم از دست خودم خورده ؛ چرا حوصله ی هیچ کاری رو ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از این وضع خسته شدم !!! لطفاً کمکم کنید ..... دوست عزیز با این مواردی که گفتید میتونه یکی از دلایلش ناشی از کم خونی باشه شما بهتره به پزشکتون مراجعه کنید و یه ازمایش کم خونی بدین در صورت صحت کم خونی پزشکتون اقدامات لازم رو بهتون اطلاع میده در غیر اینصورت بهتره با یک روان پزشک مشکل رو در میون بذارید . 1
ارسال های توصیه شده