FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان پايتخت با دريافت 8 گل در 20 بازي و ميانگين 0/4 گل در هر بازي در حال حاضر بهترين خط دفاعي دنيا را در اختيار دارند. در بين ليگهاي معتبر اروپايي تيم رم ايتاليا با 7 گل خورده در 17 بازي بهترين رکورد را دارد و ليل فرانسه و بايرن مونيخ آلمان نيز رکورد زير 0/5 گل در هر بازي را در اختيار دارند. در ميان کشورهاي صاحب نام فوتبال اروپا و آسيا هيچ تيمي ميانگين گل خورده پرسپوليس را نداشته و بعيد به نظر مي رسد در ميان ساير کشورها نيز تيمي توانسته باشد از ميانگين گل خورده پرسپوليس برخودار باشد. در ليگهاي آسيايي نيز پرسپوليس همچنان بهترين رکورد را در اختيار دارد. پس از پرسپوليس تيم بنيادکار ازبکستان با ميانگين 0/5 (13 گل- 26 بازي)، گوانگجوي چين و سپاهان ايران با ميانگين 0/6 و النصر عربستان با ميانگين 0/64 گل خورده در هر بازي ديگر تيم هاي برتر دفاعي آسيا هستند. 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ ممنون..جک قشنگی بود:ws28: بذارید یه ماه بشه که خط دفاعتون خوب باشه بعد دمدمای اتمام 2013 واسه خودتون رکورد خیالی بزنید:ws47: حالا که کاپیتان ما رفته خوب واسه خودتون جولان میدید هااااااااا همتون فک کنم واسه خدافظیش دست به دعا بودین 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ لیگ تاجیکستان: 5/18=0.27 8/20=0.4 چرا اینو حساب نکردند؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ اینم خبر اصلی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ ممنون..جک قشنگی بود:ws28: بذارید یه ماه بشه که خط دفاعتون خوب باشه بعد دمدمای اتمام 2013 واسه خودتون رکورد خیالی بزنید:ws47: حالا که کاپیتان ما رفته خوب واسه خودتون جولان میدید هااااااااا همتون فک کنم واسه خدافظیش دست به دعا بودین شما که کلا سوختی هم از اون جهتهم از این جهتپس بیخیال 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ شما که کلا سوختی هم از اون جهتهم از این جهتپس بیخیال کافر همه را به کیش خود پندارد..شما سوختی با پست مهدی نه من من ناراحت خدافظی کاپیتانمونم ولی شما داره قند تو دلت آب میشه..بخاطر اونه زبونتون دراز شده:ws28: 1 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ کافر همه را به کیش خود پندارد..شما سوختی با پست مهدی نه منمن ناراحت خدافظی کاپیتانمونم ولی شما داره قند تو دلت آب میشه..بخاطر اونه زبونتون دراز شده:ws28: کافر که خودتی حالا بماند چرادلیلشو بعدا شاید بهت گفتم نه من از پست کسی ناراحت نشدم خدا رو شکر ظرفیتا بالاس . . . فقط چرندیات هر کسی رو نمیتونم قبول کنم ...امیدوارم ناراحت نشده باشی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ کافر که خودتی حالا بماند چرادلیلشو بعدا شاید بهت گفتم نه من از پست کسی ناراحت نشدم خدا رو شکر ظرفیتا بالاس . . . فقط چرندیات هر کسی رو نمیتونم قبول کنم ...امیدوارم ناراحت نشده باشی از اونجایی که من و شما سابق کل کل داریم و به روحیه هم آشناییم پیشنهاد میکنم مواظب باشی که داری با کی حرف میزنی پس بهتره زودتر دلیلشو بگین.. اگه منظورتون از چرندیات حرفای منه...به این مدل حرف زدن بی پروا و بی مزه شما عادت دارم.. ناراحت نمیشم 1 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ از اونجایی که من و شما سابق کل کل داریم و به روحیه هم آشناییم پیشنهاد میکنم مواظب باشی که داری با کی حرف میزنیپس بهتره زودتر دلیلشو بگین.. اگه منظورتون از چرندیات حرفای منه...به این مدل حرف زدن بی پروا و بی مزه شما عادت دارم.. ناراحت نمیشم با لحن حرف زدنت داری شخصیتتو نشون میدی دوست عزیز دوره تهدید و ارعاب گذشت... من حقیقتو گفتم شما هم اگه حرف منو قبول نداری میتونی تو تاپیک های من شرکت نکنی زورت نکرده بودم بیای تو تاپیک پرسپولیسیا عقده گشایی کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده