مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ صد در صد عمویی..ولی به لطف تعاریف عباس آقا از نیمرو بیزار شده ایم عباس مگه چه کار کرده عمویی 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ وای فشارم افتاد ...آخه نمیگید ماهم دلمون میخواد...:v57xpgj21gn50sq6izf:w821:حالم بد بشه چکار میخوای بکنی...:obm: داداشی میایم میریم دختر خوب 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااصبحانه ایران رو اول نگذذذذذاشتیییییییییییییی هاااااااهاااااااااااااااا خدایی بعضی از این صبحونه ها رو نگاه نمیتونستم بکنم اونا چه جوری سر صبحی میخورند.مثل چین و کلمبیا من شرمندم ببخشید قصد خاصی نبود چشم ویرایش میکنم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ هر کدوم گوشت داشت رو شدید پسندیدمنمیدونم چرا اینقد به غذاهای گوشتی علاقه دارم :دی صبحانه انگلیسی، به نظر لذیذترین بود غذاهای گوشتی اسپاسمی و تند فکر کنم خوب باشه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ صبحانه فقط کره ای منظورت کره ای هست دیگه دیگه :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ چه تاپیک خوشمزه ای، مرسیاکثرا خوب بودن، ولی ببعضیاشون دیگه خیلی پر و پیمون بودن، mp4 هم حساب می کنم آدم جا نداره صبحونه اینهمه بخوره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دیگه ببخشید عجله ای شد نتونستیم خوب پذیرایی کنیم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ دلمان آب شدما هم از اين صبحانه ها ميخواهيم دستور ميدهيم همه اين صبحانه ها را برايمان هرروز درست كنيد (خداييش خيلي ها رو ميشد جاي شام خورد- بس كه كامل بودن) چشم داداشی حتما هر روز تهیه میشود سرورم واقعا اینجوریه من که فکر نکردم به کامل بودن غذا من به بودن غذا فکر میکنم 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ به به من عاشق صبحانه هستم اما تو خونه که هستم برای ناهار هم با تاخییر بیدار میشم!!!!! 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااای حالا یه شب ما گرسنمون بودا! هرچی تاپیک خوندیم توش خوردنی داشت! مخصوص دوستمون m@f هست. فک کنم بخوره دیگه چیزی از معدش نمونه!!!!!! آی گفتید من خیلی دلم میخواد ولی به دردسر بعدش نمی ارزه...:girl_yes2::banel_smiley_52: 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ غذاهای گوشتی اسپاسمی و تند فکر کنم خوب باشه بریم بیرووووووووووووووووووون من غذا موخوااااااااااااااااااام گوشت اسپایسی و تند :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ منظورت کره ای هست دیگه دیگه :icon_pf (34): کشور کره نه کره..چون ماهی و غذای گیاهی تو وعده صیحانه هست دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ آی گفتید من خیلی دلم میخواد ولی به دردسر بعدش نمی ارزه...:girl_yes2::banel_smiley_52: انگار همه بدجور گیر دادن به معده درد شما... خیلی توجه نکنید...حالا که خداروشکر معده دردتون خوب شده هرغذایی که دلتون میخواد بخورید... :(50): 4 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااای حالا یه شب ما گرسنمون بودا! هرچی تاپیک خوندیم توش خوردنی داشت! مخصوص دوستمون m@f هست. فک کنم بخوره دیگه چیزی از معدش نمونه!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ انگار همه بدجور گیر دادن به معده درد شما...خیلی توجه نکنید...حالا که خداروشکر معده دردتون خوب شده هرغذایی که دلتون میخواد بخورید... :(50): ممنونم بله شما درست میگی ...چشم ...هر غذایی که بخوام میخورم به بقیههم کار ندارم...:(50)::flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااای حالا یه شب ما گرسنمون بودا! هرچی تاپیک خوندیم توش خوردنی داشت! مخصوص دوستمون m@f هست. فک کنم بخوره دیگه چیزی از معدش نمونه!!!!!! :2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s: 5 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ اگه خواستید برید یک اردو تشکیل بدیم همه نو اندیشان با هم بریم فکر خوبیه ! چه شوددددددد ! اردوی دسته جمعی اونم با بچه ها ... خوش میگذرد بســــــــــــــــی 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ عباس مگه چه کار کرده عمویی از خاطراتش در خوابگاه و نیمروهای بیات و سرد تعریف کرده:icon_pf (34)::84eb3ampc0vsywihe0i از اون موقع دیگه نتونستم بخورم 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ چشم داداشی حتما هر روز تهیه میشود سرورم واقعا اینجوریه من که فکر نکردم به کامل بودن غذا من به بودن غذا فکر میکنم خوب صبحانه من كووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟ گشنمهههههههههههههه اگر تا نيم ساعت ديگر صبحانه ام را آماده نكنيد سرتان را از دست خواهي داد 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ خوب صبحانه من كووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟گشنمهههههههههههههه اگر تا نيم ساعت ديگر صبحانه ام را آماده نكنيد سرتان را از دست خواهي داد صبحانه ایرانی بفرمایید صبحانه شما حاضر است 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ صبحانه ایرانی بفرمایید صبحانه شما حاضر است ممنون داداشي 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده