Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ امروز تفلد یه عزیزه که تا همین چندروز پیش نگران سلامتیش بودیم و :hapydancsmil:واقعا خدا دوباره به جمعمون برش گردوند...:hapydancsmil: ایشونم کسی نیست جـــــــز *salamat* با من باشی دوست دارم تنها باشی دوست دارم امروز روز میلادته هرجا باشی دوست دارم تولدت مبارک مصی عزیزم تولدت روز 6 دی رو از صمیم قلب تبریک میگم :icon_gol::icon_gol:کادوی کوچولوی منو به بزرگیت بزرگ ببین و قبول کن:icon_gol::icon_gol: دوستان بدویین بیاین تبریک بگین و جشن بگیریم قبلا کیک تقسیم شده ولی اینم برای کسایی هست که بازم میخوان اینم از کادوی من 34 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ مبارکههههههههههههههههه امیدوارم هرچه زودتر حالش خوب شه مجدد تو جمع خودمون ببینیمش:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ salamat جان تولدت مبارک انشالله 120سال دیگه باشی همه بهت تبریک بگن:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_pf (44)::love070::w139::2rqfst4::flowerysmile::w14::4uboxsmiley::happy: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ معصومــــــــــــــــــــــــــه تفلدت مبارک دوست خوبممممممممممممم اینم کادوی من رفیخخخخخخخخ زودی برگرد پیشمون لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ تولدتونو تبریک میگم و از خداوند بهترین ها رو براتون آرزو دارم لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ به به به بههه :w42:تولدت مبارک:heartshape2::flowerysmile: بذار بیام بیرون کادوتو تحویل بدم.:hapydancsmil::626gdau: سال پیش رو پر از خیر و عافیت باشه برات دوست جان گل:w70::w14: لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک ایشاا... همیشه شاد و سلامت و موفق باشید لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ تبریک میگم و برای شما سلامتی و بهروزی رو آرزومندم.... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ :happybday: تولدت مبارک :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ تبریک میگم سلامت عزیز. انشاالله همیشه سالم و سلامت باشید. لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ مصي جون تفلدت مبارك اميدوارم زودتر خوب خوب شي و بياي پيشمون دلم خيلي برات تنگ شدههههههههه :Laie_28::happybday::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::cakesmileyf::w31::rose::aghosh::4uboxsmiley::w330::happy: اينم كادوي من(يه جعبه پر از لاك) لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ تولدت مبارك دوست خوبم. اميدوارم هميشه شاد و سلامت باشي. ببخشيد دست خالي اومدم. اين دختر ما يهويي گفت تولده منم هول هولكي اومدم. جبران ميكنم لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ سلام عزیزم تولدت مبارک شاد و سالم و عاقبت بخیر باشی لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ سلامت ما خیلی وقته نمیاد انجمن...امید وارم حالشون خوب باشه...مبارک مبارک.. لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ معصومه خانم اینم کادوی من برای شما لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ تولدت مبارک خانومیبه بهترین ها برسی ان شالله لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ تولدت مبارک سلامت جان:w330: با آرزوی بهترین ها برای شما لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده