HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ سلام به تمامی دوستان عزیز؛ موضوعات: 1. مقاله: مقالات انتخابی باید داری ویژگی های بروز بودن، کارا بودن و در صورتی که ترجمه باشد ترجمه باید روان و سلیس باشد؛ 2. معرفی تکنولوژی های مهندسی مکانیک: موارد فوق؛ 3. معرفی نرم افزارهای کاربردی و مفید در زمينه های مختلف مهندسی مکانیک؛ 4.ساخت و تولید و آشنایی با تکنولوژیهای ساخت 5.مقالات در زمینه جامدات و سیالات تحقیقاتی و یا صنعتی 6.مقالات ارسالی داری تصاویر گویا با کیفیت و وضوح قابل قبول در فرمت WORD این نشریه برای عموم فعلا در حال نشر میباشد.لذا از ارسال مقالاتی که جنبه تحقیقاتی ،حل های عدد و خاص دارند تا حد امکان خود داری فرمایید. زمینه های فعالیت: 1. حرارت و سیالات؛ 2. جامدات؛ 3. ساخت و تولید؛ 4. تأسیسات مکانیکی؛ 5. خودرو. شما می توانید در چارچوب فوق، مقالات و مطالب خود را برای ما به ایمیل Harekat.Mag[at]noandishaan.com ارسال نمایید. مطالب شما با ذکر نام* و ایمیل شما در مجله منتشر می شود. *در ایمیل ارسالی حتما ذکر شود.نام کاربری خود در انجمن علمی نواندیشان را نیز ذکر بفرمایید. مدیر و مسئول مجله: HaMiD.CFD توجه! برای جلوگیری از پراکندگی، لطفاً مطالب خود را فقط و فقط به ایمیل مجله ارسال نمایید. با تشکر (پستهای غیر مرتبط با تاپیک در صورت مشاهده حذف خواهند شد.) با توجه به زمان امتحانات دوستان: درصورت هموار بودن شرایط،نشر شماره چهارم برای اسفندماه برنامه ریزی شده است و مقالات ارسالی تا حداکثر دوهفته مانده به زمان نشرمجله،دریافت میگردند. 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ به نظر من روی مجلات ASME میشه کار کرد مفید هم هستن 4 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ به نظر من روی مجلات ASME میشه کار کردمفید هم هستن پس کار خودته... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ پس کار خودته... :184: اونجوری میشه مجله ی Ali.Fatemi4:ws28: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ به نظر من روی مجلات ASME میشه کار کردمفید هم هستن کار کن دیگه منتظر چی هستی برات مفید هم هستن 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ کار کن دیگه منتظر چی هستی برات مفید هم هستن راستش من الان درگیر کاری هستم اما إن شاءالله اینم با همکاری همه بچه های مکانیک ردیفش میکنیم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ راستش من الان درگیر کاری هستماما إن شاءالله اینم با همکاری همه بچه های مکانیک ردیفش میکنیم همچین میکه اینگار ما... بشین بنویس دیگه نمیخوای وزنه بزنی که،خبر کار ت هم دارمشیرینی هم که در رفتیمن همزمان دو تا کار با هم دارم مقاله میدم،جوونای روغن نباتی رو ببین توروخدا 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ همچین میکه اینگار ما...بشین بنویس دیگه نمیخوای وزنه بزنی که،خبر کار ت هم دارمشیرینی هم که در رفتیمن همزمان دو تا کار با هم دارم مقاله میدم،جوونای روغن نباتی رو ببین توروخدا ای بابا نیمیخوام بگم چه کاری آخه ریا میشه ولی چشم إن شاءالله به زودی 2 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ آقا من یه مطلب اون دفعه دادم که بقیه شو این دفعه بدم ولی فک کنم شما هم موافقید که مطلب جذابی نیست. به قول شما عمومی نیست. به ترجمه اش نمی ارزه. ایشالا یه مطلب خوب میذارم. راستی علی آقا! زیر اسمت که نوشته مدیر! تبریک! پس خانم زارع چی شدن؟ ایشالا که همچنان اینجا فعالیت داشته باشن. 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ چقدر کم تحرک مونده این تاپیک:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان يه سوال اساسي دارم ؟ اگه اينجا جا اين سوال بنده نبود به بزرگواري خودتون ببخشيد من دبير انجمن علمي مهندسي مكانيك دانشگاه خودمون هستم !! اخيرا مجوز نشريه رو گرفتيم ! و بايد تا شروع ترم جديد 7 مهر ماه تمومش كنيم ! كسي مي تونه قالب نشريه اي بهم بده ؟ يا مطلب براي چاپ ؟؟ با اسم خودشونم چاپ مي كنيم و يه نسخه اش رو مي زارم تو انجمن نو انديشان ممنون از همه 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان يه سوال اساسي دارم ؟ اگه اينجا جا اين سوال بنده نبود به بزرگواري خودتون ببخشيد من دبير انجمن علمي مهندسي مكانيك دانشگاه خودمون هستم !! اخيرا مجوز نشريه رو گرفتيم ! و بايد تا شروع ترم جديد 7 مهر ماه تمومش كنيم ! كسي مي تونه قالب نشريه اي بهم بده ؟ يا مطلب براي چاپ ؟؟ با اسم خودشونم چاپ مي كنيم و يه نسخه اش رو مي زارم تو انجمن نو انديشان ممنون از همه من در مورد انرژی بیوگاز و انرژی تجدید پذیر و بهینه سازی انرژی می تونم دو سه تا مطلب خوب بهت بدم. 3 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ من در مورد انرژی بیوگاز و انرژی تجدید پذیر و بهینه سازی انرژی می تونم دو سه تا مطلب خوب بهت بدم. بسيار ممنونم !!! اگر مايل باشيد اسمتو نرو هم ذكر كنيد تا به اسم خودتون تو نشريه چاپش كنيم ! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ sghl سلام این نشریه حرکت بی حرکت شده ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده