mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ تخم مرغ از جمله مواد غذایی است که گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه برای حفظ سلامت بدن فوائد بسیاری دارد. زرده تخم مرغ نسبت به سفیده آن سه برابر کالری بیشتری دارد. هر عدد زرده تخممرغ حاوی پنج گرم چربی و 210 گرم کلسترول خوراکی است. همچنین زرده تخم مرغ منبع غنی از ترکیباتی موسوم به «لوتئین» و «زائگزانتین» است. ترکیبهای موجود در زرده و سفیده تخم مرغ تقویتکننده بینایی هستند و خطر تحلیل نقطه ماکولار چشم ناشی از افزایش سن را که عامل اصلی نابینایی پس از 50 سالگی است، کاهش میدهند. یافتههای پزشکان تغذیه در دانشکده سلامت عمومی هاروارد نشان میدهد که ارتباط قابل توجهی بین مصرف تخم مرغ و بیماری قلبی وجود ندارد. در حقیقت مصرف مداوم تخم مرغ ممکن است به پیشگیری از لختههای خونی، سکته مغزی و قلبی کمک کند.تخم مرغ همچنین منبع غنی از ترکیبی موسوم به «کولین» است که فعالیت مغز، سیستم عصبی و سیستم قلب - عروق را تنظیم میکند. همچنین این ماده خوراکی منبع طبیعی ویتامین D است. همچنین مصرف تخم مرغ میتواند از سرطان سینه جلوگیری کند. نتایج یک مطالعه نشان میدهد زنانی که حداقل در هفته شش عدد تخم مرغ مصرف میکنند 44 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه هستند.تخم مرغ حاوی مقدار زیادی گوگرد و مجموعهای از ویتامینها و مواد معدنی است که برای سلامت پوست و مو مفید هستند. 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ آموزنده بود عزيزم آخ هنوز صبحانه نخوردم. فكر كن همين الان بشيني و يه تخم مرغ نيمروي عسلي بزني بر بدن. چه حالي ميده نه نه دو سه تا باشه بهتره 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ ممنونم عزیزم... با اجازه یه نکته اموزنده وجالب بگم. سفیده تخم مرغ ناشتا برایکشانی که میخوان لاغر بشن خیلی مفیده و تاثیر گذار............ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده