Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ ای شب ؛ سرنوشت تو خاموشیست گیرم که تا سحر ماندی ، پایان کار چیست ... [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] . یلدا به همه دوستان عزیزم مبارک امیدوارم عمری سرشار از نیکبختی و بهروزی داشته باشن 30 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ یلدا مبارک رفیخ:hapydancsmil: دوستای عزیز یلداتون مبارک دلتون شاد و لبتون خندون:hapydancsmil: 17 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ یلدای همگی مبـــــــــــارک یلدای همگی مبـــــــــــارک یلدای همگی مبـــــــــــارک یلدای همگی مبـــــــــــارک :(50)::(50)::(50)::(50)::(50)::(50)::(50)::(50): 15 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ مبـــــــــــــــــــــــارکـــــــــــ 14 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ گفتگوی آنلاین نواندیشانی ها(ویژه شب یلدا) 11 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ یلدا ی همه مبارک بچه ها ایشالا همیشه به شادی باشه:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ یلدای همگی مبارک..امیدوار دلاتون تو این زمستون گرم گرم باشه 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ به جای شمردن جوجه ها !! امشب موقع خواب ، بشمار، تعداد …دل هایی را که به دست آوردی … بشمار، تعداد لبخند هایی که بر لب دوستانت نشاندی … بشمار، تعداد اشک هایی که از سر شوق و غم ریختی … فصل زردی بود، تو چقدر سبز بودی ؟! آری امشب شب یلدا است….. شب فال….. شب عشق….. شب هندوانه….. وشب آزادی وشب رهایی چیزی به یادم نمی آید جز اینکه امشب شب تنهایی من است سهم من از شب یلدا شاید… قصه ای از غصه و انار سرخی که پر از دلتنگی ست غم هایم بلند همانندشب یلداست دلم در خواب پروانه شدن بود ولی افسوس دلم در اوج رفتن روبه شمعی سوخت و من نالان کنار سفره ای از عشق خالی … شبی مایوس و سرگردان دارم امشب نه سرخی انار نه لبخند پسته نه شیرینی هندوانه….. بی تو یلدا زجر آور ترین شب دنیاست بی من یلدایت مبارک 10 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ یلدایتان خجسته باد با اینکه دیگه مناسبت ها هم تاثیری بر روحیه ام نداره یاد یلدای پارسال افتادم که به خودم روحیه میدادم که شش ماه دیگه این بلای زمینی " احمدی نژاد " رو باید تحمل کنیم بالاخره رفت و با رفتنش خیلی ها رو شاد کرد. رو این حساب یلدای امسال رنگ و بوی جدیدی داره برام 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ یلدای همه ی بروبچ گل مبارکـــــــــ:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ شب یلدا همگی دوستان با تاخیر انشالله مبارک 7 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ یلدا هم با همه بلندی اش تمام شد ... وپاییز رفت وزمستان آمد ... همه اینها بی خیال ...دوستان من چهارفصل هستند وماندگار 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده