nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ چاه یعقوب (Jacob’s Well) در ویمبرلی تگزاس، یکی از خطرناک ترین نقاط روی زمین است. این چاه که نامش از روی انجیل برداشته شده، جان بیش از 8 نفر را گرفته است، ولی با توجه به تعداد زیاد افرادی که دوست دارند در آن شیرجه بزنندريال گویا زیاد هم کسی را نمی ترساند. منم میخواااام 27 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ مشهد یه دونه استخرش همش سکوی شیرجه داشت که اونم دیگه نمیزارن کسی شیرجه بزنه.منم میخوام شیرجه بزنم . لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ چرا جون بیش از 8 نفر و گرفته؟ مگه عمق نداره؟ لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ وااااااو...من میترسمممم!من نوموخاااااااام خداییش خعلی ترسناکه هااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ مشهد یه دونه استخرش همش سکوی شیرجه داشت که اونم دیگه نمیزارن کسی شیرجه بزنه.منم میخوام شیرجه بزنم . میبرمت اینجا گریه نکن لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ چرا جون بیش از 8 نفر و گرفته؟مگه عمق نداره؟ احیانا گفته خطرناک ترین....احتمال زیاد هم عمق داره هم مکش زیادی داره فک کنم لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ وااااااو...من میترسمممم!من نوموخاااااااامخداییش خعلی ترسناکه هااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): تعارف میکنی.... میخوام ببرمت:gnugghender:.............ریلکس باش لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ نعععععععععع....ن نوموووووووووخااااااااام.......نومویاااااااام:4564: ماماااااااان.؟!؟!؟!؟ ببین.... نسیم اذیتم میکنه هاااااا:icon_pf (34): خو اگ عادم شیرجه بزنه بپره تو چاهه...بعدش از کجا میخاد بیرون بیاد؟!؟!؟ لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ نعععععععععع....ن نوموووووووووخااااااااام.......نومویاااااااام:4564:ماماااااااان.؟!؟!؟!؟ ببین.... نسیم اذیتم میکنه هاااااا:icon_pf (34): خو اگ عادم شیرجه بزنه بپره تو چاهه...بعدش از کجا میخاد بیرون بیاد؟!؟!؟ بیرونی در کار نیس:gnugghender:...میخواستی نری تو چاهه لینک به دیدگاه
ela_urban 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ :w58: ترجیح میدم سکوت کنم!!:jawdrop: لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ :4564: باااااااو من نمیخام برم دیه....زوره مگه؟! جامعه جهانی شهرسازا تو رابعدنااا ب سختی تنبیه خواهد کرد ....از ما گفتن بوت! خووووودااافیز....بکشین کنار من بپرم تو چاههههه... :icon_pf (44)::girl_angel: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده