gandom88 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سلام عاطفه خانوم جان میشه ادرس ایمیلتو بهم بدی تا عکساروبرات بفرستم؟؟؟؟:hanghead: 1 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان.من چرم دوزی کارمیکنم و میتونم خیلی راحت بهتون اموزش بدم.دوستانی که موافقن دکمه سپاس بزنن خیلی راحته با هزینه کم میتونید کیفای خوشمل بدوزین لطفا پستای اضافی پاک کنید این تاپیک فقط اموزش تو تاپیک پرسش و پاسخ سوالاتون بپرسین. درضمن هرهفته شنبه اموزش جدید میذارم. ممنون که همکاری میکنید. سلام ممنون میشم اگر کفش چرم بلد هستید،آموزش بدید لینک به دیدگاه
arminanima 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من تازه میخوام چرم دوزی کنم تمام لوازمشم خریدم میشه راهنماییم کنید؟ لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ پستای مفید گذاشتم برای شروع میتونی کارکنین 1 لینک به دیدگاه
arminanima 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ من الان الگوی کیف پول دارم و دارم کار میکنم ولی الگوی کیف کج میخوام؟ لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ آقا این آموزش چرم دوزی رو بذار بی زحمت که لازمش دارم ناجور../:ws3: لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلام عاطفه خانوم جون . . . الگوی این کیف رو میخوام . . . امکانش هست؟ خودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم و انجام بدم ولی وقتشو ندارم فعلا... این کیفو میخوام بدم دوستم برام درست کنه ولی میگه الگوش باید باشه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلام عاطفه خانوم جون . . . الگوی این کیف رو میخوام . . . امکانش هست؟ خودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم و انجام بدم ولی وقتشو ندارم فعلا... این کیفو میخوام بدم دوستم برام درست کنه ولی میگه الگوش باید باشه هانی تو نت میتونی پیدا کنی من آبجیم یه وقتایی کار میکرد الان تو نت بزنی، واست میاره، میتونی اینُ هم بینشون پیدا کنی 1 لینک به دیدگاه
twin7100 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ 1-الگوی کیف را روی چرم قرار دهید. 2-الگو را با خودکار اکلیلی بر چرم اجرا کنید. 3-به این شکل 4-الگو های بریده شده. 5-محلی را که برای زیپ در نظر گرفته شده است را با کاتر برش دهید. 6-دور برش را چسب بزنید. 7-چسب نیم سانت باید از لبه ی کار فاصله داشته باشد. 8-زیپی را که دو سانت از شیار بزرگتر است نصب کنید. 9-زیپ باید به این صورت باشد. 10-دور تا دور زیپ را سمبه بزنید. 11-سمبه ها باید با فاصله ای یکسان باشند اگر نمی توانید دقیق و یکسان سمبه بزنید از خط کش های الگو استفاده کنید و یا با خودکار اکلیلی پیش از سمبه زدن خط کشی کنید. 12-اندازه ی دو برابر محل سمبه زده نخ جدا کنید البته این در صورتی است که بخواهید از دوخت ساده استفاده کنید. 13-کار سمبه زده را دوخت بزنید. 14-زیپ پس از دوخت. 15-ابتدا و انتهای نخ ها را بسوزانید 16-آستری به اندازه ای 23 و نیم در بیست و نیم را جدا کنید. 17-گوشه های کار را پخ (هلالی) کنید. 18-کار را به اندازه ی طول و عرض آستری برش داده شده چسب بزنید. 19-آستری را بچسابنید. 20-گوشه های بالای کار را به اندازه ی دو سانت هلالی(پخ) کنید. 21-اینجا قرار است جلوی کیف باشد 22-الگورا طبق تصویر برش داده گوشه های آنرا هلالی کنید.الگورا طبق تصویر برش داده گوشه های آنرا هلالی کنید. 23-محل قرار گیری زیپ را طبق الگو برش دهید. 24-زیپ را به الگو بچسبانید. 25-با فاصله ی نیم سانت از زیپ طبق تصویر کار را سمبه بزنید. 26-محل سمبه زده را دوخت بزنید. 27-الگوی 8 در 5/20 را جدا کرده و وسط آن پیدا کنید و دکمه ی آهنربایی را بدان وصل کنید 28-الگوی 8 در 5/20 را به درب کیف بچسابانید. 29-به این شکل 30-کار باید به این صورت دیده بشود. 31-گوشه های کار را هلالی(پخ) کنید. 32-دو الگوی 4در 5/20 سانت را جدا کرده و به صورتی که در تصویر دیده می شود دکمه ی آهنربایی بزنید. 33-به این شکل 34-یکی از الگو هارا طبق تصویر چسب بزنید. 35-الگو را طبق تصویر به لبه ی آستری قسمت زیپ کاملا بچسبانید. 36-الگو را از قسمت بالا ی آن سمبه بزنید به گونه ای که در تصویر مشاهده می کنید.(دقت کنید دو ردیف با ید سمبه بزنید یکی روی نوار 4 در 5/20 و یک ردیف روبروی سمبه های زده شده تا بتوانید دوخت ضربدری را اجرا کنید.) 37-محل سمبه زده شده را دوخت بزنید. 38-کار باید به این صورت دیده بشود. 39-دوخت از داخل کیف باید به این صورت دیده شود. 40-آستری به اندازه ی جیب زیپ جدا کنید. 41-دورتادور جای زیپ را چسب بزنید. 42-آستری را بچسبانید. 43-الگوی دیگر 4 در5/20 را چسب بزنید. 44-الگو را از قسمت بالا به جای زیپ بچسبانید. 45-کار را از پشت سمبه بزنید. 46-محل سمبه زده شده را دوخت بزنید. 47-الگو های که برای بغل های کیف در نظر گرفته اید را جدا کنید. 48-حلقه هارا طبق تصویر به چرم چسب زده و با سمبه 3 سوراخ کنید. 49-حلقه ها را به کار پرچ کنید. 50-الگو را طبق تصویر به کار چسب بزنید در حالی که حلقه در قسمت بالا ی کار قرار دارد. 51-الگو ها به این صورت دیده می شود. بعد از آنکه بغل های کیف را چساندیدو کار تمام شد سمبه زده و دوخت می زنید. 52-الگوی زیپ را چسب بزنید. 53-آنرا طبق تصویر به کار اصلی بچسبانید. 54-به این شکل 55-قسمت انتهایی کیف را نیز سمبه بزنید. 56-محل سمبه زده را کوک ساده بزنید. 57-بعد از چسباندن جیب زیپ دار به کل کار طبق تصویر کار را سمبه بزنید. 58-دوخت را از این محل شروع کنید. 59-کار بعد از دوخت به این صورت دیده می شود. 60-نوار های بلندی را که برای بند کیف در نظر گرفته اید به صورتی که در تصویر دیده می شود به هم بچسبانید 61-آنرا به صورت دو ردیف سمبه بزنید.و به صورت ضربدری دوخت بزنید. 62-دور تا دور بند کیف را سمبه بزنید 63-به اندازه ی دو برابر و نیم محل سمبه زده نخ جدا کنید. 64-کار را دوخت بزنید. 65-کار به این صورت دیده می شود. 66-انتهای نخ ها را بسوزانید. 67-یراق بلند کوتاه کن بند را به صورتی که در تصویر دیده می شود به آن وصل کنید. 68-از قسمت زیرین به این صورت دیده شود. 69-بند کیف را از حلقه ی بغل کیف رد کنید. 70-بند را به صورتی که در تصویر می بینید از یراق عبور دهید. 71-به این صورت 72-انتهای بند را چسب بزنید. 73-به صورتی که در تصویر دیده می شود به خود بند بچسبانید 74-محلی را که چسب زده اید با سمبه ی 3 سوراخ کنید. 75-در محل سمبه پرچ بزنید. 76-با سمبه ی مخصوص پرچ آنرا در محل خود محکم کنید. 77-طرف دیگر بند کیف را از حلقه ی بغل کیف رد کنید. 78-انتهای بند را چسب بزنید. 79-دو طرف بند را روی هم چسبانده و فشاردهید. 80- به این صورت باید دیده شود. 81-با سمبه ی 3 محل چسب زده را سوراخ کنید. 82-پرچ ها را در محل بگذارید. 83-با سمبه ی مخصوص پرچ آنرها را در محل خود ثابت کنید. 84-دکمه ی آهنربایی را در محل مشخص شده نصب کنید. 85-کار نهایی با تشکر از سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
elenat 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون از اموزشتون لطفا کیف یک طرفه همراه با الگو اموزش بدید بازم ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده