atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من خودم خیاطی میکنم دو متد یاد دارم.امتد متریک و بدون الگو.یه چندتا مدل از خیاطی آسان هم بلدم. گه دوست دارین شمام خیاطی یاد بگیرین دکمه سپاس بزنید تا از یک دی شروع کنیم. 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ روش اندازه گیری بالا تنه ۱-کمر:نواری به دور گودترین قسمت بدن به طور عادی ببندین و این را اندازه بگیرین (این نوار کمک میکنه خیلی راحت تر اندازه گیری کنین) ۲-سینه:برجسته ترین قسمت سینه را اندازه بگیرین. متر در جلو یا پشت خط سینه حالت افتادگی یا کشش نداشته باشد ۳-باسن: پهن ترین و برجسته ترین قسمت بدن در پایین خط کمر را اندازه بگیرین متر حالت کشش یا افتادگی نداشته باشد ۴-بالا تنه پشت: در قسمت پشت بدن از مهره ی بر جسته ی گردن تا خط کمر (همون بندی که بسته بودین)را اندازه بگیرین ۵-بالا تنه جلو:از سر شانه تا خط کمر را به طوری که متر از روی برجسته ترین سمت سینه بگذرد اندازه بگیرین ۶-کارور پشت:از استخوان برجسته ی پشت گردن حدود ۱۴ سانتیمتر پایین آمده و به طور افقی تا محل افتادن دست ها را اندازه بگیرید. ۷- کارور جلو: از گودی گردن حدود ۷ سانتیمتر پایین آمده و به طور افقی محل افتادن دست ها را اندازه بگیرید. ۸- سرشانه : از خط گردن تا استخوان سرشانه را اندازه بگیرید ۹-گردن: دور گردن را از گودی گردن به طور کامل اندازه بگیرید. ۱۰-بلندی کف حلقه آستین(گودی حلقه آستین): از خط گردن پشت به صورت عمود اندازه بگیرید بطوریکه خط افقی از زیر دست ها یا زیر بغل می آید این اندازه ها را قطع کند (۲ تا ۳ سانت بالاتر از خط سینه) ۱۱-بلندی باسن: از خط کمر تا برجسته ترین قسمت باسن را در فاصله وسط پشت و پهلو اندازه بگیرید ۱۲-پهنا یا عرض ساسون: به اندازه ی استاندار جدول ۱۳- بلندی دامن : از خط کمر تا محل دلخواه ۱۴-حقه آستین :اندازه حلقه ی آستین را از روی حلقه ی بالا تنه مورد نظر با استفاده از خطکش منحنی یا متر ایستاده اندازه گیری کنید ۱۵-بلندی آستین:برای اندازه گیری بلندی آستین کف دست را روی بر آمدگی باسن قرار دهید از انتهای شانه روی استخوان آرنج تا استخوان برجسته ی مچ را اندازه بگیرید. ۱۶-بازو: همانطور که دست روی بر آمدگی باسن قرار دارد برجسته ترین قسمت بازو را اندازه بگیرید ۱۷-مچ:مچ را به طور آزاد اندازه بگیرید متر به دور دست بچرخد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده