black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ به به تفلدت مبارك .... انشالله يك عمر و زندگي عميق و پر مفهوم داشته باشي لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ زهرا جان تولدتون مبارک .....ایشالله 120 ساله بشوید... لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک زهرا جان ایشالله همه ی زندگیت پر از شادی و شور باشه و غمی نداشته باشی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ ای جااااااااااااااااااااااااان دخمل عمو تولدشه :hapydancsmil: :w330::happy::w330: مبارک باشه هزار سال زنده باشی دخمل عموی مهلبان:2rqfst4: امکاناتم امشب کمه بعدا میام جبران میکنم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ الان یه چیزی توجهمو به خودش جلب کرد ، ریحانه جان دو تا کیک گذاشته ، یکیش واسه تولدته ، یکی دیگه به چه مناسبتیه ؟ اونم لو بده دوبل تبریک بگیم لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ الان یه چیزی توجهمو به خودش جلب کرد ، ریحانه جان دو تا کیک گذاشته ، یکیش واسه تولدته ، یکی دیگه به چه مناسبتیه ؟ اونم لو بده دوبل تبریک بگیم نه فاطمه جونم، هر دوش براي تولده! چون احتمال دادم كه جناب ادمين يكي از كيكا رو كلا كش بره، دو تا كيك گذاشتم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ نه فاطمه جونم، هر دوش براي تولده! چون احتمال دادم كه جناب ادمين يكي از كيكا رو كلا كش بره، دو تا كيك گذاشتم خوب پس 3 تا بزار لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک زهرا جان انشا... همیشه سلامت و پرنشاط باشی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ بانو تولدت مبارک....شاد و بهروز باشی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستان عزيز نوانديشي:dancegirl2: بازم تفلد داريم! اونم تو بهترين ماه سال "آذر" بزن كف قشنگه رو به افتخار همه آذر ماهي ها فردا 28 آذر تولد يكي از بهترين و عزيزترين دوستاي خودم و خودت كه ميدوني كيه! نميدوني؟!! خب باشه حالا گريه نكن! بهت ميگم! دوست خوشگل خودم .Apameh زهراي عزيزم برات دنيا دنيا آرامش و شادي رو آرزو ميكنم تولدت آغاز تمام خوبی هاست زودي بيايد تبريك بگيد! :hapydancsmil: كادو يادتون نره!! هر كي كادوشو داد، كيك ام بهش ميديم واااای خدا نیگا کن چیکار کرده من الان این همه ذوقو کجای دلم بزارم عاخه؟؟ مـــــــــــرسی ریحانه جونم . . . خیلی شادم کردی... خدا شادت کنه خب همونطور که ریحانه گفت امیدوارم کادو یادتون نرفته باشه..... که اگه یادتون رفته باشه....... از کیک خبری نیس گفته باشم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ ای جاااااانننننننمزهرا جونم تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککک همیشه شادو خوشحال باشی جیگررررررررررررر بهترین بهترینا رو واست ارزو دارم مینای خوبم:hapydancsmil: مرسی مرسی هوارتا:hapydancsmil: توام همیشه شاد باشی:hapydancsmil::hapydancsmil: کادوت کو پس؟؟:hapydancsmil: من کادو میخوام:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ عه شمام که مثه من جزء جوجه های آخر پاییز محسوب میشیدمبارکه مبارکه:hapydancsmil::hapydancsmil: :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w155::w330::happy::heartshape2::w70::TAEL_SmileyCente::626gdau: مرســــــــــی جوزف خان:hapydancsmil: آره منم آخر پاییزم دیگه مرسی لطف کردین تولدت مبارک زهرا بانوانشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشی:rose: چه دعای خوبــــــــــــــــی مرسی عزیــــــــــــــــــــــزم :w330::happy::w330::happy: تولدت مبارک عزیزم انشالله 10000000000000000000000000000000000000000 ساله بشی مــــــــــــــرسی عزیزم خیلی لطف کردی تولدتون مبارک. :icon_gol: مرســــــــــــــی دوست عزیــــــــــــــــــــز خیلی لطف کردی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ خواهری مهربونم تولدت مبارک. امیدوارم همیشه شاد شاد باشی. و به همه ی آرزو های قشنگت برسی. خیلییییییییییییییییییییییی خیلیییییییییییییییییی دوست دارم.:aghosh::aghosh: مـــــــــــــــــــــــرسی خواهری گلم...:hapydancsmil: منم خیلی دوست دارم ... اندازه ی هوارتـــــــــــــــــــــــــا فرنوشی چه کیک خوشمزه ای آوردی تولدت مبارک عزیزم ایشاا... همیشه موفق وشاد باشی وهمچنین سلامت بیاپایین مــــــــــــرسی پروانه ی خوبم:hapydancsmil: بادکنکاشو ببین خیلی لطف کردی عزیزم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک باشه زهراییییییییییییییییییییییی عزیزم ایشالله که همیشه شاد و سلامت و سربلند باشی مهربونم مرسی مینا جونم توام همیشه شاد باشی عزیـــــــــــــــــــزم:hapydancsmil: زهـــــــــــــــــــــــــــــرا جونم تولــــــــــــــــــــــدتـــــــــــــــــــــــ مبارکـــــــــــــــ:hapydancsmil: :happy: زن عموی خودمو ببین خدا چجوری میرقصه مرســـــــــــــــی مینا گلم ... دوست میدارم خیـــــــــــــــــــــلی زیاد لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ واااای خدا نیگا کن چیکار کرده من الان این همه ذوقو کجای دلم بزارم عاخه؟؟ مـــــــــــرسی ریحانه جونم . . . خیلی شادم کردی... خدا شادت کنه خب همونطور که ریحانه گفت امیدوارم کادو یادتون نرفته باشه..... که اگه یادتون رفته باشه....... از کیک خبری نیس گفته باشم خب بذار فكر كنم زهرا جوني:JC_thinking:.... بذارشون گوشه سمت چپ،قسمت بالاي دلت :4chsmu1: فدات بشم من، اصلا قابلتو نداشت عزيزم! ايشالا خدا دل همه جوونا رو شاد كنه! بوگو آمين... لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ کسی منو دعوت نکرد تولد:sad0: ..................................................... زهراااااااااااااااااااااااااا جون تـــــــــولدت مــــــــــــــبارک تـــــــــولدت مــــــــــــــبارک تـــــــــولدت مــــــــــــــبارک تـــــــــولدت مــــــــــــــبارک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک زهرا جونی از نوع ورژن نواندیشانی :دی http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/yellow%20smiles/hapydancsmil.gif نه میتونم عکس بزارم نه شکلک چرا نواندیشان اینجوری شده نمیدونم :| لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده