a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آذر، ۱۳۹۲ آقا قبول دارم بعضی کارها ناهنجاری ه و کار زشتیه. اما قریب به اتفاق پیرزن های فامیل ما (که الان تقریبا همگی ب رحمت خدا رفتند جز چند نفر) از جوونی سیگارکشهای حرفهای بودن. خیلی هم خوشبخت بودن. خیلی هم آدمای سالم از نظر روحی بودن. اگر مردند، از کهولت سن و مریضی های عادی دیگه مردند. خلاصه کلام: نیت و هدف آدما تو هر فعالیتی حرف اول رو میزنه. سیگاری بودن آدما نباس تو نظر اول تاثیر منفی بذاره تو ذهن . 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آذر، ۱۳۹۲ a.namdar گفته است: آقا قبول دارم بعضی کارها ناهنجاری ه و کار زشتیه.اما قریب به اتفاق پیرزن های فامیل ما (که الان تقریبا همگی ب رحمت خدا رفتند جز چند نفر) از جوونی سیگارکشهای حرفهای بودن. خیلی هم خوشبخت بودن. خیلی هم آدمای سالم از نظر روحی بودن. اگر مردند، از کهولت سن و مریضی های عادی دیگه مردند. خلاصه کلام: نیت و هدف آدما تو هر فعالیتی حرف اول رو میزنه. سیگاری بودن آدما نباس تو نظر اول تاثیر منفی بذاره تو ذهن . من هم قبول دارم حرف های شما رو. البته تیت من اشتباهی شد من کاری ندارم با شخصیت و رفتارشون .. دیسیبلیم سیگار کشیدنشون جالب بود.. همین. وگرنه با یه سیگار نمیشه شخصیت آدمها رو آنالیز کرد!! 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آذر، ۱۳۹۲ en.ml گفته است: من هم قبول دارم حرف های شما رو.البته تیت من اشتباهی شد من کاری ندارم با شخصیت و رفتارشون .. دیسیبلیم سیگار کشیدنشون جالب بود.. همین. وگرنه با یه سیگار نمیشه شخصیت آدمها رو آنالیز کرد!! من منظورم نقد ب شما نبود. منظور شما رو متوجه شدم. فقط تو ادامه بحث شما نظرم رو گفتم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده