رفتن به مطلب

بدون شرح.. دختر سیگاری..

ارسال های توصیه شده

آقا قبول دارم بعضی کارها ناهنجاری ه و کار زشتیه.

اما قریب به اتفاق پیرزن های فامیل ما (که الان تقریبا همگی ب رحمت خدا رفتند جز چند نفر) از جوونی سیگارکش‌های حرفه‌ای بودن.

خیلی هم خوشبخت بودن. خیلی هم آدمای سالم از نظر روحی بودن. اگر مردند، از کهولت سن و مریضی های عادی دیگه مردند.

خلاصه کلام: نیت و هدف آدما تو هر فعالیتی حرف اول رو میزنه. سیگاری بودن آدما نباس تو نظر اول تاثیر منفی بذاره تو ذهن .

• Like 5
لینک به دیدگاه
  a.namdar‌ گفته است:
آقا قبول دارم بعضی کارها ناهنجاری ه و کار زشتیه.

اما قریب به اتفاق پیرزن های فامیل ما (که الان تقریبا همگی ب رحمت خدا رفتند جز چند نفر) از جوونی سیگارکش‌های حرفه‌ای بودن.

خیلی هم خوشبخت بودن. خیلی هم آدمای سالم از نظر روحی بودن. اگر مردند، از کهولت سن و مریضی های عادی دیگه مردند.

خلاصه کلام: نیت و هدف آدما تو هر فعالیتی حرف اول رو میزنه. سیگاری بودن آدما نباس تو نظر اول تاثیر منفی بذاره تو ذهن .

من هم قبول دارم حرف های شما رو.

البته تیت من اشتباهی شد من کاری ندارم با شخصیت و رفتارشون .. دیسیبلیم سیگار کشیدنشون جالب بود.. همین. وگرنه با یه سیگار نمیشه شخصیت آدمها رو آنالیز کرد!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  en.ml گفته است:
من هم قبول دارم حرف های شما رو.

البته تیت من اشتباهی شد من کاری ندارم با شخصیت و رفتارشون .. دیسیبلیم سیگار کشیدنشون جالب بود.. همین. وگرنه با یه سیگار نمیشه شخصیت آدمها رو آنالیز کرد!!

من منظورم نقد ب شما نبود. منظور شما رو متوجه شدم. :a030:

فقط تو ادامه بحث شما نظرم رو گفتم.

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...
AM 00 : 1

Hour
Minutes
AM PM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12